|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008-18.del
3.4.2009 13:11:54   
Čmrlika
Joj ženščina,ampak kaj sem jaz že vse vidla na srbskem Trenutak istine, od kar je ga vsako sredo gledam...jao, to so pravi srbi, user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 576
3.4.2009 13:12:03   
Soncnica Sandra ***
Tko, zdej grem pa cunje pospravljat pa burek v kuhinjo merkat, da se mi ne prismodi user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 577
3.4.2009 13:13:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Eno user posted image .

Včeraj sem skuhala kompot iz jabolk, suhih sliv, suhih marelic,... Naredila sem več in sem polovico zmiksala in dala v hladilnik, drugo polovico je pa včeraj zmazal. A mu lahko dam še danes tisto polovico. Je čisto in takoj dano v hladilnik. user posted image

ja itak, jaz to zmerej delam user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 578
3.4.2009 13:14:01   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Čmrlika uživajte na Primorskem. Pa nisem jezna več nate, me je pa razjezilo ne norčevanje ampak to, da nisi pomislila na čustva drugih. Saj razumem, da si se hotela pohecat in niti nisi pomislila na to, da bi mogoče koga prizadelo. user posted image

Edinaos nam so čeveljčki premajhni. user posted image  Maja in AnjaTia nimata več enakih. user posted image

Hvala tudi tebi, pa super da si se ohladila...user posted image

Upam, da naju kdaj vidve s Hijenco vzameta zraven na kavico pa špancir...al me nimata radi? user posted image

Danes pa sploh nisem vedla, da bom šla na kavico, ker sem se že vozila proti mestu, ko me je barbaw klicala, ker je imela sama opravke v mestu. Drugače bi te poklicale. Pa tak nimaš časa, če skoraj vsak petek pakiraš in greš na morje, sem fauš, da veš. user posted image user posted image

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
3.4.2009 13:15:22   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. ..user posted image
mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto...user posted image user posted image

prva svečka user posted image ... sej to bo ja lep dogodek

jaz sem se pri Jaku user posted image  kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa  že 4 user posted image

barbaw: jaz sem jo danes gledala, mojo Mančito, ko se je tako veselo igrala sama na tleh (je nosila svoje igrače iz škatle v škaf za cunje, eno pa po eno), pa zraven čebljala, .... in sem razmišljala, kam je šlo to celo leto, kako je lahko tako hitro zrasla, ..... prehitro mineva ta čas user posted image

a veš kako je šele meni, ko ga pustim v vrtcu, pa čeprav danes le debele pol ure.

verjemam, da ti je težko, verjetno bolj kot Nejcu

Meni ni pa nič težko otroka pustit v varstvu. Tam je s svojimi vrstiki in mu prav nič ne manjka.Kvečjemu pridobiva. Otrok je samostojna oseba in ni del mame. Mogočpe se grdo sliši, samo mame so ponavadi tiste, ki priklenejo otroke(nevede) nase in to ni prav vsaj s stališča za njegov mentalno-psihični  razvoj.

tole pa podpišem
Mame smo tiste, ki kompliciramo in otežujemo stvari. user posted image

tudi jaz se strinjam z napisanimuser posted image

meni moj user posted image kar naprej teži, da malo preveč razvajamuser posted image

Razvajanje je zame osebno tako ko otroku daješ materialne dobrine, ki jih ne rabi. Če pa ti otroka crkljaš in ...... ga imaš pač rad, pa zame ni razvajanje. Je res, da ti kaj oteži, recimo spravljanje spat in nošenje in ....., ampak to vse mine.

Jaz pa priznam, da je Videk razcartan in malo razvajen. Če pa je moj, pa ne morem ga gledat, ko me gleda s temi rjavimi očkami, na silo joka, dela mama mama, rokice drži k meni, pa ga vzamem, seveda takoj neha jokat in se že smeji. Ker ga imam rada, to delam, bom se že kasneje s tem obadala, ko bo preveč izkoriščal.

Hijenca kot bi sama napisalauser posted image

moja se zna histerično dreti ko jo tati drži, jo jaz vzamem in valda vse tiho je bilo, moj pa čisto znoriuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
3.4.2009 13:19:43   
barbaw

moja se zna histerično dreti ko jo tati drži, jo jaz vzamem in valda vse tiho je bilo, moj pa čisto znoriuser posted image

Pri nas je bilo isto pri škratu, ampak se moj ni sekiral. user posted image  Je pa zdaj čisto drugače in je user posted image .

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
3.4.2009 13:19:51   
barbaw

Hijenca se Majo danes oblekla v taščino oblekco in ji je prevelika. Pa prvo je dol strgala rožo, ki je tudi meni user posted image . Jopice, ki je lepa pa raje ne omenjam, ker bi ji mogle roke za dve dlani zrasti, da bi ji bila prav. Edino kapica ji je prav. user posted image

user posted image user posted image user posted image
Daj poslikat bi mogla. Sliko čem videt.user posted image Rožica pa ji očitno ni bila všeč.

Noče stat v njej. user posted image  Bom potem probala ko bo A doma. user posted image

moreš tašči rečt, da Maji ni všeč oblekica user posted image

Sem se že z botrco zmenila, da greve po drugo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 582
3.4.2009 13:20:40   
barbaw

Čmrlika uživajte na Primorskem. Pa nisem jezna več nate, me je pa razjezilo ne norčevanje ampak to, da nisi pomislila na čustva drugih. Saj razumem, da si se hotela pohecat in niti nisi pomislila na to, da bi mogoče koga prizadelo. user posted image

Edinaos nam so čeveljčki premajhni. user posted image  Maja in AnjaTia nimata več enakih. user posted image

Hvala tudi tebi, pa super da si se ohladila...user posted image

Upam, da naju kdaj vidve s Hijenco vzameta zraven na kavico pa špancir...al me nimata radi? user posted image

Tole danes je bilo čisto usput, ker se nisva pred dogovorili.

