yania
|
evo malo sem vas prebrala.... Trinity22 glej, moj tudi spi skoraj vedno od 20. zvečer do 5.00 zjutraj,,,ma ni to nič narobe....jaz sem probala zračunat koliko mora dobiti na njegovo težo, se pravi 5300 x 1.5 =795(0) : 6 obrokov = približno 132 ml na obrok naj bi pojedel...no in to on popapca po tanovem...ma je kar tako...glej če gre teža lepo gor, in je mala srelna se nimaš kaj sekirati. Jaz mislim da je dovolj moj dobil, 3700 je imel pri 1 mesecu, no zdaj jih ima pa 5300 približno....po mojem dovolj...več pa itak noče...ne morem ga silit, ker mi še to, ko podirava kupček mal ven vrže, al pa ga fuuul tišči, če se preveč naje... Nobady....ma ne sekiraj se...čas prinese svoje, boš videla...vem da je težko na začetku, ko se sprašuješ, ali bo zdaj samo na AM, samo če ne gre, pač ne gre, in če rabi več, pač rabi več....jaz sem zdaj totalno bolj sproščena, in lahko rečem, da sem najsrečnejši človek na svetu....uživam materisntvo v polni meri, ko se pri moji tavečji tega res ne spomnim, kako so minili prvi 5. meseci...ko sva se borili z dojenjem in dodajali, pa....mah, ne bom ...zdaj je res enostavno drugače...vem da je sit, previt, on se smejčka, in jaz sem srečna...tko je...samo da smo zdravi... copatkov moj več nima ponoči...mu je prevroče... glede kapice.... če je 20 stopinj ali več, kapa dol!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to mi ne je zabičala ena zelo tečna pediatrinja, ko mi je stalno težila pri Naji, dokler nismo dobili nove P, ko je šla tista v penzijo,,in to je bla po mojem res edina stvar, katero je pametno povedala...glej, ker če je toplo se prešvica revež v kapi, in potem mama ugotovi da je revček ves rdeč v glavico, da kapico dol, ga dvigne z vozeka ven, al pa tud ne, in malo veterčka pa smo tam kjer ni treba----nahod, prehlad....ma ne delajte tega, drugo je, če res zelooooo piha, takrat mu daj kako tanko kapico gor, ali klobuček, če pa je v vozičku, kjer je bolj zatišje, pa kapa dol...ma jaz se ravnam po sebi...ma bi ti dala kapo pri 25 stopinjah gor ? jaz ne no... Jaz tudi delam po občutku, ma običajno je nima več gor, mu pa tudi stalno primem rokice, obrazek,,,,tako da vidim kako je vroč....če pa mi zaspi in se mi zdi da malo vleče veter na njega v vozičku, ,mu pa samo čez ušesek dam tisto malo gazico, tetra,,,,,,,čimmanj kompliciranja....