Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 11:09:13
|
|
|
|
zupancdam
|
pozdravljene, jaz sem živ primer, da se kljub polnemu dojenju da zanosit, zato se ne zanašajte na to da če dojite ne morete zanosit, jaz sem in bi zdele imela otroka starega skoraj eno leto, no imam pa Tio staro skoraj en mesec. Mi smo imeli pa včeraj cel dan grozne krče, nismo nič spali, ob 9h zvečer mi je zaspala, mislim da zato ker sem prejšnji večer jedla pico, ima katera izkušnje s tem. Joj kako je bilo hudo, je bedela skoz od 4h do 9h zvečer, pa čez dan nič veliko spala, še vzunaj ne ko skoz spi. Mislim, da je kriva pica, zato punce pico stran...al pa tud ne, ne vem no.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 11:11:00
|
|
|
|
zupancdam
|
aja, za zaščito pa toplo priporočam to enekcijo, ki drži 3 mesece, preden pa poteče 14 dni pa lahko greste spet po novo, je priporočljiva za tiste ki dojite, jaz sem jo imela pri prejšnji hčeri, pa tud zdele se bom odločla za njo
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 11:41:24
|
|
|
|
krfjolca
|
Pica - ja, tudi nam je naredila probleme! Ampak sem ugotovila, da je problem v kečapu/pelatih. Sem jo potem sebi naredila brez kečapa, pa je bilo OK. Isto jo zvija, če jem kake testenine s paradižnikovo omako ali pa paradižnik na bilo kak način.
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 12:23:51
|
|
|
|
štorkljica
|
DAn! Že dolgo vas nisem pozdravila. Smo meli pestro noč in se mi še zdaj pozna. Sem prejle neki pančkala, pa sem zdaj ko cunja Glih sem zasledila, da se pogovarjate o pici in krčkih. Nama z mojim se je glih včeraj ful zaluštala pica in sva hotla stopit po njo, pa sem si pol premislila, ker nisem vedela kako bo kaj Sofija odreagirala. No pa HB, da je nisva nabavila...saj je danes že mela neke krčeke in je blo res hudo, sam nevem od česa so bili. Detelja včeraj sem te videla z vozičkom, si tračala pred občino z ženskami, če se slučajno spomniš, da sta šla mimo dva z lupinico, to sva bla midva oz. mi 3je pospravljanje in čiščenje tudi meni zmanjkuje časa za te dejavnosti, sploh ta teden ko smo popoldne punce same doma in ati dela. Saj mene razmetanost niti toliko ne moti, ker nekak uspemo večinoma sproti pospravit, ampak prah...to je pa nadloga. Najbolj me moti na balkonu in terasi, ker skoz neki veter piha in je po dveh dneh že 1 cm praha povsod. Dobro, grem zdaj do konca skuhat...čao
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 12:29:04
|
|
|
|
sonček85
|
pozdravljene! Malapikica.bogi Jernej ,da mu še ni odpadel popek in lepo da si se nam malo javila in povedala kako si Jernej je pa pravi frajer ,kaj bojo babnce letale za našimi pobi porodna zgodba. Krofek od *nana* lili:jaz še ne vem bom povprašala G na pregledu junija
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 12.5.2009 12:30:51 >
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:08:54
|
|
|
|
lili82
|
Miška2006 vam je že ponudla nekj kupončkov za popust v DM, tukaj pa je še moj seznamček: - 6x Bübchen hladilno mazilo - 3x Pampers newborn, 2-5 kg - 2x knjiga Naš malček - 6x Sensodyne zobna krema za sklenino - 2x Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las - 4x Balea ognjičeva krema - 2x Afrodita krema proti strijam - 2x album za 100 fotografij - 2x program Ariel (25% popusta) - 2x program Curaprox (25% popusta) - 2x kupon za prenosni računalnik ob nakupu novega Opla J - 2x kupon za 25% popust na menjavo pnevmatik pri Avtotehni Vis - 2x kupon za 10% za Atlantis – prilagajanje dojenčkov na vodo - 2x kupnčka za 5% oz. 12% popusta pri Mizarstvu Zupanc - 2x kupon za 20% popusta za Chicco kengorujčka - 2x kupon za 20% popusta za Chicco ležalnik Če katera kaj potrebuje, naj javi na ZS.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:11:02
