|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki 2009
8.6.2009 8:37:26   
malcekvita
dobro jutro,
končno sonček user posted image .
H&M tudi jst komaj čakam, da bom lahko tja skočila.
Polivanje s tem se že tudi jst sprijaznila... Danes recimo, ko sem mu hotla očistit nosek, se mi je ful izmikal in ga valda nisem mogla temeljito očistit, pol sem mu hotla dat operil noter, pa sva spet imela borbo in posledica neuspešnega čiščenja je teževa med pitjem mleka, ker je moral vmes spuščat bradavico, vdihnit, pa spet jovo na novo... Po končanem dojenju, pa je sam zletelo nekaj mlekca ven iz njega, kokr en mali vulkanček je zgledal user posted image .
zdej čakam, da se mali cukrček zbudi, da se previjeva, nahraniva in smukneva ven na sprehod!!! user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
8.6.2009 8:42:40   
malcekvita
Sonček 85 pravijo, da je normalno, če dojenčki ne kakajo tudi do 5 dni, je pa takrat bolj obilno menda. Si pa predstavljam, kako te skrbi zarad tega. Kaj pa če bi mu dala malček hladilnega mazila v ritko? Sam bodi previdna, da ga ne boš ranila.
Moj se je včeraj pokakal na previjalni mizi, ko sem mu masirala spodnji del trebuščka, ampak ne božala, pač pa res masirala tako, da sem malo bolj pritisnila ( pa spet ne preveč pritisnit).
Mogoče bi pomagalo, če bi ti spila malo Donata?
upam, da se čimprej pokakate user posted image

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
8.6.2009 8:46:05   
sonček85
l&l:kako je res cartkan  pa kako že kravice paseuser posted image
jaz sem ga TUDI DANES SLIKALA K SE JE NAPAPCAL IN ZGLEDAMO TKOLE user posted image
user posted image afne guncam
user posted image kažem jezička mamici
user posted image se smejim  nekaj kremžim zraven user posted image
user posted image tko sam držim ropotuljico
user posted image se smejimuser posted image

pat.hvala za odg.o kakanju po kapljicah AD3 in super za prestavljeno 1 h hranjenja kasnejeuser posted image user posted image
zupancdam:super za vse napisano,ja kako si ji pa pomagala kakat,jaz sem dala sladek čaj(prvič je blo haska zdaj ne),pomagala z drezanjem v ritko-ničuser posted image Danes je trretji dan k ne kakamo.
Normalno je 5-6 dni ,če ne bomo kakal do četrtka a naj grem k dr.-hvala

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.6.2009 8:52:43 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
8.6.2009 8:47:05   
malcekvita
L&L kakšen fejst dečko! Pa tako že pase kravice? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2429
8.6.2009 8:49:11   
malcekvita
Ja Sončekče 5. ali 6. dan ne bi blo še nič, bi jst poklicala zdravnico. Ampak sej se bo pomoje uredilo...

Neposredna povezava do sporočila: 2430
8.6.2009 8:53:14   
sonček85
malcekvita .hvala ,ja res je veš kako dolgo je normalno a te vseeno skrbi ,kaj pa če v teh 6 dneh ne bo kakal ,kaj pa potem in potem se sprašuješ,če ti kaj takega poješ ali je krivo kaj druga,kot napr.kapljice AD3  in še 1x hvala za pozitivne besede ,to veliko pomagauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2431
8.6.2009 9:02:25   
zupancdam
sonček, pomagala sem ji tako da sem ji palčko za ušesa dala v rito, prvič ni bilo nič, drugič pa sem se obrnila in je kakala ko velika, res se je pokakala fejst, samo tega sedaj jaz ne bom več delala, bom počakala raje da se sama od sebe pokaka
spanje, pri nas se je obrnilo na bolje za 100°%, kar ne morem vrjet, prej mi še čez dan ni nič spala, sedaj pa spi veliko in ponoči celo noč, no do 5h zjutraj, pol se podojiva pa še do 8h, sem pa opazila, da zvečer ne bruha in mislim da je zato dlje sita, kaj pa vem, kr začela je tako spati, aja pa čez dan zaspi kadarkoli, ko vžgem sesalec, na njega je pa ko  na vem kaj, samo da sesalec laufa pa ona spi, ko ga vgasnem, pa se zbudi, drugače pa greva samo ven in zaspi ko top, tudi če je prej že 2 uri spala.
Naša krčev nima, ima pa ful vetrove, samo ne joka no, To pol že niso krči ane?
Je tako pridna že ene 4 dni da ne vem za njo. Sem pa opazla da ima krče po kapljicah sab simplex, sem jih zadnjič šla kupit, pa bio gaja tudi, pa jih nič ne dajem, jo je tako matralo en dan.
Men se samo čudno zdi, da ni krčev, ker sem začela jesti vse, oz sveže sadje, vso samo jagod ne, pa zelja ne, pa svinjskega mesa in ocvrtega, drugo pa vse jem.
Midve se še vedno samo dojiva, noče flaše in noče dude zato ne bomo imeli dude
Tia tudi zaspi sama od sebe, no ne vedno, včasih na zizi, vendar jo moram božati po ličkah in obvezno da ima glasbo zraven

Prva pikica je na svet prijokala 22.1.2007, težka 3900 in velika 54
Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

Neposredna povezava do sporočila: 2432
8.6.2009 9:05:07   
zupancdam
sonček, ALEKSANDER je pa cel ati, ane-kako je cartkanuser posted image user posted image user posted image
jaz pa ne znam slike dat gor, a mi pomagaš, prideš na msn?

