|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
24.4.2009 12:52:29   
tinaaja
detelja .. probaj si scrpat malo svojega mleka. In to ponudi piki namesto aptamila po dojenju. Morda se ji ne ljubi tok vlect in je se lacna.. to je bilo pri nas ene parkrat user posted image Morda je zato na aptamil tako odreagirala. cE CRPAS SVOJE MLEKO, SPODBUJAS PROIZVODNJO OZ OHRANJAS (UPS CRKE) .. ce bos dajala aptamil, ne bo stimulacije pri prsih in ponudba lahko upade.  Ce otrok poje manj kot 30ml pol naj ne bi bil lacen. Ampak ce bi ti imela boljsi obcutek, je tud to nekaj vredno. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 276
24.4.2009 13:24:37   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

detelja .. probaj si scrpat malo svojega mleka. In to ponudi piki namesto aptamila po dojenju. Morda se ji ne ljubi tok vlect in je se lacna.. to je bilo pri nas ene parkrat user posted image Morda je zato na aptamil tako odreagirala. cE CRPAS SVOJE MLEKO, SPODBUJAS PROIZVODNJO OZ OHRANJAS (UPS CRKE) .. ce bos dajala aptamil, ne bo stimulacije pri prsih in ponudba lahko upade.  Ce otrok poje manj kot 30ml pol naj ne bi bil lacen. Ampak ce bi ti imela boljsi obcutek, je tud to nekaj vredno. 

saj na začetku ni znala vzet bradavičke pol je dobila zaltenico pa je postala še bolj lena...potem nama je končno ratal z nastavki, pol pa ko sve prišli domov je vzela zizo tudi tako...pol pa se je začelo...redno se je začela dojit pol pa so bili prisotni krči, ni se mogla pokakat...po aptamilu pa takoj kakala...sicer si jaz izčrpavam mleko, ker ga imam itak za izvoz...jaz sam dam modrc dol pa ven teče, ne kaplja...res imam male joškice ampak polne...če se jih dotakneš imaš filing, da so silikonskeuser posted image user posted image user posted image iz ene dojke napumpam tudi do 125 ml mleka...sam res ne vem kaj naj naredim...ful pazim kaj jem...pijem samo vodo...jem samo kuhan riž, krompir, puranje meso samo tako mal popečeno, nobene zelenjave, nobenega sadja...nič...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 277
24.4.2009 13:26:17   
detelja
mi pa smo dobili zeleno luč, da lahko gremo danes ven...zdaj čakava, da bo najina pupa vstala, se napapala, zrihtali bomo rito pol pa gremo ven na sončka...me znaima kako bo...upam, da se bo rada vozičklauser posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakam, da peljem voziček po mestu in pokaem, da sem ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 278
24.4.2009 13:30:02   
lili82
IZVIRNO SPOROČILO: detelja
že komi čakam, da peljem voziček po mestu in pokaem, da sem ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiii, ta občutek pa poznam!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 279
24.4.2009 13:59:55   
Miška2006

IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

ojla...na hitrco imam eno vpr. oz bi prosila za vaše mnenje...imam ful svojega mleka, ampak malo ful črviči, ne more se pokakat, joče, dere se...neglede kaj pojem je ista pesem...ko ji dam aptamil pa je vse ok...kaj naj naredim???? ji dajem samo aptamil??? kam pa potem z mojim mlekom???

Kako pa si to pogruntala? Kako si ji dajala aptamil? En cel dan?

ja en cel dan aptamil...drugi dan pa moje mleko cel dan...prvi dan je bilo super...drugi dan zvečer pa kriza...ni se mogla pokakat, ne prdet ne nič...sam kričala je ko nora...in ko se je pokakala je imela blato ful trdo...

Ma boga....se mi prav smili. Jst bi tud nardila tako kot so ti druge svetovale. Dajaj ji zdaj aptamil in si črpaj mleko na 3 ure, da ga obdržiš. Ko bojo minili krči po 3-6 mesecih, ji boš lahko dala tvoje mleko.