|
|
|
|
lili82
|
Joj, kak je grdo napisalo - upam, da bo zdajle malo bolj razvidno... - 6x Bübchen hladilno mazilo - 3x Pampers newborn, 2-5 kg - 2x knjiga Naš malček - 6x Sensodyne zobna krema za sklenino - 2x Fitoval dermatološki šampon proti izpadanju las - 4x Balea ognjičeva krema - 2x Afrodita krema proti strijam - 2x album za 100 fotografij - 2x program Ariel (25% popusta) - 2x program Curaprox (25% popusta) - 2x kupon za prenosni računalnik ob nakupu novega Opla - 2x kupon za 25% popust na menjavo pnevmatik pri Avtotehni Vis - 2x kupon za 10% za Atlantis – prilagajanje dojenčkov na vodo - 2x kupnčka za 5% oz. 12% popusta pri Mizarstvu Zupanc - 2x kupon za 20% popusta za Chicco kengorujčka - 2x kupon za 20% popusta za Chicco ležalnik
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:18:47
|
|
|
|
BrinaBA
|
zaščita - jaz bom vzela Mireno takoj pri prvem pregeldu naslednji teden - da mo mir - pri nas super funkcionira, res pa je, da nisem bial šivana... napenjanje, krči - v četrtek dobim hoemopatska zdravila, upam, da bo bolje Šibam, ker že joka...
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:21:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja jaz imam katarino, ampak jana je tud superca! ja kar v usta.. stisnes licka, da raza sobica in hop notri. kapljice nimajo nekega okusa.. dita se je mal kremzila, a se je navadila. a kok dalec sva blizu - v kerga merkatorja hodis - barjanska al savica pod topoli pri kolezijski soli? jaz hodim v savico. bloki pa uni na izvozu na obvoznico vrata :) Vidim, da poznaš obe patronažni . Hodim pa v Mercator Pod topoli, vsaj mislim da je to ta - je preko Kolezijske šole in vrtca. Kje pa je ta Savica? Pri pošti? Če greš od tega Mercatorja proti obvoznici, so pa moji bloki na levi tisti zadnji nizki pred nekimi novimi belimi bloki. Tvoji bloki so pa ti ta novi stekleni, ko so spodaj kafiči? Madona, svet je res majhen. Savica je po domace ta Mercator Pod topoli Svet je majhen ja, Ljubljana pa se manjsa. Pol se morava pa nujno spoznat, da bova lahko skupaj vozičkale na tej potki spominov "pri nama" , ko bom jaz boljša pa jo lahko skupaj mahneva na Rožnik. Jaz sem imela v nosečnosti hude načrte, kako bova z Elo vsak dan vozičkale od doma do Rožnika - peš. Ker sem idealistka, ideja še vedno živi.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:24:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: malcekvita hrana: jst jem piščančka, pa krompir, olupljena jabolka, rdečo peso, kuhano goveje meso iz juhice, špinačko, ribice, preverjeno pa ne smem jest pečenih paprik, kerje naš Jakob zaradi tega prejokal cel dan. ne jem čokolade, mleka spijem največ 4 dcl, ne jem jajc in surove solate... No vsaj eno tolažbo imam, ker ne dojim: lahko jem vse po vrsti ! Malo vam pa moram naredit lušt. Sem žleht, a ne? ti ti vragec evo me smo prikrajšane pri hrani ti pa boš še nekaj časa za nami okusila -doživela slončkanje Zdaj pa me imaš. Bi kar zamenjala to hrano s slončkanjem. Nič, se bomo pa še malo mastili.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:26:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: zupancdam evo mene na hitro, dajte mi povedat kakšne dude imate, ker mi imamo od mam, pa je noče in noče, mogoče zato ker je samo okrogla, druge pa mislim da imajo malo oblike, npr za prvo hčero sem imela drugasčno, mislim da od avent je imela tako zavito obliko, samo prav si jo moral obrnit to pa lahko obrnem kakorkoli pa paše v usta, mislite da ji oblika ne odgovarja? Nam še vedno uspeva brez dude in upam, da nam bo uspelo ostati brez dude.