|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
5.7.2009 21:28:11   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Hejla babuške ,me ni bilo od 2 dni pa sem misla koliko bom, imela za prebrat pa vidim da niste cveliko pisale.Kje ste vse ,se potepate na sočku,saj prav ,mi tudi ,pa kr okoli hodmo k je bil ati popoldan doma in smo bili skupaj.
No včeraj  smo imeli pa spet problemčke s kakanjem.tko se je jokal da ni nič pomagalo ,ne ziza,čaj,nošenje po rokah,ležanje ,petje -ničččččččč in sva šla k dr pa je rekla da njej ni normalno če ne kaka 11 dni in sem ji jaz enako rekla ,pa še drugič se mu je to že ponovilo.14 dni je bilo ok sedaj pa že spet od sobote ni kakal.No in je rekla naj najprej probam s svečko ,dala sem mu jo ob 17.15 prijela je šele okoli 4.00huser posted image user posted image jokal pa tko da groza,umiril se je samo malo v avtu ko se je peljal.Tko sem mi je smili da sem jokalauser posted image user posted image za svojega otroka si zmožen vse narest
no danes je pa pravi sonček ,tko nasmejan in vesellllllllllllllllllllllllllllllllllll user posted image user posted image user posted image user posted image je še potem 1x kakal čez dan
jernejav
:hvala za pohvale in vsem ostalim tudi user posted image upam,da se Anže čim prej pozdravi in da ga grlo ne bo bolello več dolgo ali pa sploh ne user posted image
test.super da je minus ,če si zato vesela.user posted image
detelja.tašča in tast za vabila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image slikce maje so prečudovite
nena.SLIKCE SO PRAV LEPE IN MALA JE Prava lepotička user posted image user posted image user posted image
nina:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
janja .super za pregled user posted image user posted image ,morjeuser posted image user posted image user posted image

Joj, ubogi Aleks user posted image ! Objemčki od naju z Elo: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pa pijeta kaj vodice? Mogoče bi bilo fajn čaj zamenjat za vodo, ker voda ga bo gotovo pognala. Pa mogoče si zapisuj, kaj ješ, ker glede na to, da je dojen, je najbrž povezano s tvojo prehrano. Kaj veš, mogoče boš pa črtala samo eno kritično stvar, pa bo vse ok. Držim pesti, da se mu prebava čim prej uredi! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image za Aleksa, tudi naju že več ko mesec muči to kakanje. Zadnji teden pa je kakal vsak dan, do petka, sedaj pa spet nič. In sroti pol tk pritiska in vleče nogice k trebuščku, da se mi kr smili, ko pa se sprdka je pa ves veseluser posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
5.7.2009 21:33:20   
jernejav
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Moj pa je Maksu danes bazen ven dal,je bil cel navdušen.Se je drl,ko žerjav,ko sem ga ven dala.
Ja,pa avto je voziluser posted image
http://www.shrani.si/f/3F/mq/wyA2Vyc/maks-avto.jpg[/img]]user posted image

Joj kak frajer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
5.7.2009 21:36:24   
matcar
Pravi je,samo da je avto ali motor in že je blažen.Moj mu je od šefa pripeljal domov avto na akumulator.Kako šele tam dela,samo je malo premali in ne segne do pedala za gas.user posted image
user posted image user posted image user posted image za Aleksa! Boški so,ko ne morejo kakat.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
5.7.2009 21:37:22   
jernejav

Jaz sem že tretji dan cel dan v postelji in upam, da bom jutri že kaj boljša, saj mi že gre prav na jetra ta bolezen user posted image . Sedaj mi teče iz nosa kot bi kdo odprl pipo user posted image  user posted image  user posted image , tako da se je očitno začelo pucanje user posted image  user posted image  user posted image . Joj, trkam na les, da se slučajno moja princeska česa ne naleze od mene, saj sva seveda še vedno kot rit in srajca user posted image .

