Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:07:10
|
|
|
|
tilči
|
Barbaw...sirup se imenuje Imunoglukan Špelin@... zate in za tvoje otročke Nina...pazi nase in na pikico pod srčkom Kodrana...luštkana Tara jaz sem danes končno le od frizerja,ker sem bila že obupna .kasneje me je pa bivša sodelavka klicala,da mi bo njen mož,ki je slaščičar spekel rojstnodnevno torto za otroka.Ponavadi peče samo okrogle in kvadratne,to rundo mi bo pa uslugo naredil in spekel ali traktor ali bager.Se mora Nejc še odločiti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:26:50
|
|
|
|
jana81
|
čer Evo Nejc je zaspal, je danes spal samo eno rundo od 11.30- 13.30, pa je zgleda bil orto utrujen..meni je prav, da že spi. Moj je na badmintonu, jst pa se bašem z riževimi vaflji.. kodrana..Tara je res cukerček, o perilu pa ne bom govorila, ker me še vedno čaka. tilči a Nejc ima rad bagre in traktorje ? No da ti povem da naš tud vse kar ima kolese.
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:49:33
|
|
|
|
jana81
|
n i k j e r n o b e n e ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:53:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? jaz sem brala eno drugo temo.kar ne moreš verjeti kakšni ljudje imajo otroke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:54:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? ku ku evo mene, preživela prvi dan v službi , moram reči da ni bilo tako grozno, sem mislila na mojo čupko in je hitro minilo .
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:56:17
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči a Nejc ima rad bagre in traktorje ? No da ti povem da naš tud vse kar ima kolese. čisto je nor na bagerje in traktorje.traktorje itak vsak dan gleda,ker so okoli nas sama polja,spredaj pa ves čas kaj zidajo,pa gleda bagerje,pa kakšen betonc pripelje mimo Rojstne dneve bomo praznovali konec maja,pa ga danes že cel dan poslušam kakšno torto bo imel To bo še dolg mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:56:29
|
|
|
|
tally
|
Špelin@ za vse vas. Nina7 pazi nase in pikico Kodrana luškana Tara
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:56:46
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Barbaw...sirup se imenuje Imunoglukan Špelin@... zate in za tvoje otročke Nina...pazi nase in na pikico pod srčkom Kodrana...luštkana Tara jaz sem danes končno le od frizerja,ker sem bila že obupna .kasneje me je pa bivša sodelavka klicala,da mi bo njen mož,ki je slaščičar spekel rojstnodnevno torto za otroka.Ponavadi peče samo okrogle in kvadratne,to rundo mi bo pa uslugo naredil in spekel ali traktor ali bager.Se mora Nejc še odločiti za frizuro in "uslugo"
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:56:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? ku ku evo mene, preživela prvi dan v službi , moram reči da ni bilo tako grozno, sem mislila na mojo čupko in je hitro minilo . za preživet prvi dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:57:08
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? ku ku evo mene, preživela prvi dan v službi , moram reči da ni bilo tako grozno, sem mislila na mojo čupko in je hitro minilo . ku ku za uspešno preživet dan v službi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 20:58:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 tilči a Nejc ima rad bagre in traktorje ? No da ti povem da naš tud vse kar ima kolese. čisto je nor na bagerje in traktorje.traktorje itak vsak dan gleda,ker so okoli nas sama polja,spredaj pa ves čas kaj zidajo,pa gleda bagerje,pa kakšen betonc pripelje mimo Rojstne dneve bomo praznovali konec maja,pa ga danes že cel dan poslušam kakšno torto bo imel To bo še dolg mesec Naš je tudi nor na bagerje, tovornjake in ......, avtov ima celo zbirko
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:03:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:03:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? ku ku evo mene, preživela prvi dan v službi , moram reči da ni bilo tako grozno, sem mislila na mojo čupko in je hitro minilo . za prvi delovni dan
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:06:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana tud jst berem knjigo o čepinki! :) na compu! evo, še prilagam slikice..upam,da bo.. za kasso že zlikana porcija perila! pa še aml za pokušino našo Taro! opa, tole pa je zajeten kup perila lepotička mala aja, pa naša Tara se zdaj končno plazi.. ne vem, če sme že povedala..samo po riti se premika. prov hecno! za plazenje! naša je bila tudi ekspert za premikanje po riti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:09:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Malo glasu od mene: bili smo pri P in sledi poročilo. Velika pika: voditi dnevnik glavobolov, če se bodo še ponavljali, bo poslana k nevrologu. Ojoj, pa ne da bo to podedovala? Če se ne motim tudi tebe daje migrena? Upam, da bo čim manj teh glavobolov oziroma upam, da se bodo nehali Mala pika: norice, itak. Claritine in Poxclin. Naj čim hitreje minejo Princ: spet mu piska v pljučih! Ventolin in Fenistil. Poleg tega je moral pri P na inhalacijo in se je drl 10 minut kot utrgan. srček mali, upam, da bo čim prej bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:10:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma to bi jaz popiz..... in da moraš ti letat z Manco okrog
