Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:08:20
|
|
|
|
suska
|
BEBIII, ja očitno se to res dogaja.... Upam samo da pri nas ne (no, sem skoraj sigurna da ne)! mismis do petka bom tudi jaz na trnih (takrat delam test), tako da se vama z Reby kar pridružim. Se pa res vlečejo dnevi pred testom za pop....... Diana79 kaj lepega si privošči (saj veš, za dušo)!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:09:18
|
|
|
|
T1979
|
Bebiii, a ti pa že za petek navijaš. Aja, sej vidim, da jutri ni nič.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:11:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Reby, ojoj, to pa je smola. Ampak glavno je itak, da si ti in ok!!! gospodarica, žal mi je da ni uspelo. bozza, bravo za stopko!! Upam, da ne bo bolela. WP, glavo gor in ponosno naprej. Ne skrbi zaradi tiste endo... Itak bo ta postopek zate uspešen, potem bojo pa tudi tisto odstranili. Bebiii, sem gledala film.. Upam, da se to ne dogaja! Pa še moje poročilo: v ponedeljek sem imela zadnji posvet. Papirji grejo sedaj na konzilij, tako, da lepo čičamo in čakamo na pošto! ČE bo kmalu (nekje do 20.4.) potem je možnost da ujamem postopek še pred poletjem, drugače pa štartamo septembra.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:12:29
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Danes sem bila spet na UZ in zvečer pade stopka. Punkcijo imam v petek. Je bila pa danes na UZ še R. hčerka. Je vse komentiral: da zmeriš samo največje folikle (21 in 22 mm), endometrij da je v redu ... Šibam od doma! Dobro opravite! Bozza super za stopko. Fajn si jo zapiči.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:22:51
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Evo zgubljena duša je nazaj. Sem bila malo v toplicah, lovila štorklje... V glavnem...sva uživala Nekaj sem uspela prebrati Gospodarica res mi je hudo. Upam, da boš šla kmalu v postopek s pingvinčki. Reby ma sranje! Važno, da je z otročkom vse OK. WP dober vmesni rezultat. Za endometrij pa mislim, da ne rabiš skrbeti. Kimsy jaz sem imela v prvem postopku cisto in so mi jo po 7ih dneh spunktirali, ker ni sama počila. Nič ni hudo. Vsaj dobiš občutek kako punkcija foliklov izgleda. Priporočam ti le, da na naslednji UZ vzemi s sabo copatke (morda tudi šlafrok in spalno srajčko). Jaz sem okol skakala v škornjih, ker mi nihče ni povedal, da bi bilo dobro vzeti kaj s seboj, če folikel ne poči in pride do punkcije. To na sam postopek ne vpliva negativno. Jaz sem takrat zanosila. Žal sem morala potem na A zaradi kromosomske napake, vendar to s tem nima nobene veze. Bebiii nič se ni treba vnaprej bati. Če bo cista pač bo. To postopek malo zavleče, vendar ni nič hudega. Mišmiška krasen seznam . Držim pestke močno, močno Vsem pupikam sem prinesla pozdravčke in poljubčke iz Prekmurja
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:25:17
|
|
|
|
mismis
|
Suska, pa saj ti bi lahko že danes delala test. Sicer silim te ne, ampak 12. dan po ET naj bi bili rezultati že kar pravi. No kakorkoli, ne glede na to, ali boš delala test danes ali ne, ti želim veliko sreče, da bo plusek in da bomo dobili prvo aprilsko nosečko. BEBIII, dogaja se, dogaja. Kot so že punce napisale, se vseeno filaš s hormoni in neka reakcija mora biti skuštrana suzy, pestke da bodo šli papirji čimprej na konzilij in da bo kmalu akcija
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:25:48
|
|
|
|
gigi1
|
Bozza za stopko. Diana upam, da si dobro opravila. Hvala še 1x za vse . Aja tisto sluz sem jaz imela v tretjem postopku že po kakšnih 4ih špikah Menopurja. Pravijo, da je to čisto normalno.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:26:57
|
|
|
|
mismis
|
Oh Žižet, welcome back sem klicala in je Janja rekla, da če ne bo bolje, da se jutri pridem pokazati, če ne bomo pa v petek orenk pogledali. Malo sem ji tudi namignila, da bi imela dr. D-ja na ET, pa je rekla, da bo zrihtala
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:29:03
|
|
|
|
gigi1
|
Miška moja . Upam, da bo do ju3 že nahalo bolet. Če ne...pa kar pot pod noge in se pejd pokazat.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:34:33
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: bozza Danes sem bila spet na UZ in zvečer pade stopka. Punkcijo imam v petek. Je bila pa danes na UZ še R. hčerka. Je vse komentiral: da zmeriš samo največje folikle (21 in 22 mm), endometrij da je v redu ... Šibam od doma! Dobro opravite! super za stopko. Naj bo zvečer roka čimbolj mirna.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:35:24
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Miška moja . Upam, da bo do ju3 že nahalo bolet. Če ne...pa kar pot pod noge in se pejd pokazat. zmenjen...