Sedaj grem pa res pogledat končnooo Ice age 3, mirno in doooolgo noč, pa se tipkamo jutri,
NenaLena

NenaLena - upam da se čim prej pozdraviš in da Ela ne dobi nič stran. Pa obilo užitka v gledanju Ice age, jaz že tudi komaj čakam da jo pogledam.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
5.7.2009 21:52:24   
matcar
NenaLena,čimhitrejše okrevanje ti želim.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
6.7.2009 4:44:12   
veronikab
Danes sem pa jaz zgodnja. Enostavno moram napisati, kaj se mi je dogajalo včeraj zvečer in to noč.

Po včerjašnjem zadnjem podoju - Jakoba sem dala spat kot ponavadi okrog 21 h - se mi je v desni dojki zopet pojavila zatrdlina v bližini pazduhe. Edina razlika od zadnjič (do sedaj se mi je to zgodilo že 2x) je bila, da je zatrdlina bila veliko večja in hudo boleča. user posted image Moj user posted image mi je predlagal, da si naj probam mleko izčrpati, kar je seveda bila velika napaka. Črpala sem, vendar mleko ni in ni hotelo pritečti.

Ker je moj šel na letališče po svojo mamo in očeta, ki sta se vrnila z Djerbe, sem malce pospravila stanovanje in prebrala novice na netu in glej ga zlomka, zatrdlina je postala v 2 h še večja in še bolj boleča. Sedaj je zatrdlina bila že čez celo zunanjo polovico dojke in ko sem si jo ogledala v ogledalu je izgledala, kot da bi bila polna ajdove kaše - grudica na grudici. Seveda sem takoj na RR začela iskati rešitev za moj problem.

Vedela sem, da bi bilo dobro sprostiti mlečene vode, ki so se zamašili in da najbolje to naredijo naši user posted image , vendar Jakob je ajčkal in naslednje hranenje je bilo napovedano šele čez nekaj ur. Zato sem si pod tušem začela dojko masirati in jo špricala z skoraj vrelo vodo, tako da sem na koncu imela že skoraj mehurje - dojko mi je uspelo le malce zmehčati, zatrdlina je bila še vedno tu in bolečina prav tako.

Pa sem se odločila iti spat. Ob 0:30h sem se zbudila zaradi silnega zbadanja v dojki. Zatrdlina je bila sedaj še bolj trda. Ker nisem mogla spati, sem stopila v kopalnico in si z eno Jakobovo pleničko delala tople (beri vrele) obkladke, da bi dojko vsaj malce zmehčala in potem poskusila pristaviti Jakoba. Pol 20 min mučenju sem ga vzela iz zibke, vendar moj zlati sonček ni in ni hotel jest.user posted image user posted image user posted image

Pa sem ga položila nazaj v zibko in se vlegla vendar nisem mogla zaspati ker je v dojki kljuvala neznosna bolečina.

Po 2-urnem premetavanju in neznosnih bolečinah (desne roke skoraj več nisem mogla premakniti), sem se odločila še enkrat poskusiti. Spet topli obkladki, masaža, pumpica (tokrat tudi na L dojki) - in spet je mleko teklo le iz L dojke - iz desne, boleče, pa nič.

Pa sem poskusila še enkrat s svojim user posted image . Komaj sem ga zbudila in končno je le povlekel. Po 10 min dojenja (vmes sem menjala 2x položaj), je dojka bila mehka kot ponavadi.user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem povedati, kakšno olajšanje je to bilo. Sama sem že razmišljala, kako bom danes morala k zdravniku, pol pa me je moj zlati sonček pozdravil.user posted image user posted image

Hvala Jakob, drugo res ne morem rečti. Mi je prav vseeno za neprespano noč, le da se je porihtalo. Danes bom malce več pristavljala na D dojko in verjetno bo pol čisto OK.

Zdaj pa grem vseeno še malce v krpe.

Lahko noč, se beremo jutri!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
6.7.2009 7:38:32   
Pat74
Matcar maš fajn šoferja pri hiši!

Detelja s čim se moraš ubadat, matr ne morem verjet, da so eni še tako zaplankani, ti pošiljam enuser posted image in veliko pozitivne energije, da to rešite.

Veronikab čestitke Jakobu za rešitev problema!

Sonček85 hvala za urejen seznamček.

