Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:16:46
|
|
|
|
jana81
|
tally za prvi delovni dan.. kaj pa je z našo estrello...nič poročanja kako je šlo v vrtcu ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:17:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma to bi jaz popiz..... in da moraš ti letat z Manco okrog barbaw: sej mi sploh ni težko, ker je moja stara mama in jo imam zelo rada, ona pa je tudi prav zlata stara mama. najbolj me jezi to, da njen sin, ki živi doma, da ga prav boli k**** za starše in vse ostale. to je en od moj oče in njegova sestra bi takoj vzela dopust in jo peljala, ampak sem sama rekla, da jo bomo mi peljali Ti pa si zlata vnukinja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:17:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa sem spet doma, en teden sem bila v službi ti maš pa fajn šefico, da bo tole prenašala
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:18:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kaj pa je z našo estrello...nič poročanja kako je šlo v vrtcu ? baje so bolni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:18:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 je pa spet prespala celo noč! od četrtka že spimo mi bi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:18:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tally za prvi delovni dan.. kaj pa je z našo estrello...nič poročanja kako je šlo v vrtcu ? Če sta sploh šle, če je bolana
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:20:04
|
|
|
|
nia5
|
Kristus, una debata o tašči še kar traja , skoz je na desni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:20:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa sem spet doma, en teden sem bila v službi ti maš pa fajn šefico, da bo tole prenašala sej bom koristla dopust.. in ja res mam fajn šefico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:20:29
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nč, zdej grem pa še mal Jonasa pogledat pol pa najbrž počasi v posteljo mogoče pa pridem še kej pokukat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:20:48
|
|
|
|
nia5
|
SS a sma same ostale?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:21:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma to bi jaz popiz..... in da moraš ti letat z Manco okrog barbaw: sej mi sploh ni težko, ker je moja stara mama in jo imam zelo rada, ona pa je tudi prav zlata stara mama. najbolj me jezi to, da njen sin, ki živi doma, da ga prav boli k**** za starše in vse ostale. to je en od moj oče in njegova sestra bi takoj vzela dopust in jo peljala, ampak sem sama rekla, da jo bomo mi peljali vem, da jo imaš rada, ker toliko hodiš k njej in vse ostalo tvoj stric ni od , ampak gnoj od gnoja Tudi razumem, da ti ni težko, samo bi lahko on to porihtal, ker bi mu bilo ziher lažje kot tebi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:22:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa še mal Jonasa pogledat pol pa najbrž počasi v posteljo mogoče pa pridem še kej pokukat dobr da si me spomnala, sem pozabla
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:22:59
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** nč, zdej grem pa še mal Jonasa pogledat pol pa najbrž počasi v posteljo mogoče pa pridem še kej pokukat O, na to sem pa pozabila, gospodinje so pa spet tako pozno, ko meni že konkretno oči skup lezejo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:23:32
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Pa sem spet doma, en teden sem bila v službi ti maš pa fajn šefico, da bo tole prenašala sej bom koristla dopust.. in ja res mam fajn šefico za šefico
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:23:44
|
|
|
|
katy82
|
Čer mačkice moje Za nazaj nisem nič brala sam se moram mal javt Dons sem bla leteča,sem bila pri G da mi je napisla hormonsko terapijo naprej pol sem šla pa v NM k bratrančku delat filmček za mojga očija k v soboto bo fešta za abrahama k ga dons praznuje.Pol smo šli pa še k nam domov očiju čestitat pa je takoj večer tle. Vidm da ste neki debato o tašči omenjale,grem pošnofat
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:25:44
|
|
|
|
nia5
|
