|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: April/Maj IVF/ICSI 2009
13.4.2009 13:07:54   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bbpikica, vi pa verjetno ravnokar lovite foliklaste falote, kaj user posted image ?

ma smo mi njega ulovil pa da vidmo kaj bo zdej našpičiluser posted image

user posted image user posted image user posted image  Go Piki, Go Piki, Go Piki

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
13.4.2009 13:09:51   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Mismis, še malček neuser posted image Kdaj boš test delala?

BEBIII, test ne bo padel pred četrtkom ali petkom, namreč moj jutri odhaja na službeno pot za dva dni in brez njega ne bom delala test. Pa tudi, če bi bil doma ga ne prej delala, namreč že tako vsem "težim", da ne smejo delati testov pred 12. dnevom, ker ni pokaže realne slike, potem bom pa jaz delala test prej. Kakšna hinavčina, bi bila to z moje strani user posted image user posted image user posted image

Dobra siuser posted image , jaz pa se bom verjetno pregrešila takih pravil, nevem , če mi bo uspelo zdržati toliko dniuser posted image

BEBIII, saj priznam, da me drži, še sploh ker nimam nobenih znakov. Po drugi strani me je pa strah ponovnega razočaranja. Če bi bil sedaj -, ne bi vedela ali je realno ali ne, glede na to, da sem šele 10. dan po ET, tako bi še naprej trepetala. Tako pa je bolje počakati in si govoriti, da sem sedaj že srečka, kot pa biti razočaran. Za to imam še vedno čas, sedaj pa je čas, da sem optimistična user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
13.4.2009 13:15:21   
mismis
Goldy, saj nimam kaj, vsako jutro se zbudim okoli šeste ure, ker me full tišči lulat. Potem pa vstanem, grem na stranišče, nato si zatlačim utrogestan notri, pa še malo poležim, dokler me ne začne vse boleti. Pa še naš kužon je bolj med zgodnjimi, ko ga slišim zavijati pod oknom se takoj zbudim. Sicer ga ima moj trenutno čez, ampak si ne morem pomagati, ko tako lepo kliče, je kar treba vstati.

Wp, lepo da se javiš, ti kar lepo leži in grej svoji pikici, da se bosta vgnezdili. Sedaj je tako lep letni čas, ki nam mogoče vsem prinese srečo.

Lana, jutro tudi tebi user posted image

Suska, lepo da se javiš. Čaj krvomočnice sem jaz pila od konca user posted image  do punkcije oz. ovulacije. Dlje ga ne smeš piti. Je pa ta čaj dober tudi za uravnavanje ciklosov.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
13.4.2009 13:16:38   
sonček85

Sonček85, sej bi lahko stavnico napisali, ampak, kaj ni malo prepozno, saj boš rodila kmaluuser posted image , mislim, da bi vsi pogoreli na celi črtiuser posted image
ja kaj pa veš,nikoli se ne ve,naša ena punca je rodila komaj včeraj pa je rok imela 1.4user posted image

lahko da bom tudi jaz čezzzz rokuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1129
13.4.2009 13:51:07   
Rakica_80

BEBIII, test ne bo padel pred četrtkom ali petkom, namreč moj jutri odhaja na službeno pot za dva dni in brez njega ne bom delala test. Pa tudi, če bi bil doma ga ne prej delala, namreč že tako vsem "težim", da ne smejo delati testov pred 12. dnevom, ker ni pokaže realne slike, potem bom pa jaz delala test prej. Kakšna hinavčina, bi bila to z moje strani user posted image user posted image user posted image

Dobra siuser posted image , jaz pa se bom verjetno pregrešila takih pravil, nevem , če mi bo uspelo zdržati toliko dniuser posted image

BEBIII, saj priznam, da me drži, še sploh ker nimam nobenih znakov. Po drugi strani me je pa strah ponovnega razočaranja. Če bi bil sedaj -, ne bi vedela ali je realno ali ne, glede na to, da sem šele 10. dan po ET, tako bi še naprej trepetala. Tako pa je bolje počakati in si govoriti, da sem sedaj že srečka, kot pa biti razočaran. Za to imam še vedno čas, sedaj pa je čas, da sem optimistična user posted image

Mismis, te popolnoma razumem, če ti po resnici povem, sem neučakana bolj kot tiuser posted image , zato ti povem, da res nevem kako bom jaz teh 14 dni zdržala.......
Razmišljaj pozitivno, za znake pa se sploh ne oziraj, ker mislim, da znaki, začnejo šele po enemu mescu user posted image tapravi znaki. Jaz čutim, da si nosečauser posted image
Občutki, me ponavadi ne razočarajo, tako da se lahko že veselišuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
13.4.2009 14:21:28   
womanpolice
Me vsake tolk časa notr špika, včasih malce zaboli, pa mi moj pravi "to mi že ni všeč... da se pikice ne poslavljajo"
Jst mu pa pravim, da to še nič ne pomeni, da nekatere nekaj špika, nekatere imajo občutek kot da bo menstra, nekatere pa nič... ajaja, ta moj bodoči mož...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
13.4.2009 15:39:00   
Rakica_80
WP, ma pusti ti moža, oni so še bolj občutljivi kot mi, samo oni tega ne bojo nikoli pokazaliuser posted image ...boš videla kakšen lep plusek boš kmalu videlauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
13.4.2009 17:28:50   
miska73

IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Bbpikica, vi pa verjetno ravnokar lovite foliklaste falote, kaj user posted image ?

ma smo mi njega ulovil pa da vidmo kaj bo zdej našpičiluser posted image

user posted image user posted image user posted image  Go Piki, Go Piki, Go Piki

To mi deli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
13.4.2009 17:31:00   
miska73

Ampak krvni test pa že pokaže pravo stanje user posted image ... no, ali pa vsaj kam pes taco moli.

