zupancdam
|
sonček, pomagala sem ji tako da sem ji palčko za ušesa dala v rito, prvič ni bilo nič, drugič pa sem se obrnila in je kakala ko velika, res se je pokakala fejst, samo tega sedaj jaz ne bom več delala, bom počakala raje da se sama od sebe pokaka spanje, pri nas se je obrnilo na bolje za 100°%, kar ne morem vrjet, prej mi še čez dan ni nič spala, sedaj pa spi veliko in ponoči celo noč, no do 5h zjutraj, pol se podojiva pa še do 8h, sem pa opazila, da zvečer ne bruha in mislim da je zato dlje sita, kaj pa vem, kr začela je tako spati, aja pa čez dan zaspi kadarkoli, ko vžgem sesalec, na njega je pa ko na vem kaj, samo da sesalec laufa pa ona spi, ko ga vgasnem, pa se zbudi, drugače pa greva samo ven in zaspi ko top, tudi če je prej že 2 uri spala. Naša krčev nima, ima pa ful vetrove, samo ne joka no, To pol že niso krči ane? Je tako pridna že ene 4 dni da ne vem za njo. Sem pa opazla da ima krče po kapljicah sab simplex, sem jih zadnjič šla kupit, pa bio gaja tudi, pa jih nič ne dajem, jo je tako matralo en dan. Men se samo čudno zdi, da ni krčev, ker sem začela jesti vse, oz sveže sadje, vso samo jagod ne, pa zelja ne, pa svinjskega mesa in ocvrtega, drugo pa vse jem. Midve se še vedno samo dojiva, noče flaše in noče dude zato ne bomo imeli dude Tia tudi zaspi sama od sebe, no ne vedno, včasih na zizi, vendar jo moram božati po ličkah in obvezno da ima glasbo zraven