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:28:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Lep pozdrav tudi od mene. Danes sva z Anžetom imela kardiologa. Naredili so mu EKG, potem pa še pregled. Šum se še vedno sliši in v juniju dobiva še en termin za UZ. Kardiolog pravi da je le en nedolžen šum, ampak za vsak slučaj ga bodo še uspavali in naredili UZ, da ja ne bi kaj spregledali. Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta. Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ? Ne vem zakaj, kardiolog je rekel da ga bodo uspavali in da bova potem mogla počakat 6 ur v bolnici, tako da zjutraj prideva, zvečer pa greva domov. Ti kar čim več sprašuj, naj ti povedo, zakaj ga morajo uspavati. Saj veš, eni doktorji niso kaj preveč zgovorni in je treba kar drezati v njih, da izveš kaj. Pa držim pesti, da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:29:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Še slikca našega Jerneja: Še en prekrasen Aprilski krof(e)k - madonca, naša Ela bo imela težko nalogo, ko bo morala izbirati med samimi lepotci.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:30:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja ...to pa je najina čebelica maja... Glej jo lepotičko ! Same manekenke so tle na rr.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 13:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Uf, kako čas hiti ... gremo rito previjat in jest.
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 14:19:06
|
|
|
|
ninica23
|
pozdravček tudi od mene in iana danes sva sama doma,ker je šel domov pomagat belit,pa nama je dolgčas... mali je itak tak priden,da včasih kar pozabim,da ga imama včasih se zjutraj podzavestno še po trebuhu tipam,pol ga pa najdem malo višje,na sredini med nama še vedno nisem čist dojela,da je to tisto bitjece,ki sem ga dobrih 9 mesecev nosila v trebuhu še en podatek: 1.POSVETOVALNICA 2.6. in eno vprašanje: po kolikem času ste šle 1.ven s svojimi - mi smo povabljeni v nedeljo na obhajilo,pa se ne moreva odločit,ali bi šli ali ne - meni se zdi še malo prezgodaj za ven,res pa je,da je vreme zadne dni zelo lepo... HVALA za pomoč lepo se cartajte in uživajte na sončku
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 14:27:49
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: jernejav IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena IZVIRNO SPOROČILO: jernejav Lep pozdrav tudi od mene. Danes sva z Anžetom imela kardiologa. Naredili so mu EKG, potem pa še pregled. Šum se še vedno sliši in v juniju dobiva še en termin za UZ. Kardiolog pravi da je le en nedolžen šum, ampak za vsak slučaj ga bodo še uspavali in naredili UZ, da ja ne bi kaj spregledali. Tudi naša Ela ima šumček na srčku, so nam prvi dan, ko smo prišli domov, naredili EKG in UZ. Sedaj pa imamo pregled čez pol leta. Kardiolog je rekel, da naj jo tretiramo kot zdravo, da je luknjica na najbolj nenevarnem mestu in da ponavadi (v 90%) izginejo do prvega leta. Zakaj pa ga bodo uspavali za UZ? Ne vem zakaj, kardiolog je rekel da ga bodo uspavali in da bova potem mogla počakat 6 ur v bolnici, tako da zjutraj prideva, zvečer pa greva domov. Ti kar čim več sprašuj, naj ti povedo, zakaj ga morajo uspavati. Saj veš, eni doktorji niso kaj preveč zgovorni in je treba kar drezati v njih, da izveš kaj. Pa držim pesti, da bo vse ok. Tak veš da sem se šla pozanimat.. Uspavali ga bodo zaradi tega, ker se sedaj že zelo dobro zaveda vseh zvokov in bi naj ti zvoki ki so pri UZ( šumenje, bitje srca...) lahko povzročili poškodbe možganov in sluha. Dali mu bodo sirup po katerem bo zaspal, tako da to niti ni neko močno uspavalo. Tudi jaz mislim da bo vse OK in da bo šum s časom izginil...