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:36:26
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice bom zelooooooooooo kratka... kar pomeni, da bom novičke komentirala, kasneje,.. upam, da ne zamerite, ampak sem takooooooooooooo zelooooooooooooooooo zaspanaaaaaaaaaaaaaaaa, ker sem iz nočne, da sm čist hin... dans pa še eno nočno, tko da grem kr v vodoravnega... današnje akterke... jst sm bla tista, ki je že skor zakincala v čakalnici (je ktera opazila?) rezultat: no, dans je šlo kot po tekočem traku, saj se je Požlepovi mudilo, tko da niti ne vem, kolk je endometrij... D: 15, 16, 16, 19 L: 15, 15, 16 , 16 Endometriom je že zelooooooooo velik... 3.4.2009 UZ Vidim da folikelčki lepo rastejo. Kar tako naprej, pa bo kmalu punkcija.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:39:30
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Joooj Kimsy, kakšno cisto!!! Dejte mi nekaj povedat, ker sedaj pa se res bojim, če imaš cisto, greš lahko naprej v postopek????? Našli so jo WP, tebi in bojim se da še meni Veste kaj največ od vsega tega se bojim, da mi postopek prekinejo, zaradi takih stvari A ti lahko spunktirajo cisto, a se to da??? BEBIII ne obremenjuj se s tem, kaj bi lahko našli. Bodi sproščena in vedno upaj na najboljše. Glej pozitivno na vse. Ti bo lažje skozi cel postopek. Pomembno je samo, da pridelaš kakšno dobro celico, ki se lepo oplodi in razvije toliko, da se te oprime in ne spusti 9 mesecev.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:42:41
|
|
|
|
BarbiG
|
IZVIRNO SPOROČILO: gospodarica dobro jutro punce! nočem vam pokvarit te super nove teme za april,ampak žal očitno ne morem brez vas,včeraj se je moja "nosečnička" kariera končala,tako da se vračam k vam nazaj tolaži me samo to,da veste kako se počutim in da me v skrinji čakajo še trije pingvinčki,pa ni hudič da se en od teh ne bi obdržal.... daisy.... žal mi je zate,glavo pokonci,ni še konec sveta... Gospodarica, kaj pa se je zgodilo, če smem vprašati?
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:48:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
Jočem od veselja, ker imam tako dobre punce na RR Hvala vam
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 11:49:22
|
|
|
|
Rakica_80
|
No vidite spet jočem - HORMONI
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:41:05
|
|
|
|
diana79
|
živijo!jaz sem že nazaj!kimsy zakaj me rekla da to si ti?škoda!rada bi te spoznala!WPmislim da sem te videla pa nisem si upala vprašat če si to ti!takole mojih rezultati:D:14,14,14,16!lL13,15,15,16,18,19!endometrij je 9!mislite da je to dober rezultat?v peteK 3.4.IMAM PONOVNO UZ!če bodo zrasle imam veliko šansa za stopko že v petek!bomo videle!a ja kupila sem take lušne čevlje!mismis mogoče v petek ti jih lakho pokažem,če se bova videle!
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:48:18
|
|
|
|
gigi1
|
Diana odličen rezultat Suzy upam, da pride pošta od konzilija že aprila
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:54:59
|
|
|
|
BarbiG
|
Diana tole je super rezultatl. Kar tako naprej.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:55:41
|
|
|
|
T1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: diana79 živijo!jaz sem že nazaj!kimsy zakaj me rekla da to si ti?škoda!rada bi te spoznala!WPmislim da sem te videla pa nisem si upala vprašat če si to ti!takole mojih rezultati:D:14,14,14,16!lL13,15,15,16,18,19!endometrij je 9!mislite da je to dober rezultat?v peteK 3.4.IMAM PONOVNO UZ!če bodo zrasle imam veliko šansa za stopko že v petek!bomo videle!a ja kupila sem take lušne čevlje!mismis mogoče v petek ti jih lakho pokažem,če se bova videle! Diana79 super rezultat. Foliklčki bodo še zrasli, endometrij pa se bo tudi odebelil.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:55:42
|
|
|
|
BarbiG
|
Suzy upam da dobiš pošto od konzilija kmalu, da greš v boj za še pred poletjem.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 12:59:15
|
|
|
|
T1979
|
Gospodarica, upam, da se nisi danes z nami malo pošalila, glede na to, da je 1. april, zato ker si tam smeškota prilimala. Če je to res, te bomo vse po nagi riti.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 13:06:38
|
|
|
|
Reby
|
Babike, hvala vam Mismis - se še nisem zahvalila za včeraj, prav luštno je blo, tvoj Tor je pa itak zakon in sploh najlepši cartasti cuker
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 13:07:20
|
|
|
|
kimsy
|
diana - pa veš kok vem katera si? Ker maš novo belo torbico! punce hvala za tolažbo glede ciste. Sej me je hotla že za jutri naročit na punkcijo, ker se ji je danes mudilo, pa me je vprašala iz kje sm, in ker sm očitno predaleč je rekla, da bomo drug tedn vidli kaj bo. je pa drug tedn Ribiččeva dežurna, ta pa ne dela take panike glede cist. No, vsaj do zdaj ni. Sm pa vsakič na IUI-ju tud mela cisto in to vsakič na drugem jajčniku. mismis-ko boš ti v petek dr.D-ja vidla, bodo vse bolečine pozabljene... suzy-upam, da kmal dobiš pošto in štartaš.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 1.4.2009 13:09:11
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Babike, hvala vam Mismis - se še nisem zahvalila za včeraj, prav luštno je blo, tvoj Tor je pa itak zakon in sploh najlepši cartasti cuker ja ni za kaj, jaz te bom pa po riti, ker si me nahecala, da ima dekofe enak okus kot pravi kofe, sploh ne , ampak se bom potrudila in ga bom pila, ampak to samo zato ker si mi ga ti prinesla
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?