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 280
24.4.2009 14:03:17   
krfjolca
Eh, mene je pa obisk patronažke danes ful zasekiral user posted image
Jo je tehtala in mala sploh ni nič pridobila v 4 dneh! Še celo 20g manj je pokazalo! user posted image
Danes je stara 16 dni, pa še kar manjka celih 150 gramov do porodne teže! Ma ni mi jasno, sem mislila, da bo več pokazalo, saj je mala nonstop priklopljena! Pokakana je čisto vsaka plenička, mleka imam dovolj. Ne vem, kaj je narobe, ali mogoče zaradi prehlada ne dobiva gor ali kaj? user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 281
24.4.2009 14:06:54   
Miška2006

mi pa smo dobili zeleno luč, da lahko gremo danes ven...zdaj čakava, da bo najina pupa vstala, se napapala, zrihtali bomo rito pol pa gremo ven na sončka...me znaima kako bo...upam, da se bo rada vozičklauser posted image user posted image user posted image user posted image že komi čakam, da peljem voziček po mestu in pokaem, da sem ponosna mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživajte v sončku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas pa piha kot zmešanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 282
24.4.2009 14:10:42   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jo je tehtala in mala sploh ni nič pridobila v 4 dneh! Še celo 20g manj je pokazalo! user posted image
Danes je stara 16 dni, pa še kar manjka celih 150 gramov do porodne teže! Ma ni mi jasno, sem mislila, da bo več pokazalo, saj je mala nonstop priklopljena! Pokakana je čisto vsaka plenička, mleka imam dovolj. Ne vem, kaj je narobe, ali mogoče zaradi prehlada ne dobiva gor ali kaj? user posted image

Ko so prehlajenil, težko jejo, ker user posted image dihajo samo skozi nos. Večkrat na dan .... tudi 10x ali večkrat...ji dajaj fiziološko. Mogoče imaš Syntocinon? Lahko se tudi user posted image preveč matra za se dojit.

Samo to ti povem....oddahni se...ne se tolko sekirat in frustrirat... To je sigurno momentalno. A je imela tudi zlatenco? To jih uspava oz. uleni. Ko pridejo normalne barve, pa jejo nonstop.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 283
24.4.2009 14:14:17   
tinaaja

a je tehtnica umerjena? pocakaj se en teden preden delas paniko. ce so plenice polulane in pokakane, naj bi otrok dobil dovolj. Pri Brini je blo tko, da sem jo tehtala vsak dan in se 3 dni ni nic premaknilo. Pol pa naenkrat ful poskok. A ko je priklopljena - a vidis/slisis, da sesa in golta?

Detelja - ce je tezko kakala dodaj v svojo prehrano kompot s suhimi slivami al pa kaksne suhe marelice. pa donat spij. In priporcam vetrovne kapljice koroskih lekarn - so prav za lazje prdkanje in kakanje super.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 284
24.4.2009 14:17:05   
tinaaja
Aja krfjolca - je mozno, da jo zebe? Da porabi prevec energije za lastno segrevevanje? Svakinja je imela tak primer, mali ornk jedu pa hujsal in so ugotovili, da ga zebe. Pol ko ga je bolj oblekla, je bilo vse ok.

Meni pa mala spi od 10.. sploh ne vem, kaj naj sama s sabo, ker sem lacna, doma pa nic za kosilo user posted image Vmes se je med spanjem pozizala in spi naprej.. Jaz bom pa sestradala user posted image citno bom res morala une ribe odmrznit, ceprav mi cist nic ne pasejo user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 285
24.4.2009 14:19:57   
krfjolca
Hvala, Miška.
Saj to je, ker se zelo veliko dojiva in sem mislila, da je ful pridobila. Tudi ker je nonstop pokakana. Res pa se velikokrat samo crklja na prsih.
Imaš prav, ja, tudi malo zlatenice je bilo in je še kar malce rumenega pridiha. Z iztekanjem mleka pa ni problema, ker dostikrat kar šprica iz dojke, če jo za trenutek izpusti. Res ne bi rada začela dodajat, ker vem da bo to začetek konca najinega dojenja. user posted image
Bolje bi bilo, če je sploh ne bi tehtali s patronažno, saj marsikje jih sploh nič ne tehtajo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 286
24.4.2009 14:24:25   
Miška2006

Hvala, Miška.
Saj to je, ker se zelo veliko dojiva in sem mislila, da je ful pridobila. Tudi ker je nonstop pokakana. Res pa se velikokrat samo crklja na prsih.
Imaš prav, ja, tudi malo zlatenice je bilo in je še kar malce rumenega pridiha. Z iztekanjem mleka pa ni problema, ker dostikrat kar šprica iz dojke, če jo za trenutek izpusti. Res ne bi rada začela dodajat, ker vem da bo to začetek konca najinega dojenja. user posted image
Bolje bi bilo, če je sploh ne bi tehtali s patronažno, saj marsikje jih sploh nič ne tehtajo.

Nina dokler je bila rumenkasta je tudi bolj spala pr joški. Ko pa je rumenico zgubila...pa udri po siromaku.user posted image

Patronažne morajo tehta, ker user posted image v mesecu dni morajo pridobiti med 450 in cca. 900-1000g. Če s temi merami ne pridejo pred pediatrinjo, hodiš pol vsak teden tehtat...bedarija....