Naša prva pikica je dobila sestrico Tio,18.4.2009 težko 3700 in veliko 52, sedaj smo popolna družina

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
8.6.2009 9:08:40   
kpmk
Jutro!

Da se še jaz malo javim ... dogaja se 100 na h....  smo na polno leteči user posted image
Včeraj je bilo tako za nič vreme, nismo šli nič ven,... skoz je vlivalo user posted image  no pa smo stanovanje pospravil user posted image  ker je bila res nuja,.... okni,.... itd.
Imela sem že 1. pregled pri G. in je vse ok,.... počasi lahko telovadim user posted image user posted image  super user posted image

Upam, da vas bom uspela prebrati za nazaj, ker ste pa res pridne user posted image  
Aja,... jst še vedno ne znam prlepit slikce gor user posted image  če ima katera kratek napotek, bi blo fajn user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 2434
8.6.2009 9:13:04   
Pat74
Sonček ne se sekirat preveč - meni je P rekla, da sploh ni nujno, da otrok kaka pogosto, ker lahko vse porabi - važno je, da redno lula, da napreduje pri teži in raste. Drugače pa mislim, da obstaja en sirupek za prebavo, ki ga lahko daš dojenčkom, pa pejt v lekarno in vprašaj.

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
8.6.2009 9:15:19   
Pat74
http://med.over.net/forum5/read.php?94,1982931
zate sonček o zaprtju

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
8.6.2009 9:23:20   
L & L
Jernejav kako lepi smejček je tvoj sonček.
Pat74 hvala, pa mislim da ne bo blondek je bolj temen sam na tej slikici se tako vidi.
Sonček85 iiiiiii kok je kjut, glede kakanja pa kar malo še počakaj, moj drugi sin je imel iste fore glede kakanja pa je rekla p da možno da vse porabi in nima kaj pokakat, če se bo pa vleklo ene 5,6 dni pa le k p ali pa pokliči.
Malcekvita hvala, ja živino pa že kar fino pasemo, sploh na previjalni.
Zupancdam super za spanje, naš je tut kar priden sploh danes je spal od pol 8 pa do 3 pol sva se podojila in je takoj zaspal do 7user posted image .
Slikice greš na shrani.si, tam naložiš sliko in jo potem kopiraš sem maš tam eno kodo za forum in to preneseš v sporočilo in to je to

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
8.6.2009 10:50:47   
Nalini
ojla ...

mastitis ... vedno boljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček .... dva dni nazaj sem napisala kako so meni svetovali zaradi težav s kakanjem .... pri nas je delovalo v 5-minutah .... ampak mali se je res ful matral in jokcal - je bil skrajni ukrep in zadnji, ki sem ga imela v mislih ... imel je že vročino od napenjanja, zvijanja, jokanja.... od takrat dalje pa je spet super in je skoraj vsaka plenička polnauser posted image  ....

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
8.6.2009 11:14:02   
sonček85
zupancdam:hvala  ja je pa cel ati ,čeprav sem zadnjič mojo slikco gledala k sem bila mala je pa meni tudi podoben ,je pa res bolj ati

Pridem na msn samo pop k bo moj doma ,zdaj sva prišla samo papcat in greva NAZAJ  ven , kje tko lepo vreme
lahko mi jih pa preko maila pošleš saj imaš moj mail
nalini :hvala bom šla poiskat nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2439
8.6.2009 11:14:05   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Sonček ne se sekirat preveč - meni je P rekla, da sploh ni nujno, da otrok kaka pogosto, ker lahko vse porabi - važno je, da redno lula, da napreduje pri teži in raste. Drugače pa mislim, da obstaja en sirupek za prebavo, ki ga lahko daš dojenčkom, pa pejt v lekarno in vprašaj.
lula pa tolk da bi mu lahko pleničko menjala vsako uro,čisto polno imauser posted image user posted image user posted image ledvičke delajo na polno

hvala za link o zaprtju

hvala tudi tebi L&L za tolažbo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
8.6.2009 11:16:50   
Nalini
sonček ... ampak jaz tega ne bi delala, če mali normalno funkcionira in ga ne napenja, zvija ...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
8.6.2009 11:18:54   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Nalini