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 14:41:10
|
|
|
|
jernejav
|
*NANA* čestitke za lepega malega pikeca Tiana! Tu pa še slikica našega pikeca
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 14:45:08
|
|
|
|
jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninica23 pozdravček tudi od mene in iana danes sva sama doma,ker je šel domov pomagat belit,pa nama je dolgčas... mali je itak tak priden,da včasih kar pozabim,da ga imama včasih se zjutraj podzavestno še po trebuhu tipam,pol ga pa najdem malo višje,na sredini med nama še vedno nisem čist dojela,da je to tisto bitjece,ki sem ga dobrih 9 mesecev nosila v trebuhu še en podatek: 1.POSVETOVALNICA 2.6. in eno vprašanje: po kolikem času ste šle 1.ven s svojimi - mi smo povabljeni v nedeljo na obhajilo,pa se ne moreva odločit,ali bi šli ali ne - meni se zdi še malo prezgodaj za ven,res pa je,da je vreme zadne dni zelo lepo... HVALA za pomoč lepo se cartajte in uživajte na sončku Ninica mi smo šli prvič na obisk po enem tednu. Bila je velika noč in smo nesli pisanko. Bil je lep dan in smo ves popoldne preživeli zunaj. Mislim da ob takem lepem vremenu ni noben problem če greste za dalj časa ven. Svež zrak mu bo dobro del. No odločit se moraš pa sama :)
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 16:03:54
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: malapikica Še slikca našega Jerneja: Bravo mami za takega lepotca. Zanimiva porodna zgodba, je šlo vse res expresno....
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 16:04:38
|
|
|
|
tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena Pol se morava pa nujno spoznat, da bova lahko skupaj vozičkale na tej potki spominov "pri nama" , ko bom jaz boljša pa jo lahko skupaj mahneva na Rožnik. Jaz sem imela v nosečnosti hude načrte, kako bova z Elo vsak dan vozičkale od doma do Rožnika - peš. Ker sem idealistka, ideja še vedno živi. jaz sem idejo ze uresnicila pa sem bila kar zmatrana Ampak bom se velikox tko da komot greva skupaj ninica - ce se ti da it na krst pojdite, ce se ti ne da, ima dober izgovor
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 16:06:30
|
|
|
|
Miška2006
|
Brina, a to veš, da ti bo G napisal recept, ti boš morala v lekarno po Mireno in šele pol ti jo bo vstavil?
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 16:07:08
|
|
|
|
štorkljica
|
Aja mi pa še ne ker sem še pola šivov, pa še malo šrezgodaj je. Sem pa včeraj mojega vprašala, če mu je kaj, pa je rekel, da mu momentalno to sploh na pamet ne pride nima časa na to mislit Jaz pa že čakam, da bom lahko, bi se že malo prileglo
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 17:54:00
|
|
|
|
štorkljica
|
jernejav lepe slikice, Anže je pravi srček šivi verjetno ste že pisale, pa me vseeno zanima, ker nisem zasledila, kdaj odpadejo šivi? Jaz jih mam že 2 tedna, a bodo še dolgo? spanje čez dan in ponoči vem, da se je o tem že pisalo, ampak me vseeno zanima...koliko vaši otročki spijo podnevi in koliko ponoči? Ker mislim, da moja dosti spi podnevi in mogoče malo slabše ponoči....malo bi rada primerjala. Vidim, da je tuga tukaj, verjetno ste vsi zunaj...mi pa mamo tako zasrano vreme, da me je kar groza, da bi Sofijo ven peljala. Ajda je zunaj z babico, midve se pa pred mrazom in vetrom notri v hiši skrivave
|
|
|
|
RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009 12.5.2009 18:26:34
|
|
|
|
tinaaja
|
Spanje cez dan pri nas ornk variraa, predvsem od sprehodov. Zunaj v vozicu zna spat tud 3 ure, doma pa po nekje pol ure v kosu. Danes je fuul pokonc, se ji vidi, da je utrujena, ampak spat pa ne, oz ja v narocju. Je pa danes cuden dan - mala se sploh noce dojit. Sem na momente cist znervana Celo 1x se je podojila, ostalo tuli v zizo, no ene 3x pa je naredla par pozirkov A se se kateri to dogaja???
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?