Boš videla, da ko bo barvo zgubila ne boš mela več problemov, zato ne se sekirat.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 287
24.4.2009 15:08:57   
Cveta28
Pozdravljene mamice aprilskih krofkov in jagod user posted image
Pokorno se vam javljam iz 'bolniškega kavča'....auč, šivi! Kot je že naša NinaMM ugotovia so porodne zgodbe IN, torej tukaj sledi še moja izkušnja...
...kot sem že pisala sem šla v petek, 17.4 v P na pregled kjer sva s kodrom dobila domačo nalogo, da naj veliko slončkava drugače bodo v ponedeljek sprožili porod...mi2 sva nalogo vzela smrtno resno in popoldne, ko sva v Leclercu kupovala šampanjce za slavje, so se začeli popadki (hvala pupe za vse nasvete) in nekaj po 10 uri zvečer sva jo mahnila proti LJ P. Sprejem je pokazal, da sem bila 4 cm odprta, MV zrel in s svojimi popadki na 3-5 min. Za prvič več kot odlično!!! Potem pa so se zame začele težave user posted image ...najprej klistir, ko sem se cel dan nažirala s hrano (večerja je bila mogoče 1 ur preden sva šla v P), je bolel kot user posted image in ob polnoči smo se selili v porodno sobo...še vedno 4 cm odprta, jaz pa sem se od bolečin drla kot jesihar (kasneje se je izkazalo, da je mala muca Laura silila dol kot za stavo)...uglavnem vse dvojne protibolečinske terapije niso pomagale, (dihanje pozabljeno!) babice so me mirile, ostali so pa hodili gledat v porodno sobo kdo se tako živalsko dere...ker mala muca ni hotela ven so me našopali še z umetnimi popadki, ko so vrli zdravniki ugotovili, da se mala muca po porodnem kanalu ne spušča pravilno (glavico je imela zarotirano za 180 stopinj in se je porodila z obrazkom navzgor namesto navzdol) zato so porod ob 2.48 končali z vakuumom, mene pa 'odrešili' bolečin z raztrganinami, rezanjem in veliko šivi user posted image Medtem ko sem se jaz 3 ure zbujala iz splošne anastezije, je koder pestoval in ljubkoval muco Lauro...
...naslednji trije dnevi na oddelku so sicer minili še kar ok, Laura ni skoraj nič izgubila na teži, dojenje je steklo še prvi dan in se v P odrezala več kot odlično, jaz pa sem se z velikimi bolečinami prebijala iz ure v uro...
...danes je najina muca Laura (ljubkovalno jo kličemo muca Lori) stara že 7 dni in se pridno redi...patronažna jo je danes stehtala in namerila 3690g (ob odhodu iz P 3430g), popek je že skoraj zaceljen, dva dni nazaj pa je bila že 15 min na sončku user posted image . Ponoči in preko dneva krčke (grde kače, ki nagajajo muci Lori) premagujemo z BioGaja kapljicami, ponoči pridno spimo, duda pa je postala najljubša prijateljica naše male muce...
...toliko od mene...sem pa z veseljem prebrala vse vaše nasvete glede dojenja, krčev, spanja, previjanja itd. HVALA!!!
Lep pozdrav od mene in Laure user posted image

(odgovor članu lili82)
Neposredna povezava do sporočila: 288
24.4.2009 15:16:00   
Miška2006
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepa porodna zgodba, za bolečine veš, da ne bom komentiralauser posted image user posted image user posted image , ker vsi vemo, da boli ko user posted image .

Je blo pa neki dobrega, zakaj bi ti tamala gledala v ritouser posted image user posted image user posted image . Lepše je gledat v luftuser posted image . No, malo heca mora biti.user posted image

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 289
24.4.2009 21:06:33   
2soncek2
Halo punce tudi jaz se vam pridruzujem, ceprav z zamudo...>))))user posted image user posted image user posted image

Moja pikica bo pa ze kar 2 meseca stara, ceprav bi morala biti aprilcek...

Ko vas berem, vidim, da greste skozi iste muke kot sem jaz sla -krci, bruhanje, jokanje, nosek... (sedaj se stanje umirja) in nisem za nic vedela, ce je ok, kako si sploh naj pomagam...

Detelja tudi moja je imela krce cez cel dan, se zvijala jokala in ne vem kaj vse...se jih ima, a v veliko milejsi obliki...prvo kar sem ukinila je bilo pitje mleka in vseh mlecnih izdelkov (sto in ena razlika)...z dragim pa sva nakupila vse mozne kaplijce proti krcem (koroske lekarne, lafaxin, babynos-zadnje so najmocnejse) in jih dajala...postopoma sem jih opuscala...sedaj se zvija se 2x na dan (zjutraj kaki 2 uri pa zvecer, a je obcutno bolje (sploh ko mleka vec ne jem in cokolade)...poskusi morda bo bolje...