NenaLena hvala za čestitke; tud jest ne bi nikoli rekla, da je tvoja punčka drobna, po obrazku sodeč je prava babnica.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
6.7.2009 10:49:49   
Nalini
 detelja user posted image user posted image user posted image user posted image

veronikab ... tudi meni se tu pa tam to zgodi ... pa masiram, ročno iztiskam ... če pa mam mleko kot mukicauser posted image

sonček ... jooj upam, da čimprej rešite te probleme s kakanjem user posted image in da bo vse ok ..... nooo čimveč kakajteuser posted image

jernjevav ... tudi mi imamo tako igralno blazino user posted image

mi smo  super, mali priden kot mamiuser posted image ..... tu pa tam tečka kot ati user posted image
.... jaz bi tak šla na morje .......... jooooooooooooooooj, kar zdaj bi spakirala

Neposredna povezava do sporočila: 4183
6.7.2009 11:55:17   
ninica23
ojla
končno je vreme mal na naši strani,da smo lahko več zunaj z našimi user posted image - mene skoraj ni več za računalnikom,tako da vas če mi uspe,zvečer malo preberem in kdaj pa kdaj še kaj napišem... user posted image
sonček85: upam,da bo kmalu bolje glede kakanja, user posted image za Aleksa. No,pa da ti povem še mojo jutranjo prigodo - boš videla,ima zelo zanimiv konec... V glavnem,pride k nam en gospod,ki nam vsako leto poreže živo mejo. Midve z babico sva sedeli zunaj pred hišo,seveda sem zraven mela tudi iana,moja babi pa se hitro pohvali,kakega pridnega user posted image mamo,pa gospod pravi,da oni tudi. Pol pa naša firbčna babi gospoda zasliši,kdaj se je rodil,kolk je bil velik in težak,kako mu je ime,... Joj,vse podrobnosti,nakar še jaz pribijem,če je mamici mogoče ime mateja?!? Pa pravi gospod,da ja... In pol ugotovim,da gre zate in za aleksa user posted image user posted image user posted image   je pa ta gospod tvoj tast oz. ati od tvojega ... zdaj pa reči,če ni svet oz.celje majhen... user posted image user posted image user posted image
lep dan vsem - grema midva še malo ven v senčko,ian pa vsem jagodam in krofkom pošilja user posted image

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
6.7.2009 12:34:57   
m..tina
Ola!

Kako ste? Mi smo fajn. Moram se pohvalit, da je naš Jure spal včeraj od 20.00 pa danes do 6.00 zjutraj. Pol sma se pa napapala in je potegnil še do 8.00. Priden, ne? Pol je pa tak lepo zuni kazala in sva šla na en 1,5-urni sprehod in ko sva prišla domov je vlilo. To vreme je pa prav user posted image . Zdej bi pa že lahko malo nehalo, ne?

Moram še povedat, da se maš mulček slini kot zmešan. Če mu ne natlačim vse živo pod brado je moker do popka. Rokice si bo pa itak popapal. Ka pa vaši, a se tud tak slinijo? Naš je res hujši kot polžek.

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
6.7.2009 12:43:23   
jernejav
Dan...
Evo tudi midva prišla od zdravnika. Anže je dobil inhalacijo, ki jo ponovimo tudi jutri in pa raztopino za glivično vnetje v ustih. Se je srotiju vse vn spustlo po jezičku in ustnicah. Tako je ko pa bi kr vse v usta tlači in ko si nihče ko ga prijemlje ne umiva rok. Sedaj pa bom stroga in ne bom dovolila nobenemu da ga prijemlje, ne da bi si prej umil roke!

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
6.7.2009 13:00:55   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Moram še povedat, da se maš mulček slini kot zmešan. Če mu ne natlačim vse živo pod brado je moker do popka. Rokice si bo pa itak popapal. Ka pa vaši, a se tud tak slinijo? Naš je res hujši kot polžek.

