Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: detelja IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 detelja.tašča in tast za vabila slikce maje so prečudovite ja, danes me je stari klical in napizdil ko psa...kao kaj se midva greva, da nič prej ne poveva, ker ona rabi obrazložitev itd...sem mu rekla, da mu nič ne paše ne nezakonski otrok, bilo je zabičeno, da otrok ne sme imeti ne takega ne drugačnega imena, potem poroka je bila problem...sem rekla sedaj sem že na pol v psihi.bolnišnici, če bi pa še moja dva taka bila pa bi bila že tam...pol pa mi je rekel, da kao naj se naredim, kot da mi ni nikoli nič rekel...sem rekla, da mi je hudo zaraid maje, ker jim nič ne paše...a sem jaz dolžna njemu obrazložit zakaj bo maja evangeličanske vere in ne katoliške??? a ni maja slučajno najin otrok???? mojemu pa je rekel sam, da je razočaran...mislim, da bi mu še kej rekel sam moj ni imel časa, ker je v službi pa je gužva...me zanima kaj bodo jutri rekli oz če so slučajno zdaj zvečer ga še kaj klicali...bom mojemu rekla, da naj starega vpr. če rabi še obrazložitev...če bo rekel, da ja se bom v sek. skup spokala bomo šli tja...tam se bom razpištolila oz eksplodirala kot atomska bomba pol pa bom rekla, da se naj posloivta od maje, ker naju več tja ne bo....sem to tudi mojemu rekla, da si res več njegovane zaslužita videt maje pa je bil tiho...mi je pa tudi mal hudo zaradi mojega ker itak sta njegova starša (vseeno nisem tako zlobna iz te strani) in vem, da je njemu tudi hudo, ker mora zagovarjat in mi vstat obstrani meni...pa hudo mu je zaradi staršev...eh, men je samo zaradi maje hudo...sem pa srečna, da imata še vsaj moja dva mal papirje v glavi urejena...ona dva pravita, da njiju nič ne briga kje pa kako bo maja krščena prišla bosta ostalo pa je na naju....no, jutri pa nadaljevanje "naše limonade" Ampak to pa je res hujš' kot Santa Barbara . Držim pesti, da bosta uspela narediti mir in konec vsem njunim vtikanjem brez tega, da bi popolnoma pretrgali stike. Če pa seveda drugače ne bo šlo, pa morata absolutno poslušat sebe in se ne "požirat".
|