yania
|
oooo, vidim da ste kar aktivne zdajle....haha.. ma moja sta pa tako zlata sončka, res, ma ne da se hvalim, samo res je zlati naš Timon...prej smo bili malo na obiskih, pa je bil tako prilepljen name, se je stisnil in samo napol čekiral, napol spal...no in omagal za kako urco. Nismo imeli vozička, meni je pa tudi pasalo, da ga malo pocartam, ko drugače to ni v najini navadi, je raje na tleh in se en drugemu smejiva in afne guncava. No smo prišli domov, je padla banja, in mleko, ga dam noter, čeprav nisem bila ziher, da bo spal, na bok, grem ven, in čez 2 minuti on spi. Ma nič me ne rabi, res je fino, ko ni treba nekaj nositi, pa nositi, pa ne veš kaj je otročku, a je še lačen, al ga zvija...ma Najaa ti nič ne zavidam. Hudo je , ko je tolko ura in kar ne omagajo... Jaz se spomnim Naje, ko je bila stara ene 8 mesecev, pa sva bili s kolegico skupaj na morju ko je imela tudi tako starega fantka. No in zvečer smo šli okrog 20.ure v mesto. Voziček, Najo v pižamico, spila flašo in omagala, takoj. In se ni več zbudila. Tudi ko smo prišli nazaj v kamp k prikolici sem jo nahiter previla, pleničko gor, dol...ma ona je spala ko ubita. Kolegica ni mogla verjeti, medtem, ko je njen fant le rogovilil po prikolici in bil še čisto razbujen. Upam da bo Timon kaj po sestrici in da bomo tudi imali mir pri nočnih sprehodih