Joj m..tina - tudi naš JAkob se sliki ko polžek. Rokice bi si pa itak zatačil do grla, če bi le šlo. Je pa sedaj začel sesat palček na levi roki.user posted image Kaj menite ve punce - a otročku pustimo, da sesa palček in s tem raziskuje sebe (rokico, ustno votlino) ali mu to raje preprečimo, da se ne bi slučajno navadil na sesanje palca?user posted image user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
6.7.2009 13:36:43   
anchika
Danes bom klicala G . Delajo popoldan . Čakam 14 uro ker me je zelo zelo strah. Še vedno imam čiščo že 2 meseca in pol. Danes pa me je prestrašilo ko sem na hlačkah opazila cel kos , nevem kaj je to. Bojim se da me niso prav očistili. Držite pesti .

Neposredna povezava do sporočila: 4188
6.7.2009 14:03:48   
Miška2006
Pozdravljene mamice, krofki in jagodeuser posted image user posted image ,

pr nas se kar dogaja.user posted image user posted image Mi smo skoz okrog. Včeraj smo bli na Mostu na Soči in smo se peljali z Ladjo Lucija. Enkratno doživetje. Priporočam vsem, še posebej družinicam z otroki.

Naša Nina je prava frajlica. Skoraj vsak dan pogrunta neki novegauser posted image user posted image user posted image . Rokice so itak že stalnica pr nas. Sline....no, naša je druga polžkicauser posted image . Še sreča, da imamo slinčkeuser posted image . Nogice so že skoz v luftu in že "brusi" peteuser posted image user posted image user posted image . Parkrat, se mi zdi, da ji je skoraj ratalo, da je z rokicami nogice prijela. Brca pa maha skoz z nogicami in rokicami, kot da bi hotela kaj povedat ali pobegnituser posted image user posted image user posted image user posted image . Malček se tudi že obrača. Kravice že zdavnaj pase (no, mogoče bi mogla imet malo rokice bolj naprej - delamo vaje). Za vsako stvar se smeji ko nora. Pogovarja se že tudi kot velika. Zadnjič sva se z mojim pogovarjala in tamala je bla zraven. Nekaj časa tišina, potem pa taki govori, da sva se oba samo pogledala in se čudila. Bravo, Nina!!!user posted image user posted image user posted image

Toliko naših hval je zaenkrat dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No, če sem še kaj pozabila, se bom pa itak še drugič pohvalilauser posted image user posted image user posted image

Anchika, držimo pesti za pregled. Sporoči, ko se vrneš.user posted image user posted image user posted image user posted image

Detelja, tvoja tašča je itak user posted image , da o tastu niti ne govorimo.user posted image user posted image

Napredki krofkov in jagod, berem, da tudi vaši zelo lepo napredujejo. Kar po ps-uuser posted image user posted image . Saj tako tudi mora bituser posted image user posted image user posted image .

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
6.7.2009 14:27:38   
Miška2006
Aja, taglavno sem pa pozabila napisat:

Mi smo lepo začeli z uvajanjem GH. Najprej sem ji dajala nekaj dni piškotek (Plasmon) v mleko, sedaj pa breskovo bananino kašico. Oboje prestali brez težav. Sedaj bomo malček časa na teh dveh stvareh, potem pa dalje...

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
6.7.2009 14:30:04   
klavdyk
hojla
mi smo včeraj imeli krst-pripopam slikce ko jih dobim. vreme nam je ful streglo-je blo skoz fajn toplo-mali pa tut ni trzno ko ga je župnik krstiluser posted image user posted image user posted image

drugače imava pa v petek spet kontrolo urina v B. user posted image user posted image ma skoz neki bakterije so pristone-ne vem več kaj najuser posted image user posted image mi je P rekla, da so bakterije vedno na meji-nikoli za antibiotik-no HB da ga ne rabima-ker sva komaj končala z enim. groza. mali mi bo vse živce požrl.user posted image user posted image
drugače pa so našmu roke zakon-še posebej palec. si ga tako tiši v usta da kr cmoka zravenuser posted image user posted image user posted image . je ati se spomno in mu sedaj deva nogavičke na roke-mali se pa jezi. to bi mogle videt. tiši roko k ustom prstka pa ne najde. če mu pa dudo dam, jo pa kr z roko vn potisne. groza!!!!
ma pa naš mali zdaj obdobje, ko ne bi jedel. malo poziza in to je to. prej je vedno jedel na dve dojki, zdaj na eno. moram v petek omenit to, al pa v pon na posvetovalnici. redi pa se, saj ga doma vagam na domačao vago sicer.

nič pri nas lije kot iz škafa. moja dva bebija spita, tavečji pa je šel domov k mami, pol pa pride nazaj pa gremo mal se potepat.

