Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:39:29
|
|
|
|
ema tiara
|
hvala,dajte na seznam.rabim šolo kak se slike do sem spravijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:40:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 A tam...še nisem jedla, le pijačo pila! Dobro, da vem...da se splača! ja, res je full dobro. Ješ koliko ti srce poželi in kaj ti poželi. MA niti torte ne potrebuješ ker imajo več vrst sladic tam :) in še sadje tak da res je 1a. Kaj imajo ruski bife al kaj? ja. Hladno-topli. Saj bi ti povedala kj je bilo ampak je bilo toliko vsega, da se ne morem spomnit. Vem da je bila teletina v omakci full dobra, pa špinačni ravioli tud. Za pecivo pa sploh nebom raje govorila..smo se tak vsi spravli nanj da ga je kr hitro zmanjkalo ampak stalno zraven nosijo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:41:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara taša_m, tvoja lija je danes 4 mesece?malo sem zadaj pa vseeno čestitke pikici ja, res je imamo 4. mesece! Hvala lepa. Saj veš kako pravijo..bolje pozno kot nikoli
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:44:52
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dober večer sem slabe volje in bom kar z vami poklepetala. tasi - lepi kot vedno ,zdaj vsaj vem zakaj se izmikaš in mi nočeš tvojga predstavit ,al ga hudiča v omaro zapiraš Vsem drugim tudi čestitke za obmesečnice. ema tiara - dobrodošla (moj omiljeni kraj je ptuj,če ti lahko povem)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:44:57
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Večer,kaj pa tu taka tuga? Sem mislila, da ko bomo domov prišli, da bom imela kar nekaj strani za prebrat pa vidim, da imam samo par postov Najprej hvala vsem za čestitke. No, danes smo imeli krst in moram povedat da je uspel. Malo nas je dež jezil, glih ko smo šli v cerkev je moralo najbolj deževat,da smo kljub dežnikom bili mokri. Ampak mi je bilo všeč, ker je bilo v 30 min. vse konec, nadomestni duhovnik pa je bil full na hece med samim krstom in na koncu krsta je Liji rekel, kakšna lepa Rozika je (krščena je namreč Lija Rozalija-po moji omi). Najbolj pr vsem pa mi je bilo všeč, ko smo šli jest (če pa sem taki požeruh postala da samo na hrano mislim ) ma res izbrala sma hotel kateri je na nivoju . Za našo malo Roziko vse . Pa še ena slikica : Lepa družinica ste in čestitke, da vam je uspel današnji dan! Kje pa ste papali, če ni skrivnost? se pridružujem čestitkam ob krstu čestitke
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:47:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer sem slabe volje in bom kar z vami poklepetala. tasi - lepi kot vedno ,zdaj vsaj vem zakaj se izmikaš in mi nočeš tvojga predstavit ,al ga hudiča v omaro zapiraš Vsem drugim tudi čestitke za obmesečnice. ema tiara - dobrodošla (moj omiljeni kraj je ptuj,če ti lahko povem) Zakaj?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:48:33
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tasa - vidim, da ste uživali na krstu in da se niste pustili ugnat temu groznemu vremenu mi pa tudi študiramo o morju. naj bi šli v sredo. no, nimamo še nič rezervirano. najprej smo gledali umag in poreč, zdaj pa še petrčane pri zadru. ne vem kaj se nam bo na koncu zasvetilo. je pa napovedano neko bolj tako vreme. no, vsaj vročine ne bo več.... aja, pa čestitke vsem za obmesečnice
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:50:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer sem slabe volje in bom kar z vami poklepetala. tasi - lepi kot vedno ,zdaj vsaj vem zakaj se izmikaš in mi nočeš tvojga predstavit ,al ga hudiča v omaro zapiraš Vsem drugim tudi čestitke za obmesečnice. ema tiara - dobrodošla (moj omiljeni kraj je ptuj,če ti lahko povem) ja, super mami kaj pa je narobe?? A je tvoj na fuzbalu al na furi in si spet sama?? Persida,ti stalno prideš ko njega ni. Nimam take široke omare, da bi ga lahko not zaprla..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:50:51
|
|
|
|
ema tiara
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara taša_m, tvoja lija je danes 4 mesece?malo sem zadaj pa vseeno čestitke pikici ja, res je imamo 4. mesece! Hvala lepa. Saj veš kako pravijo..bolje pozno kot nikoli mi še čakamo na 3mesečnico,se mi zdi tak prelomen datum se začne bolj zavedat vsega okol sebe,pa vsak dan kaj novega,in čakanje na prve zobke,besedo,korake...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:53:21
|
|
|
|
ema tiara
|
nisem bila vedno od tukaj,sem živela 12let v mb pa bi je tukaj bolj všeč.bolj domače