Medtem ko ims ti tezave, da ne kaka....moja kaka skoraj vsako plenico...ni mi pa vsec njen kakec, ker je po moje malo prevec tekoc ...ima katera izkusnje s tem..je to driska???Na zacetku je imela bolj takega kot kak spasirana grahova juha, no men se je zdel malo bolj gost kot je sedaj....Kaksen bi sploh moral biti kakec dojenih otrok...kolk gost oz tekoc???

LP

Neposredna povezava do sporočila: 290
24.4.2009 21:20:33   
2soncek2

tinaaja

Vprasanje - kaksno konsistenco blata imajo vasi otrocki? Nasa je imela na zacetku rumeno z grudicami skutke notri. Zdaj pa je cela zadeva ratala bolj kot ne tekoca oz ni vec kaj dost teh grudic user posted image

[/quote]

No tole sem pa le spregledala...tudi moja je imela najprej taksen kakec...bolj v kakecu kot neko skuto, sedaj pa je tekoce...ko je recimo odvita in se pokaka je to skoraj kot bi lulala, samo pac je kakec...a je to ok???user posted image user posted image user posted image Ni mi jasno???

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 291
24.4.2009 21:29:31   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

tinaaja

Vprasanje - kaksno konsistenco blata imajo vasi otrocki? Nasa je imela na zacetku rumeno z grudicami skutke notri. Zdaj pa je cela zadeva ratala bolj kot ne tekoca oz ni vec kaj dost teh grudic user posted image

No tole sem pa le spregledala...tudi moja je imela najprej taksen kakec...bolj v kakecu kot neko skuto, sedaj pa je tekoce...ko je recimo odvita in se pokaka je to skoraj kot bi lulala, samo pac je kakec...a je to ok???user posted image user posted image user posted image Ni mi jasno???

zgleda user posted image Pri nas je enako. Vcasih ko kaka, ko je odvita, prav sprica ven user posted image user posted image Pa dobrodosla tukaj user posted image

No vceraj je bilo celo zatisje pred krci, danes pa imamo pevske vaje user posted image In ni mi jasno, kaj naso bubi prime zvecer.. Joska polna, a ona ne bi zizala. Kot da bi ji drek v usta tlacila. Flaso pa poje.. Pa kriki groze zraven. Kok imajo to ti maleni bejbiji energije se za dret. Odrasel clovek bi onemogel po 15min tazga dretja in joka, oni pa ure in ure zmorejo kricat, dret, jokat.. user posted image sovrazim krce ...

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 292
25.4.2009 5:58:44   
Miška2006
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 293
25.4.2009 6:03:53   
Miška2006
IZVIRNO SPOROČILO: 2soncek2

tinaaja

Mislim, da to ni vreduuser posted image , al pač? Jst bi jo preventivno peljala k pediatrinji oz. jo vsaj poklicala.

(odgovor članu 2soncek2)
Neposredna povezava do sporočila: 294
25.4.2009 8:59:46   
tinaaja
jutro user posted image
no evo praznike in bedno vreme. me smo danes same, ima fotrcek tenis turnir. sem nas e k babi napovedala na kosilo :)

kakanje - pri dojenem otroku je driska, ce tekoce odvaja vec ko 15x na dan. pri diti je enkrat bolj tekoce, drugic manj in mislim, da je to odvisno od dveh zadev - kaj sem jaz jedla in od razmerja popitega prednje : zadnje mleko. vsaj pri nas je tako.

lepo soboto vam zelim!

Neposredna povezava do sporočila: 295
25.4.2009 12:33:03   
frutolina
Pri nas se je pa kakec iz včeraj na danes spremenil iz zelenkastega na rumenkastega user posted image zdaj mi pa več ni jasno al je to normalno ali kako?Kakca pa tudi skoraj v vsako plečničko...danes je že 4krat. Ima pa takega grudastega, prej se pa zasledila celo sluz vmes user posted image
Nama so te antiflat pomagale, je pa res da moraš vztrajat par dni al pa včasih celo 1 teden da začnejo učinkovat. No, včeraj sem jih ukinila in ni bilo problemov, kako bo pa danes pa bomo videli... hm, mogoče se je pa zato kakec spremenil?user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 296
25.4.2009 12:35:48   
klavdyk
hojla

no naš tevelki je prišel v čet domov-hvala bogu ni bil rota virus in zdaj imamo še enega kričača doma.user posted image user posted image

tamali je priden-no odvisno od dela dneva-dop ga zvija in je vsako uro na zizi-pop in ponoči pa lpo panča pridnouser posted image user posted image .