Drgač pa spoštujem karakter. Jst ga nimam in nisem mogla čakat.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
13.4.2009 18:34:25   
miklarom
Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
cukica - posvet dr. Ribič
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image navijam za jutri!!!!!!!

BEBIII - imaš ZS
mismis - lepo je slišati te tvoje besede in da si tako mirna in optimistična, s tem ti bo vsak trenutek vse poplačano in boš srečkauser posted image

wp - ti pa tudi nikar ne poslušaj tvojega kaj ti govori ti misli samo na pozitivno in boš srečkauser posted image

no jaz se še kar veselo špikam in sem že tak prerešetana da že več ne vem kam naj se pičimuser posted image , moj mi mpa vsak dan veselo asistira zraven in mi pripravlja špike, ko pa se je treba piknit pa jo ucvre stranuser posted image

punce moje ta mesec in mesec maj sta naša in vse bomo postale user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1135
13.4.2009 18:38:21   
Rakica_80
Miklarom, tudi ti imaš ZSuser posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
13.4.2009 18:54:48   
miklarom
BEBIII -imaš nazaj ZS

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 1137
13.4.2009 19:17:15   
Reby
Navijam za jutri user posted image  user posted image  user posted image
Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
13.4.2009 19:19:55   
bbpikica
miska73 mi je ata čist posebno darilo za rojstni dan pripravil pa bomo videli kaj bo iz tegauser posted image  kako si pa kaj ti naša srečka nosečka. Se dobro počutiš?

mismis jaz pa mislim da si ti že nosečkauser posted image user posted image , ker če si že deseti dan po ET potem si petnajsti dan po punkciji to je ovulaciji in če user posted image  ni pol si nosečka

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
13.4.2009 19:35:17   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

jaz tudi!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
13.4.2009 19:43:50   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

jaz tudi!!!

no, kot kaže, bo jutri gužva.....upam, da se vidimo.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
13.4.2009 19:52:01   
sonček33
Punce navijam za vse vas. Brala vas nisem že dolgo. računalnik še vedno ne dela, zdaj imam izposojenega leptopa od moževega brata...

Mi smo leteči...res sva non stop zunaj z lovrom, povprečno 8 ur na dan...jeva na klopicah na Šobcu, v parku, pred hišo...

danes smo bili na ermanovcu...jutri pa moj dragi začne delat po 12h na dan...in bova vsaj en mesec bolj kot ne sama...no splai bomo skupaj

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
13.4.2009 19:52:05   
suska
Mismis, hvala za odgovor.  A  vsak mesec moram piti čaj samo do ovulacije (cca 14 dni), čeprav nisem v postopku? A čaj pijem samo jaz ali oba? Sorry, res sem smotana  user posted image  Pije pa se po požirkih čez cel dan, a ne? A je količina pomembna  - koliko se običajno spije na dan tega čaja?

Že vnaprej ti fuuuuuuuuuul hvala!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
13.4.2009 19:54:22   
sonček85

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
13.4.2009 20:04:27   
sonček33
Stavim, da bo sonček85 rodila 17.4.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
13.4.2009 20:10:19   
mismis
mismis jaz pa mislim da si ti že nosečkauser posted image user posted image , ker če si že deseti dan po ET potem si petnajsti dan po punkciji to je ovulaciji in če user posted image  ni pol si nosečka

že mogoče, ampak dokler ne vidim plusa na CB-ju nič ne verjamem.
Namreč v prvem postopku (l.2007) sem mi je ulilo na 11.dan, po drugi strani pa me je tudi strah, da utrogestan zavira prihod user posted image . Sicer pa, kar je, je. Še malo pa bo vse jasno.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
13.4.2009 20:11:40   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

..jaz tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
13.4.2009 20:12:26   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: suska

Mismis, hvala za odgovor.  A  vsak mesec moram piti čaj samo do ovulacije (cca 14 dni), čeprav nisem v postopku? A čaj pijem samo jaz ali oba? Sorry, res sem smotana  user posted image  Pije pa se po požirkih čez cel dan, a ne? A je količina pomembna  - koliko se običajno spije na dan tega čaja?

Že vnaprej ti fuuuuuuuuuul hvala!

Suska, jaz nisem pila krvomočnice tisti čas, ko nisem bila v postopku, ampak samo takrat ko sem bila. Pila sem jo samo jaz in to cel dan po požirkih.
Nekateri res priporočajo, da bi jo pila oba partnerja, še sploh če želiš naravno spočeti, pijeta pa oba po požirkih cel dan, vendar pa ženska samo do ovulacije, moški pa kar skoz.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu suska)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
13.4.2009 20:13:18   
mismis

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

jaz tudi, jaz tudi navijam. Dajmo ženske, dobro opravite jutri, da bo mismis ponosen na vas user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
13.4.2009 20:13:50   
BarbiG

Torek, 14.04.
Lana70 - UZ
BEBIII - UZ
Kiwi - UZ
Sapi - punkcija

Reby, tole navijanje si bom kar sposodila. So tko luštne tele navijačice. Dajmo punce, dobr opravte jutri.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.