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:55:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ema tiara taša_m, tvoja lija je danes 4 mesece?malo sem zadaj pa vseeno čestitke pikici ja, res je imamo 4. mesece! Hvala lepa. Saj veš kako pravijo..bolje pozno kot nikoli mi še čakamo na 3mesečnico,se mi zdi tak prelomen datum se začne bolj zavedat vsega okol sebe,pa vsak dan kaj novega,in čakanje na prve zobke,besedo,korake... joj ne pravi. Zadnjič sem glih govorila, da me je ravno strah, ko bo šla v vrtec.. da ne vem če se bom sploh lahko zadržala, da nebom jokala. ko pomislim, da je nebom imela ob sebi, tak kot o imam zdaj..pa čeprav je tečna kdaj tak da bi se najraje kr nekam zaprla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 21:56:52
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica tasa - vidim, da ste uživali na krstu in da se niste pustili ugnat temu groznemu vremenu mi pa tudi študiramo o morju. naj bi šli v sredo. no, nimamo še nič rezervirano. najprej smo gledali umag in poreč, zdaj pa še petrčane pri zadru. ne vem kaj se nam bo na koncu zasvetilo. je pa napovedano neko bolj tako vreme. no, vsaj vročine ne bo več.... aja, pa čestitke vsem za obmesečnice Kaj boste šli v hotel ali app? Preko agencije ali kaj že poznaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:01:54
|
|
|
|
tasa_m
|
Punce drage moje, jaz vas zapuščam. Ne gre več. Oči imam tak rdeče, koda bi že 3 dni skupaj švasala . Je bil danes kr naporen in predvsem utrujajoč dan (predvsem hoja v visokih petkah, ki jih moje noge niso več vajene). Lahko noč in naj bo predvsem mirna in čim dlje trajajoča!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:04:04
|
|
|
|
ema tiara
|
vrtec je prvi korak napoti k samostojnosti.spoznala bo druge otroke,naučila se bo deliti in ko bo priška domov bo povedala kaj je teta rekla,zapela pesmico...moje izkušnje z otroci v vrtcu so pozitivne,doma se ne moremo toliko ukvarjati kot se tam.doma je vedno kuhanje,pospravljanje.samo vzgojiteljica ne sme biti prevelik bavbav.saj bo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:06:01
|
|
|
|
PERSIDA
|
Sem bolje bi bilo ,če bi bla skoz sama.Eh bo me že minlo grem sedaj eno pivce ruknit ,da bo noč bolj mehka . Morje - ja jaz tudi komaj čakam ,pa da samo noge namočim bom srečna za celo leto.Letos probam na slo primorju drugo leto pa lopar kiče in potičke in gradovi iz mivke seveda.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:06:19
|
|
|
|
ema tiara
|
nočko...tudi jaz gram posteljo gret...se tipkamo jutri...nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:08:02
|
|
|
|
PERSIDA
|
tasi - nočko kokica32 - a ti si še v akciji jaz še razmišljam če bi šla nekaj cot zlikat ker je bilo čez dan nemogoče,mogoče pa res grem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:08:13
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer sem slabe volje in bom kar z vami poklepetala. tasi - lepi kot vedno ,zdaj vsaj vem zakaj se izmikaš in mi nočeš tvojga predstavit ,al ga hudiča v omaro zapiraš Vsem drugim tudi čestitke za obmesečnice. ema tiara - dobrodošla (moj omiljeni kraj je ptuj,če ti lahko povem) kaj pa je supermami? a so te fantje razjezili?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:09:12
|
|
|
|
Najaa
|
AAAAAAAAAAAA, Nika še ne spi!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:09:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
lejca - dober večer tudi tebi vidim te kako kaj komp dela?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:09:47
|
|
|
|
mama_milchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - nočko kokica32 - a ti si še v akciji jaz še razmišljam če bi šla nekaj cot zlikat ker je bilo čez dan nemogoče,mogoče pa res grem pridi na FB na čvek; ti bo lažje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:12:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ja, jaz sme še aktivna...sem si ravno lase na novo pobarvala, ko mi je siva že tak ven tolkla, da sem že bila primorana barvo kupiti... Tasa- lahko noč! Jaz tudi ne vem kak bo, ko bom drugo leto morala pete za v službo obuti! Že čutim žule!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:13:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa AAAAAAAAAAAA, Nika še ne spi! še malo pa bo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:14:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ja, jaz sme še aktivna...sem si ravno lase na novo pobarvala, ko mi je siva že tak ven tolkla, da sem že bila primorana barvo kupiti... Kakšne barve pa si zdej? Se boš kaj pokazala?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 20.6.2009 22:14:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tasi - nočko kokica32 - a ti si še v akciji jaz še razmišljam če bi šla nekaj cot zlikat ker je bilo čez dan nemogoče,mogoče pa res grem pridi na FB na čvek; ti bo lažje Kaj ste vse tam? Jaz pa mislim, da FB poleg RR pa res ne bi sfolgala, zato se tam raje sploh ne prijavim!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?