čaw

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
6.7.2009 14:49:00   
klavdyk
s tavečji sn mislila svojga možauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
6.7.2009 14:55:56   
veronikab
Temenca - uporabili smo Mustelino kremo in šampon proti temencam in zadeva deluje 300 na uro.user posted image user posted image user posted image
Sedaj ima Jakob le še malo temenc, ki izgledajo kot suha koža na lasišču, vse ostalo je pa kar izginilo in imel je veliko tega sr.... .

Sem mu en dan, predn smo začeli kuro z Mustelo, z nohti spraskala malce lasišče in je bošček izgledal, kot da ima luskavico. To se je luščilo in luščilo, njegova glava pa je še vedno bila polna te nadloge. Z Mustelo je pa izginilo kar samo - sem mu le parkrat na dan s krtačko s krožnimi gibi prečesala laske in nič več praskanja (sem se bala da bi staknil kašen infekt)

Mustela je zakon!!!!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
6.7.2009 17:01:18   
Nalini
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Mustela je zakon!!!!

se strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 4194
6.7.2009 17:20:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Jaz sem že tretji dan cel dan v postelji in upam, da bom jutri že kaj boljša, saj mi že gre prav na jetra ta bolezen user posted image . Sedaj mi teče iz nosa kot bi kdo odprl pipo user posted image  user posted image  user posted image , tako da se je očitno začelo pucanje user posted image  user posted image  user posted image . Joj, trkam na les, da se slučajno moja princeska česa ne naleze od mene, saj sva seveda še vedno kot rit in srajca user posted image .

Sedaj grem pa res pogledat končnooo Ice age 3, mirno in doooolgo noč, pa se tipkamo jutri,
NenaLena

NenaLena - upam da se čim prej pozdraviš in da Ela ne dobi nič stran. Pa obilo užitka v gledanju Ice age, jaz že tudi komaj čakam da jo pogledam.user posted image

Ice age 3 je odličen! user posted image user posted image user posted image Me je bilo malo strah, če bo tudi tretji del tako dober kot prva dva in ni čisto nič slabši. user posted image Se ne ponavljajo fore, ampak so razvili nove. Zares odlična risanka za odrasle! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4195
6.7.2009 17:22:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

NenaLena,čimhitrejše okrevanje ti želim.user posted image

Hvala vsem za lepe želje user posted image user posted image , sem že nekoliko boljša, tako da konec tedna upam, da bova že lahko šli na sprehod user posted image . Do takrat pa z očijem user posted image .

(odgovor članu matcar)
  Neposredna povezava do sporočila: 4196
6.7.2009 17:27:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Danes sem pa jaz zgodnja. Enostavno moram napisati, kaj se mi je dogajalo včeraj zvečer in to noč.

Po včerjašnjem zadnjem podoju - Jakoba sem dala spat kot ponavadi okrog 21 h - se mi je v desni dojki zopet pojavila zatrdlina v bližini pazduhe. Edina razlika od zadnjič (do sedaj se mi je to zgodilo že 2x) je bila, da je zatrdlina bila veliko večja in hudo boleča. user posted image Moj user posted image mi je predlagal, da si naj probam mleko izčrpati, kar je seveda bila velika napaka. Črpala sem, vendar mleko ni in ni hotelo pritečti.

Ker je moj šel na letališče po svojo mamo in očeta, ki sta se vrnila z Djerbe, sem malce pospravila stanovanje in prebrala novice na netu in glej ga zlomka, zatrdlina je postala v 2 h še večja in še bolj boleča. Sedaj je zatrdlina bila že čez celo zunanjo polovico dojke in ko sem si jo ogledala v ogledalu je izgledala, kot da bi bila polna ajdove kaše - grudica na grudici. Seveda sem takoj na RR začela iskati rešitev za moj problem.