kakanje ... nasvet babic, če dojenčki niso mogli kakat in so se ful matrali (uporabimo le v skrajni sili) .... nastrgamo milo in prilijemo malo vode, premešamo in z brizgo spustimo v ritko - nekje 1 do 2 ml .... ali mu pa damo v ritko košček mila ..... 
to varianto smo mi poskusili danes prvič, ker se je mali mučil dva dni in je že dobival vročino od napenjanja in cmerjenja .... olajšanje je bilo v dobrih 5 minutah - za njega in za nas user posted image  (pokakal se je pa tak, da si to ne moreš predstavljat, če ne doživišuser posted image ) ....  zdaj je pa revček končno spet normalno zadihal in v miru zaspal .... prej se je pa med spanjem nonstop napenjal, budil, jokal .....
smo pa pred to varianto ful masirali trebušček, podražili črevesje s termometrom, mu dali za spit ful sladko vodo - pa ni nič pomagalo .....
hvala bomo poskusili k bo 5 dan
prdka pa na veliko in kr ornk smrdka user posted image se pa vidi da se matra in da bi rad kakal ker se prav naprenja in vem da to niso krčki ,ker jih je veliko man j kot jih je imel.Bom še danes probala z merilcem,a pa si ga prej s čim namazala al si kr na suho merilec dala v ritko.hvala 

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 8.6.2009 11:20:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
8.6.2009 11:23:27   
L & L
Sonček malo kreme za ritko dej gor pa bo šlo lažje not veliko sreče

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
8.6.2009 11:35:17   
Nalini
sonček ... naš mali se je en dan samo napenjal ... potem pa je še začel zraven jokat, se zvijat .... bilo je prav hudouser posted image ...bil je ves rdeč in vroč... trebušček se mu je non stop masiral ... s termometrom sem mu dražila ritko enih 5x .... dala ful sladko vodo za spit ....telovadila .... nič ni pomagalo ....user posted image  .... sem že obupala, pa še sama sem bila v zelo groznem stanju user posted image  .... vem kako je, ko bi rad pomagal pa ne moreš ....
ga je pa ziher ful mučilo, ker ko se je pokakal je bilo za pet polnih plenic ....
... drugače se pa on pokaka kakih 4 -5 x na dan ...

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
8.6.2009 11:43:11   
zupancdam
ja, tudi z merilcem gre, sem jaz že poskusila čisto na začetku, sedaj sem pa na palčko dala malo olja olivnega pa je tudi ratalo, samo to se meni zdi brezveze no, če res ne more kakat pa če ga tolk muči potem ja, da pomagamo.
Ja, naša Tia od kar nima krčev zdaj par dni, tudi ful prdka, da tako smrdi, ampak napenja jo ne ali da bi se zvijala pa jokala, ji menda pomaga to prdkanje, ima katera tako, da jih ne črviči, ko prdkajo. Danes je še posebej pridna, jo imam že 1,5 ure v ležalniku, ker pospravljam in veselo gleda okoli, kr preveč je lepo, da bi trajalo po moje.
Drugače pa res ne vem, kako je s tem, včeraj sem se ful najedla borovnic, pa predvčerejšnjim, borovnic in češenj, pri prvi sem pa tako pazila kaj jem in je imela grozne krče, posebej zvečer, Tia pa se zvečer podoji pa zaspi brez vsakega krča, upam da tako ostane.
žELIM VAM ČIM LEPŠI DAN, VELIKO SPANJA, NIČ KRČEV, PA SAJ BO KMALU MIMO, UPAM!!!

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
8.6.2009 11:50:38   
zupancdam
Aja, men se je pa v petek nekaj tako čudno zdelo. Sem imela pregled, prvi po porodu, pa je vse uredu, shujšala sem 14kg, kri imam več kot dobro, šivi so že čisto zaceljeni, vse je uredu, ampak rekla mi je da še na počakamo s slončkanjem. Kako to, nisem spraševala, ker mi je bilo čudno, pa dala mi je zaščito- enekcijo v ta zadnjo, ki drži 3 mesece, po 3 mesecih pa spet moram po njo. Ve pa že vse slončkate po 2 mesecih, ane?. Jaz bi tudi, saj lahko ane, če je vse uredu? Madona je smešna ta moja g.

Neposredna povezava do sporočila: 2446
8.6.2009 11:56:42   
kpmk
da vidim če mi bo uspelo prilepit slikco

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
8.6.2009 11:57:25   
kpmk
L & L - slikca - hvala , mi je uspelo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
8.6.2009 12:57:42   
malcekvita
kpmk kako ste luštni user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
8.6.2009 13:15:29   
sonček85
kpmk:kako pa je  šlo na diplomski?user posted image
nalini :ja tko je naš ,se naje pa tečnarčka,pa dam dudo pa joka ,vidi se pa da bi rad kakal k se tko naprenja da groza.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Pralne plenice
oblekca

Ali uporabljate/ste uporabljali pralne plenice?

Da, samo pralne (16%)

Da, večina, a kombinirano s plenicami za enkratno uporabo (11%)

Da, a redko (9%)

Nikoli (64%)

Število vseh glasov: 137

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!