Nina00
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ojla..evo mene,,,,tako sem crknjena, nič energije, res...samo spala bi, pa ni časa niti za to....ma stalno neki cunje prelagam, pa perem, pa pospravljam in ne pridem skozi....rada bi se lotila omaric v kuhinji,pa vedno ostanejo ta dela, ko je drugega preveč...se mi zdi , da sem čist preveč okupirana z vsem,,vedno nekaj na minute..ma kr nekaj...včeraj smo bili pa še na enem kosilu s sodelavkami, saj je bilo zelo dobro za jesti, samo očitno mi je sladica škodila, ker mi je še zdej od včeraj popoldan slabo...borovnice s sladoledom, pa veliko solate prej, pa ravioli z lososom....ko danes pomislim na hrano ...tako da že 2 uri gruntam, kaj naj pojem za zajtrk, da zadevo mal umirim... Drugače pa smo bili predvčerajšnjim cepljeni, reakcija je bila šele včeraj, 2.dan, ko je imel malo vročine, 38.4, pa smo kar Calpol dali, pa je bilo uredu..je pa še vedno bolj zaspančkan...je pa tako božček jokal, kričeče.... Se je pa mali spet kar dobro poredil, za 900 g ... 60 cm je dolg, 6300 težek in glavica 42.5, upam da sem si prav obseg glavice zapomnila... UZ kolkov je še naredila, pa je rekla da jedra še ni , pojma nimam kaj to pomeni, samo da je drugače uredu in da bomo naslednjič še malo preverili...naslednji pregled in cepljenje 27.8. Nič pa nismo govorili o uvajanju GH, bom malo poklicala, kdaj naj kaj začnemo glede na to da je malo prekmalu rojen...ne upam kake alergije sprožiti s prezgodnjim začetkom uvajanja, ker sem sama alergik, zna kaj pobrati...je pa na morju poskusil pol žličke enega rižolinota, ko je drugi malček imel večerjo in je bil čisto navdušen, je kar zajokal, ko ni padla še ena žlička, pa šrinača mu je tudi všeč, je poskusil malo pri našem kosilu, samo mi je po kaki urci kar pošteno ven butnil mleko, pa po česnu je smrdelo...božček, očitno je bilo preveč za njega... Kako pa ste ve kaj....MajaLE, držim pesti danes ob 15.uri, da ti ekonomika končno uspe... Te čisto razumem. Dela nikoli ne zmanjka. Se mi zdi, da zadnje čase ves čas tehtam med spanjem in delom, ki me čaka. za pregled in cepljenje. Pred naslednjim cepljenjem pa omeni P, da je imel po tem vročino. Uvajanje GH: Če si ti alergik, bi jaz res počakala do 6. meseca, tako kot priporočajo. Pri Brinu bom tudi počakala, ker je imel njegov bratec alergijo na jajca in mleko pa nočem tvegat. Ko smo pri starejšem začeli pri 6. mesecih, je prav z veseljem začel jest in z uvajanjem nismo imeli nobenih težav. Se je prav videlo, da je bil pripravljen in da je že komaj čakal. Luškan poba in pupa
< Sporočilo je popravil Nina00 -- 19.6.2009 11:46:25 >
|