Vedela sem, da bi bilo dobro sprostiti mlečene vode, ki so se zamašili in da najbolje to naredijo naši user posted image , vendar Jakob je ajčkal in naslednje hranenje je bilo napovedano šele čez nekaj ur. Zato sem si pod tušem začela dojko masirati in jo špricala z skoraj vrelo vodo, tako da sem na koncu imela že skoraj mehurje - dojko mi je uspelo le malce zmehčati, zatrdlina je bila še vedno tu in bolečina prav tako.

Pa sem se odločila iti spat. Ob 0:30h sem se zbudila zaradi silnega zbadanja v dojki. Zatrdlina je bila sedaj še bolj trda. Ker nisem mogla spati, sem stopila v kopalnico in si z eno Jakobovo pleničko delala tople (beri vrele) obkladke, da bi dojko vsaj malce zmehčala in potem poskusila pristaviti Jakoba. Pol 20 min mučenju sem ga vzela iz zibke, vendar moj zlati sonček ni in ni hotel jest.user posted image user posted image user posted image

Pa sem ga položila nazaj v zibko in se vlegla vendar nisem mogla zaspati ker je v dojki kljuvala neznosna bolečina.

Po 2-urnem premetavanju in neznosnih bolečinah (desne roke skoraj več nisem mogla premakniti), sem se odločila še enkrat poskusiti. Spet topli obkladki, masaža, pumpica (tokrat tudi na L dojki) - in spet je mleko teklo le iz L dojke - iz desne, boleče, pa nič.

Pa sem poskusila še enkrat s svojim user posted image . Komaj sem ga zbudila in končno je le povlekel. Po 10 min dojenja (vmes sem menjala 2x položaj), je dojka bila mehka kot ponavadi.user posted image user posted image user posted image

Sploh ne morem povedati, kakšno olajšanje je to bilo. Sama sem že razmišljala, kako bom danes morala k zdravniku, pol pa me je moj zlati sonček pozdravil.user posted image user posted image

Hvala Jakob, drugo res ne morem rečti. Mi je prav vseeno za neprespano noč, le da se je porihtalo. Danes bom malce več pristavljala na D dojko in verjetno bo pol čisto OK.

Zdaj pa grem vseeno še malce v krpe.

Lahko noč, se beremo jutri!

Oh, uboga revica user posted image , ti pa si res imela težko noč user posted image . Toda važno, da je sedaj vse ok in da te je Jakob pozdravil user posted image user posted image user posted image ! Očitno res nobeno črpanje ne more nadomestiti otrokovega črpanja z usteci.

Neposredna povezava do sporočila: 4197
6.7.2009 17:28:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

NenaLena hvala za čestitke; tud jest ne bi nikoli rekla, da je tvoja punčka drobna, po obrazku sodeč je prava babnica.

Naša gospodična je prava kameleonka, je na skoraj vsaki fotkici drugačna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Pat74)
  Neposredna povezava do sporočila: 4198
6.7.2009 17:31:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Ola!

Kako ste? Mi smo fajn. Moram se pohvalit, da je naš Jure spal včeraj od 20.00 pa danes do 6.00 zjutraj. Pol sma se pa napapala in je potegnil še do 8.00. Priden, ne? Pol je pa tak lepo zuni kazala in sva šla na en 1,5-urni sprehod in ko sva prišla domov je vlilo. To vreme je pa prav user posted image . Zdej bi pa že lahko malo nehalo, ne?

Pri nas so tudi polži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu m..tina)
  Neposredna povezava do sporočila: 4199
6.7.2009 17:34:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Dan...
Evo tudi midva prišla od zdravnika. Anže je dobil inhalacijo, ki jo ponovimo tudi jutri in pa raztopino za glivično vnetje v ustih. Se je srotiju vse vn spustlo po jezičku in ustnicah. Tako je ko pa bi kr vse v usta tlači in ko si nihče ko ga prijemlje ne umiva rok. Sedaj pa bom stroga in ne bom dovolila nobenemu da ga prijemlje, ne da bi si prej umil roke!

Eh ubogi Anže user posted image , objemček zanj user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu jernejav)
  Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?