špelin@
|
Dobro jutro Naša noč: začuda se je mali v osmih urah "samo" 10x zbudil, kar je že kar napredek, če primerjam s preteklimi nočmi Včeraj smo bili na obisku pri tašči in tastu, končno smo določene reči pošteno in iskreno razčistili, je mojega že dolgo žrlo. Upam, da bo zdaj zaleglo. Na hitro sem preletela poste za nazaj, ampak ne utegnem na veliko komentirat, samo nekaj IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Da se še jaz malo oglasim. Velika noč je mimo, se pa nam je včeraj zgodila velika nesreča. Videk je atija z nohtkom pičo v oko in mu je poškodoval roženico. Sem ponoči ob 3h vozila A. k dežurnemu, potem na očesnega in sedaj imam doma enega sitnega, poškodovanega atija, ki samo jamra, leži in počiva (spi), ponoči bo pa veselica, ker ne bo mogo spat. Videk pa cel dan gleda atija čisto prestrašeno, po mojem mali revež čuti, da je nekaj narobe. Jaz sem čisto fertig, zmatrana, ker nisem celo noč spala, ob 3h sem Vida nesla k moji mami, potem ob 5h sem šla po njega, on je HB spal kar mirno dalje, vse do 8.30. Ojoj, bogi revež, tole je pa res nesreča Naši mali hroščki imajo tako ostre nohtke kot mladi mucki krempeljce Mojega je tako v oko "pičila" mala pika in se spomnim, da ga je kar dolgo precej bolelo jana81, ful lepa sobica IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ma jst ne vem več! a res pride po 7 letih zveze do krize, al kaj?! se mi zdi, da je s vedno težje! skoz me je jezilo (še pred evo), ker so bli kolegi vedno na prvem mestu! sma se zaradi tega že parkrat skregala, pa je ugotovil, da tega najina zveza ni vredna. pa se je mal umirlo, zdej je pa spet katastrofa. ko kter kolega pokliče, je treba takoj letet, če pa jst kaj rečem ali ga prosim, da mi naj to in to nardi, pa moram čakat tud po 14 dni ali še več! skupi gremo samo še v trgovino, k sorodnikom (vedno bolj poredko) ali pa na kakšno kavico. ob večerih (če odštejem v sredo 5žensk.com) nisma bla skupi zunaj že časa. vedno smo bli s kolegi skupaj, ga žurali, zdej me pa sploh ne vzame več s sabo. vedno gre sam. sej ga razumem, da ma službo, pa pol še šolo, sam vseen bi si lahka mal časa vzel za naju! zdej ko je bla eva bolna, sem bla cel petek in včeraj skoz noter z njo! ven sem šla včeraj ravno toliko, da sem nesla k žegnju, je pa dopoldan avto rihtal, na kavico šel, zvečer je pa itak pred tv-jem zaspal! dans sem HB bla mal zunaj, ker eva nima več vročine, je pa spet zjutraj šel na kavo, popoldan je avto pral, zdej ga pa spet ni - se je šel z motorjem peljat! in pol je on jezen name, češ da murko pasem, ko gre kam. ne da si pa dopovedat, kako rada bi šla kam, da bi šli vsi 3je! sem mu rekla, da naj pomisli, kolikokrat je zadnječase rekel, da gremo... vedno samo GREM... jutri bi morali iti k našim na kosilo - pa bo avto popravljal! sej vem, da ga drugače cele dneve ni, sam smo bli že prej zmenjeni, da gremo jutri. jst pa , ker ne znam vsega tega povedat. sem raje tiho in se zjočem, pa me mine! ob misli na poroko naslednje leto, pa me kar zmrazi, ker se hočem poročiti iz ljubezni in pred tem razčistiti stvari. sej ko je vredu, je . pomaga mi pospravit, evo zrihtat, skuhat...ampak včasih ga pa zagrabi. luna ali ne vem kaj! sem mogla iz sebe dat! Prav je, da si dala iz sebe! Vse, kar si naštela, so reči, ki se jih nekateri moški težko odvadijo, poznam enega takega - je od moje prijateljice. Ne bom ti govorila, kako ji je težko, v bistvu iz dneva v dan težje, ker se on drži svojih starih navad kot pijanec plota, ona pa skrbi za njunega sinka. Mali je star že nekaj let, ampak njegov ati se ne spremeni On lepo sam hodi s kolegi na "drink", KTMV (kr-tko-mal-ven),... Priporočam ti, da se resno pogovorita, ker se samo od sebe ne bo nič spremenilo. Pa da ne pozabim: za vse mojstrice in mojstre hoje.
|