Moraš malo povedat kakšen ritem imata s Tajo, da se lahko dobimo vse skupaj. user posted image  Se bomo zmenile. user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 583
3.4.2009 13:21:29   
Estrella*
edinaos: sedaj sem skuhala enolončnico za vse in sem dala notri dobri 2 žlici trahane. Pa da vidimo kaj bo moški del družine na to porekeluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 584
3.4.2009 13:22:16   
barbaw

edinaos: sedaj sem skuhala enolončnico za vse in sem dala notri dobri 2 žlici trahane. Pa da vidimo kaj bo moški del družine na to porekeluser posted image

Kaj je to? user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 585
3.4.2009 13:24:59   
Estrella*

Ko bi jaz vedela. Podobno je ribani kaši, mogoče malo trše in bolj sivkaste barveuser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 586
3.4.2009 13:25:33   
Estrella*
barbaw: sem pa poskusila in je juha enkratnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 587
3.4.2009 13:25:59   
barbaw

Ko bi jaz vedela. Podobno je ribani kaši, mogoče malo trše in bolj sivkaste barveuser posted image

jaz pa sem mislila, da je to kakšna začimba user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
3.4.2009 13:26:59   
barbaw

A bo Alja tudi to jedla?

Neposredna povezava do sporočila: 589
3.4.2009 13:27:28   
Estrella*
Jaz bom pa mogla kupit nove copatke za Aljo in sicer za v vrtec. Sem ji zmerila nogico in ima 11cm. Ne vem kake naj kupimuser posted image Trde, mehke, ortopedske...????

Neposredna povezava do sporočila: 590
3.4.2009 13:27:59   
Estrella*

A bo Alja tudi to jedla?

Seveda, saj ni nič takega notri.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 591
3.4.2009 13:28:39   
barbaw

Jaz bom pa mogla kupit nove copatke za Aljo in sicer za v vrtec. Sem ji zmerila nogico in ima 11cm. Ne vem kake naj kupimuser posted image Trde, mehke, ortopedske...????

Jaz bi ortopedske, ker bo v vrtcu bolj aktivna in da ji zaščiti nogico. Ima pa manjšo nogico od Maje.

Neposredna povezava do sporočila: 592
3.4.2009 13:31:19   
hijenca

Pri nas je bilo isto pri škratu, ampak se moj ni sekiral. user posted image  Je pa zdaj čisto drugače in je user posted image .

Pri nas je to tak, da ko pride ati domov, mali se začne pajtlat od sile, skače od veselja in ga mora takoj vzet, ker drugače je dretje. Kako uro me sploh ne pogleda, ampak samo ata ata ata.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 593
3.4.2009 13:32:32   
Estrella*

Jaz bi ortopedske, ker bo v vrtcu bolj aktivna in da ji zaščiti nogico. Ima pa manjšo nogico od Maje.

Alja ima manjšo nogico. Sicer pa saj je vseeno koliko jo ima, torej ortopedske. Se tudi meni zdijo bolj primerni za v vrtec.
Andraž je pri 10m imel 20, pri 1 letu 21.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 594
3.4.2009 13:33:38   
hijenca
Mi pa bomo jedli danes sladko zelje user posted image , jaz ga nimam rada, Videk pa full. Zraven mu bom ribano kašico skuhala, ker pire je jedo včeraj. Upam, da bo še spal kakih 15 minut, da mu bom lahko skuhala kašico.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 595
3.4.2009 13:33:46   
Estrella*

Pri nas je to tak, da ko pride ati domov, mali se začne pajtlat od sile, skače od veselja in ga mora takoj vzet, ker drugače je dretje. Kako uro me sploh ne pogleda, ampak samo ata ata ata.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Alja sicer gre k njemu za kako minuto, pol pa je spet mama aktivna in že leze za manouser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.4.2009 13:34:27   
barbaw
Jaz odhajam še na 1 sprehod.user posted image  Upam, da ne bo pihalo. Sonca pa itak ni.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.4.2009 13:34:36   
Estrella*

Mi pa bomo jedli danes sladko zelje user posted image , jaz ga nimam rada, Videk pa full. Zraven mu bom ribano kašico skuhala, ker pire je jedo včeraj. Upam, da bo še spal kakih 15 minut, da mu bom lahko skuhala kašico.

Jaz mam pa rada zelje in repo v kakršni koli obliki. Mnajmi...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.4.2009 13:35:15   
Estrella*

Jaz odhajam še na 1 sprehod.user posted image  Upam, da ne bo pihalo. Sonca pa itak ni.

Mi ga imamo, ti ga malo pošljem. Mi2 sva bili zunaj, pa je tud pihalouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 599
3.4.2009 13:35:42   
barbaw

Alja ima manjšo nogico. Sicer pa saj je vseeno koliko jo ima, torej ortopedske. Se tudi meni zdijo bolj primerni za v vrtec.
Andraž je pri 10m imel 20, pri 1 letu 21.

Itak je vseeno kako veliko nogo ima. user posted image  Važno je, da ima copatke.

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?