Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Srčekgirl lepa otvoritev in obuditrev spominov. .. mene bo prvo doletelo spoznanje da smo stari že 1 leto... prva svečka ... sej to bo ja lep dogodek jaz sem se pri Jaku kot dež, ker je moj otroček tako hitro zrastel, zdaj bo pa že 4 barbaw: jaz sem jo danes gledala, mojo Mančito, ko se je tako veselo igrala sama na tleh (je nosila svoje igrače iz škatle v škaf za cunje, eno pa po eno), pa zraven čebljala, .... in sem razmišljala, kam je šlo to celo leto, kako je lahko tako hitro zrasla, ..... prehitro mineva ta čas a veš kako je šele meni, ko ga pustim v vrtcu, pa čeprav danes le debele pol ure. verjemam, da ti je težko, verjetno bolj kot Nejcu Meni ni pa nič težko otroka pustit v varstvu. Tam je s svojimi vrstiki in mu prav nič ne manjka.Kvečjemu pridobiva. Otrok je samostojna oseba in ni del mame. Mogočpe se grdo sliši, samo mame so ponavadi tiste, ki priklenejo otroke(nevede) nase in to ni prav vsaj s stališča za njegov mentalno-psihični razvoj. tole pa podpišem Mame smo tiste, ki kompliciramo in otežujemo stvari. tudi jaz se strinjam z napisanim meni moj kar naprej teži, da malo preveč razvajam Razvajanje je zame osebno tako ko otroku daješ materialne dobrine, ki jih ne rabi. Če pa ti otroka crkljaš in ...... ga imaš pač rad, pa zame ni razvajanje. Je res, da ti kaj oteži, recimo spravljanje spat in nošenje in ....., ampak to vse mine. Jaz pa priznam, da je Videk razcartan in malo razvajen. Če pa je moj, pa ne morem ga gledat, ko me gleda s temi rjavimi očkami, na silo joka, dela mama mama, rokice drži k meni, pa ga vzamem, seveda takoj neha jokat in se že smeji. Ker ga imam rada, to delam, bom se že kasneje s tem obadala, ko bo preveč izkoriščal. Hijenca kot bi sama napisala moja se zna histerično dreti ko jo tati drži, jo jaz vzamem in valda vse tiho je bilo, moj pa čisto znori
|