yania
|
Klara...čestitke za 3 mesece ... GH ma jaz nič ne razpravljam o GH, da ne bo pomote, sem samo napisala, da imamo naslednji pregled ko bo Timon star že 6 mesecev in pol, in da ni zdaj nič omenila GH.,,,bom poklicala v ambulanto ali mora biti star 7 mesecev, al kako je s tem, ko je prej rojen, samo to sem hotela napisati....bomo pa tam skoraj pri 6 mesecih dali kake pol žličke , da se mal okusa kakega navadi...aja, to sem pozabila napisati: Na morju sem jedla s hladilnika češnje in mu dam polovičko češnje na usta...kako je cuzal, zelo mu je bilo všeč in zanimivo, da mu je bilo všeč hladno,ko ponavadi se samo kremži...no, ampak zaradi par češenj,ki jih je mal pocuzal, ne bomo govorili, da že je gosto hrano sem mu pa zato to poskusila dat, ker mi je ena kolegica rekla, da njen tudi to obožuje, samo da je 1 mesec starejši od Timona... SPPS se strinjam s tabo, glede vprašanja-odgovora.....butasto, res.... jaz vem, da če se jaz tako odločim, oz.mislim da je to dobro za mojega , ne bom tega za sveto tule spraševala, ne vem no....pač kako mnenje,,,,odloči se pa pač vsak sam, samo še ne pri 3 mesecih...ta mi je pa kruta, res.....bo kaka celiakija padla, potem pa bojo težave....samo...kot sem rekla, ....vsak ve (ali ne) za sebe..... MaJaLe....čakamooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.......................... Najaa vem kako je to s plažo....z enim še folgaš zadevo,m obvladuješ situacije,,,,z dvema je to malo težje...pa še nič nimaš od tega, a ne?....se mi zdi, da je meni tudi bolj ljubo pred prikolico, pa mal čvekati s kom, pa biti v senčki....popoldan pa malo na plažo, tam okrog 17.ure, mi najbolj sede...ker sem že do plaže čist hin, kaj šele, da bi tam na tistih kamnih ležala.... Evo naš že spi, mi pa dol cela družba zbrana, smo ravno pojedli izpod peke...njami.....in zdej mal turnir pink-ponka.....haha.... Ej, fajn bodite, mogoče vas pa še kaj pridem pogledat....
< Sporočilo je popravil yania -- 19.6.2009 21:54:00 >