Nič, tudi jaz grem malo Jonasa pozijat in vodoravno, se mi nič ne ljubi več. Lepo spančkajte in čim bolj mirno noč vam želim, nočko vsem
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:26:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka ima danes že 3. dan vročino. P je rekla, da nima nič vneto, jemati mora inhalacije. Nimam pojma kaj naj naredim s to njegovo vročino. Zbijam mu jo le, ko preseže 38,5 drugače pa ga pustim, da se telo brani. Meni glih ni normalno, da ima otrok "brez vzroka" vročino. Tile P mi gredo večkrat na živce in bi jih vse po vrsti zbrcala. Obhladke v kis namočene pa bo vročina zginla al pa rezino krompirja na podplat pa nogavičke čez, 100% bo zginla. Mene vročina ne moti, pa njega očitno tudi ne, ker nori kot da ni nič. Moti me, da ne poznam vzroka. Maji nobeni obkladki niso pomagali. Če je samo vročina potem že pomagajo, če je pa kaj drugega vzrok pa žal ne. Aja, če je pa kej druzga vzrok ne sam vročina pol je pa druga pesem. Men in drugim (tud majhnim otrokom) so obhladki pomagal. Iz srca upam in želim, da se pozdravi
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:26:48
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka ima danes že 3. dan vročino. P je rekla, da nima nič vneto, jemati mora inhalacije. Nimam pojma kaj naj naredim s to njegovo vročino. Zbijam mu jo le, ko preseže 38,5 drugače pa ga pustim, da se telo brani. Meni glih ni normalno, da ima otrok "brez vzroka" vročino. Tile P mi gredo večkrat na živce in bi jih vse po vrsti zbrcala. Obhladke v kis namočene pa bo vročina zginla al pa rezino krompirja na podplat pa nogavičke čez, 100% bo zginla. za Jako Jest sm se pa zdej mal vlegla pa berem knjigo o Čepinki na compu itak Jst sm knjigo zanč prebrala (jst k ne maram brat knjig oz. jih sovražim)v enem šusu. Ne vem če sm kero tko hitro prebrala. Ma je kr zanjimiva.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:26:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čer mačkice moje Za nazaj nisem nič brala sam se moram mal javt Dons sem bla leteča,sem bila pri G da mi je napisla hormonsko terapijo naprej pol sem šla pa v NM k bratrančku delat filmček za mojga očija k v soboto bo fešta za abrahama k ga dons praznuje.Pol smo šli pa še k nam domov očiju čestitat pa je takoj večer tle. Vidm da ste neki debato o tašči omenjale,grem pošnofat Raje ne, ker ti bo slabo
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:26:59
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: kodrana tud jst berem knjigo o čepinki! :) na compu! evo, še prilagam slikice..upam,da bo.. za kasso že zlikana porcija perila! pa še aml za pokušino našo Taro! opa, tole pa je zajeten kup perila lepotička mala aja, pa naša Tara se zdaj končno plazi.. ne vem, če sme že povedala..samo po riti se premika. prov hecno! za plazenje! naša je bila tudi ekspert za premikanje po riti Ma je cukr
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:30:04
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tally za prvi delovni dan.. kaj pa je z našo estrello...nič poročanja kako je šlo v vrtcu ? niti na sms mi ni odgovorila
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:44:25
|
|
|
|
barbaw
|
zdaj sem pa jaz sama
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:48:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Piki bu. Evo me, sm iz službe. Da poročam kako je blo po noč,... Spanje: Počutje: Vereme: Sm zjutraj ob 7:39 dobila od tašče sms kjer je pisalo, citiram: Vid lulal v kahlico sva ti pustila da boš videla. Bravo Videk moj, tko naprej. Sm se v službi kr topila k sm brala ta sms. Opa Videk A že vse dajete majčeke na kahlo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:52:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka ima danes že 3. dan vročino. P je rekla, da nima nič vneto, jemati mora inhalacije. Nimam pojma kaj naj naredim s to njegovo vročino. Zbijam mu jo le, ko preseže 38,5 drugače pa ga pustim, da se telo brani. Meni glih ni normalno, da ima otrok "brez vzroka" vročino. Tile P mi gredo večkrat na živce in bi jih vse po vrsti zbrcala. Tole z vročino brez vzroka mi je pa poznano in tudi meni ni jasno. S tem, da se pri nas pojavi npr.le za en dan. Pa ima sicer apetit in je vse ok, naslednji dan pa ne duha ne sluha o vročini.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?