Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:17:29
|
|
|
|
spps
|
a zdaj bom pa samogovore imela????? se pardoniram,tako sparino mam v stanovanju,da se mi moti mogoč je pa kriva pokakana plenica v kopalnici,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:17:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli? hmmmm... povej mi kaj kej tvoja princeska dela moj tamali je pri moji mami že cel popoldan, da se mam js čas učit.. samo kaj ki ne greeeeeeeeeeeeeeeeeee Jaz imam princa, ki sedaj že sladko spančka. Jaz pa malo RR berem!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:21:02
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps Skorajsoseda,ti tud lahk kaj napišeš Sem se hvalila, da moj mali že spi, pa se nekaj preobrača..grem gledat kaj mu je...? Verjetno mu je duda iz ust padla!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:22:52
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli? hmmmm... povej mi kaj kej tvoja princeska dela moj tamali je pri moji mami že cel popoldan, da se mam js čas učit.. samo kaj ki ne greeeeeeeeeeeeeeeeeee Jaz imam princa, ki sedaj že sladko spančka. Jaz pa malo RR berem! Marcel že tud eno uro spi
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:23:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps Skorajsoseda,ti tud lahk kaj napišeš Sem se hvalila, da moj mali že spi, pa se nekaj preobrača..grem gledat kaj mu je...? Verjetno mu je duda iz ust padla! a ponoč se velikrat zbudi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:23:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:24:42
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ne, spi do 04h ali 05h zjutraj...pa mu dam zizo (tudi zelooo izropano mlekarno) ali pa kar flaško, če sem ful zaspana. Pa spi še do 08H.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:24:52
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* Dejmo kej pisat, ker se mi ne da učit Kaj bova rekli? hmmmm... povej mi kaj kej tvoja princeska dela moj tamali je pri moji mami že cel popoldan, da se mam js čas učit.. samo kaj ki ne greeeeeeeeeeeeeeeeeee Jaz imam princa, ki sedaj že sladko spančka. Jaz pa malo RR berem! jeb.emtiš kako sm grdo falila se pardoniram Valentin ne? (se mi ne da na seznam it gledat ) ne vem zakaj sm misnla na Lijo
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:25:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Samo na hitro vas pozdravim... vidim, da ste ble neki glasne o tem, da me boste brisale iz seznama... pol kao da ne... zdej pa vidim, da sem res zbrisana.. ja no... whatever... sej sem prow komot zdržala brez vas do zdej in bom tudi naprej... tako da lepo se mejte tle na tem čvek forumu.. mene najbrž ne bo več nazaj ker mam dosti bolj pametne stvari za delat.. ciao adijo pa zdrava ostani
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:25:28
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kako pa kaj tvoja tavelika princeska? Je že v šoli?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:26:36
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: *MaJaLe* jeb.emtiš kako sm grdo falila se pardoniram Valentin ne? (se mi ne da na seznam it gledat ) ne vem zakaj sm misnla na Lijo no problem....se zgodi..jaz tudi ponavadi vse podatke iz seznama pobrkam...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:27:23
|
|
|
|
tasa_m
|
večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:27:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca? ta je bil zadnji,zdaj še pa morm ugotovit,kaj rabim,da se mim praksa prizna za 2 letnika-nekak se ne morejo zmenit jutri grem praskat informacije
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:29:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kako pa kaj tvoja tavelika princeska? Je že v šoli? Larisa odšteva dneve do počitnic ji je tečno v šoli,predvidevam pa,da ji je enmal dolgčas
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:29:56
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe Ja, ja, nekje je skrita...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:30:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe uradno še nič ne vem-definitivno je pa boljš šlo kot zadnjič
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:30:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe Ja, ja, nekje je skrita... mogoč bo pa naslednja članice družine Lija,kaj praviš Kokica?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:31:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca? ta je bil zadnji,zdaj še pa morm ugotovit,kaj rabim,da se mim praksa prizna za 2 letnika-nekak se ne morejo zmenit jutri grem praskat informacije Vauuuu!!! Superca. Te pa si tak na koju? Al kak se po kojinško reče?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:32:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe Ja, ja, nekje je skrita... mogoč bo pa naslednja članice družine Lija,kaj praviš Kokica? Res, da si v drugo želim/va punčko, ime pa bo tudi zeloooo podobno! Je pa skrivnost! Pa ni LIA!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:32:24
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca? ta je bil zadnji,zdaj še pa morm ugotovit,kaj rabim,da se mim praksa prizna za 2 letnika-nekak se ne morejo zmenit jutri grem praskat informacije Vauuuu!!! Superca. Te pa si tak na koju? Al kak se po kojinško reče? obladaš zadeve,te kr za našo vzamemo Slovenska-Slovenske isti drek
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:33:14
|
|
|
|
*MaJaLe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, spi do 04h ali 05h zjutraj...pa mu dam zizo (tudi zelooo izropano mlekarno) ali pa kar flaško, če sem ful zaspana. Pa spi še do 08H. samo se mi zdi da prow vsem marčevkam zvončki oz. trobentice full spijo.. meni je Leon spal že tudi 9 ur skupaj, zdej se mi pa spet zbuja na 4 oz. 5 ur
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:33:21
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m večer, večer spps..sem ti rekla da bo šlo. Ma prava šašavka si , tu ni kaj.. *MaJaLe* .. kako si?? kokica a ti imaš tud Lijo? hehe Ja, ja, nekje je skrita... mogoč bo pa naslednja članice družine Lija,kaj praviš Kokica? Res, da si v drugo želim/va punčko, ime pa bo tudi zeloooo podobno! Je pa skrivnost! Pa ni LIA! Alja? Lea? to je edin kar mi pade na pamet
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:33:48
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca? ta je bil zadnji,zdaj še pa morm ugotovit,kaj rabim,da se mim praksa prizna za 2 letnika-nekak se ne morejo zmenit jutri grem praskat informacije Vauuuu!!! Superca. Te pa si tak na koju? Al kak se po kojinško reče? obladaš zadeve,te kr za našo vzamemo Slovenska-Slovenske isti drek Se strinjam... Vi imate edino malo več kriminala..no, zaenkrat....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:34:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Duda je bla, ja! Spps- koliko še imaš izpitov do konca? ta je bil zadnji,zdaj še pa morm ugotovit,kaj rabim,da se mim praksa prizna za 2 letnika-nekak se ne morejo zmenit jutri grem praskat informacije Vauuuu!!! Superca. Te pa si tak na koju? Al kak se po kojinško reče? obladaš zadeve,te kr za našo vzamemo Slovenska-Slovenske isti drek Se strinjam... Vi imate edino malo več kriminala..no, zaenkrat.... vi še dobro skrivate,al mate pa mafijo
< Sporočilo je popravil spps -- 16.6.2009 20:35:22 >
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 2009 16.6.2009 20:35:14
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: malibu23 lp kako ste,vreme nam ni prizaneslo danes sem govorila s taščo peko tel in mi je rekla da naj ne grem s tako malim otrokom na morje ,ker lahko kako bolezen dobi,da ona nebi šla....mi gremo avgusta ko bo stara 5mescov..pa naj jo ne cepim proti rotavirusu ker lahko dobi vnetje možganskih ovojnic...v taki dilemi sem,da joj..tako da je mogoče proti rota ne bom cepila,ampak samo proti pnevmokokim okužbam...kako je pa če tako majhen faše rota*??nedaj bog,ampak vseeno vprašam..saj nismo v stiku s vrtecom ..ampak nikol ne veš kaj faše.na morju pa je itak ne bomo vlačili sem pa tja...nasvet?? Oh no, mal ma lovske
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?