Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Mismis, še malček ne Kdaj boš test delala? Dobra si , jaz pa se bom verjetno pregrešila takih pravil, nevem , če mi bo uspelo zdržati toliko dni BEBIII, saj priznam, da me drži, še sploh ker nimam nobenih znakov. Po drugi strani me je pa strah ponovnega razočaranja. Če bi bil sedaj -, ne bi vedela ali je realno ali ne, glede na to, da sem šele 10. dan po ET, tako bi še naprej trepetala. Tako pa je bolje počakati in si govoriti, da sem sedaj že srečka, kot pa biti razočaran. Za to imam še vedno čas, sedaj pa je čas, da sem optimistična Mismis, te popolnoma razumem, če ti po resnici povem, sem neučakana bolj kot ti , zato ti povem, da res nevem kako bom jaz teh 14 dni zdržala....... Razmišljaj pozitivno, za znake pa se sploh ne oziraj, ker mislim, da znaki, začnejo šele po enemu mescu tapravi znaki. Jaz čutim, da si noseča Občutki, me ponavadi ne razočarajo, tako da se lahko že veseliš