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:10:16
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana tud jst berem knjigo o čepinki! :) na compu! evo, še prilagam slikice..upam,da bo.. za kasso že zlikana porcija perila! pa še aml za pokušino našo Taro! aja, pa naša Tara se zdaj končno plazi.. ne vem, če sme že povedala..samo po riti se premika. prov hecno! Kako je lušna med regradom
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:10:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Dan. Mene pa skoz trebuh boli tko da ne morm neki za compom sedet, a lohk kej vzamem proti bolečinam ker tole je za znort tako kot so ti že druge napisale, predvsem ne pozabi na magnezij!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:12:07
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 čer Evo Nejc je zaspal, je danes spal samo eno rundo od 11.30- 13.30, pa je zgleda bil orto utrujen..meni je prav, da že spi. Moj je na badmintonu, jst pa se bašem z riževimi vaflji.. kodrana..Tara je res cukerček, o perilu pa ne bom govorila, ker me še vedno čaka. tilči a Nejc ima rad bagre in traktorje ? No da ti povem da naš tud vse kar ima kolese. , jaz mam nekaj boljšega-čips
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:12:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma to bi jaz popiz..... in da moraš ti letat z Manco okrog barbaw: sej mi sploh ni težko, ker je moja stara mama in jo imam zelo rada, ona pa je tudi prav zlata stara mama. najbolj me jezi to, da njen sin, ki živi doma, da ga prav boli k**** za starše in vse ostale. to je en od moj oče in njegova sestra bi takoj vzela dopust in jo peljala, ampak sem sama rekla, da jo bomo mi peljali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:13:14
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 n i k j e r n o b e n e ? jaz sem brala eno drugo temo.kar ne moreš verjeti kakšni ljudje imajo otroke A tisto s taščo in enim tednom žuranja
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:13:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaka ima danes že 3. dan vročino. P je rekla, da nima nič vneto, jemati mora inhalacije. Nimam pojma kaj naj naredim s to njegovo vročino. Zbijam mu jo le, ko preseže 38,5 drugače pa ga pustim, da se telo brani. Meni glih ni normalno, da ima otrok "brez vzroka" vročino. Tile P mi gredo večkrat na živce in bi jih vse po vrsti zbrcala. pri vas vidim da tudi kar ni in ni konca s temi boleznimi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:14:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Sm zjutraj ob 7:39 dobila od tašče sms kjer je pisalo, citiram: Vid lulal v kahlico sva ti pustila da boš videla. Bravo Videk moj, tko naprej. Sm se v službi kr topila k sm brala ta sms. bravo Vid
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:14:55
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** čer evo mene danes sem bila že navsezgodaj zjutraj besna ko sam , amapk zdej sem že mal boljše . no ne bom o tem tuukej govorila, ker itak vem, da čakajo hijene za prvim grmom sem pa danes mojo staro mamo peljala v Kr na pregled, kjer smo 2 uri čakali ko budala, in pol so jo na hitro poslali v laboratorij in k zdravnici, ki ji je rekla: zakaj pa hodite v KR, če pa imate v Šk.Loki kardiologa in tako smo šli v šk.loko in seveda spet čakali no uglavnem opravili smo vse in smo bilo ob 5ih popoldan doma No comment
|
|
RE: Majski hroščki 2008-18.del 20.4.2009 21:16:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Tokrat res nisem spala praktično nič Gregi je že drugo noč zapored tulil kot zmešan, kar naprej se je zbujal in samo vreščal... Potankal je dve flaši razredčenega soka in potem buljil debelo okrog sebe, ne pa ne spat!!! Poleg tega je mala pika vsake pol ure jokala, ker so se ji "kozice" spustile po luliki, groza Ja, norice (vodene koze) ima. Na srečo sem zvečer imela toliko pameti, da sem za vsak slučaj poslala v dežurno lekarno po Poxclin hladilno peno (draaaaaaaaaagoooooooooo ), ki res super ublaži srbečico Velika pika je šla pred poukom še v vrtec povedat, da male nekaj časa ne bo. Mali je pa hudo, ker si želi v vrtec ojoj, vse kar bom rekla je:
< Sporočilo je popravil Soncnica Sandra *** -- 20.4.2009 21:17:08 >
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?