kakanje-pri nas je tut bol redko-me je skoz strah da bi bla driska, ker je bil tavelki v bolnici-sej verjetno tut ne morejo gosto kakat, če pa sm mleko pijejo, ki pa ni tk fuuul gostouser posted image user posted image . no dokler se redijo je verjetno vse ok?

tinaaja-a ti ji flašo zravn devaš?al sm če ne pije ti na zizi?no kr pri nas ko se dop joka, jo dam kr na zizo-več bo sesala bol bo mleka-tk pravijo.

lp

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 297
25.4.2009 12:39:02   
klavdyk
aja
a katerega bebija dajejo krčki?no mislim tk hitro-naš je star 14 dni. ker pri prvem so se začeli tam okol 6t-pa jih tut ni blo velko!je pa res, da tamali mi sploh kupčka ne podere. ne vem več kaj naredit. ga dam čez ramo, ga položim na trebuščka-nič...
kako to ve prakticirate?

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 298
25.4.2009 14:27:49   
L & L
Lp še od mene.
No danes je pa pri nas končno sonček in smo bili že dopoldan mal zunej je tok pasal.
Najprej vsem želim čim prejšnje okrevanje po porodu in celjenje šivov, no ja sej jih imam jaz tudi sam na trebuhu pa so itak neboleči tko da sem že vsa na spidu kot prejuser posted image .
Moja porodna zgodba je sicer bol tako tako ker pač nisem naravno rodila pa vseen.
No v torek 14.4 sem prišla na pregled v P in G mi reče da je plodovnica mlečna da ne bomo več čakali da bojo jutri se pravi 15 naredili cr. Super sem si rekla, no in je rekel še da pridem popoldne ko otroke uštimam na sprejem v P.
No in tako smo šli vsi ob treh v P, kjer so me sprejeli na ctg, fantje so me ta čas počakali da so bili potem lahko še malo pri meni.
Slidil je sprejem v sobo in poslovila sem se od mojih bojsov.
No tisti več kot sem pričakovla nisem spala nič pa ne zaradi pričakovanja ali adrenalina ampak zaradi zelo močnih popadkov ki se niso nehali vse do naslednjega dne do operacije, noro ampak sem si rekla vse mi pa tut ne sme biti pršparano user posted image .
Naslednje jutro je sledil sprejem v porodno, klistir in ctg. Potem mi je mogel steči v žilo še antibijotik zaradi moje srčne napake, ob devetih pa je sledil pohod do operacijske dvorane, tam me je čakal Dr. Rozman najbolj prijazen anesteziolog in vsa ostala ekipa. Spinalna enekcija je zelo hitro prijela in kmalu več nisem vedela da imam noge, no ko so me naštimali je prišel v OP tudi moj dragi, in stvar se je začela, čez dest minut sem zaslišala najlepši in edini jok ki sem ga sedaj pri vseh porodih slišala, res najlepše, in potem so ga malo obrisali in mi ga je pedijatrinja prinesla k obrazu da sem ga lahko polubčkala, res lepo.
No sledilo je še 40 minutno šivanje in pogovor z ekipo ki je bila cela 1A.
Evo to je to zame nejlepši porod do sedaj.

Kar se pa tiče našega malčka je pa priden za enkrat brez krčkov, pridno se dojiva, ponoči se enkrat zbudi da se nahraniva in pridno spi dalje do 8.
Drekec je pa pri nas tak zenfaste barve in ne pregost in ne pretekoč se mi zdi da lih pravi, iz zelene v gorčično barvo se pa zato obarva ker zelen kakec pomeni krče. Saj tako someni rekli da če so krči je drekec zelen če jih pa ni pa lep zenfek.
Skratka lepo se imejte uživajte s svojimi otročki in čimprejšnje okrevanje vsem.
LP

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 299
25.4.2009 14:32:27   
L & L
Aja pa še to jaz tudi ne pijem mleka in zelo malo jem mlečnih izdelkov, pijem pa bebe čaj tisti s kamelico komarčkom in janežem, čokolade pa sploh ne.
Je pa našega zvijalo v P zaradi mene ker sem mogla popiti odvajalni čaj, ja in takrat je pa bil malo zeleni kakec.

Patrik 24.6.2005
Loris 14.8.2006
Orson 15.4.2009
I & L 26.6.2004

http://patrik-loris.moj-album.com/

(odgovor članu L & L)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?