felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: dana No končno bo tudi meni ratalo nekaj napisati. Za srečanje v LJ bi z veseljem prišla, samo se nama je en avto pokvaril in je pri mehankarju in do torka ziher ne bo popravljen. Škoda no. Bi vas z veseljem spoznala. Pa saj se boste/bomo še kdaj zmenile. Nejc se lepo redi in raste. Pri 2 mesecih ima 6340 g. Meni je ful velik no. Spi pa tudi v glavnem od 22. ure pa do 4,5 zjutraj, potem pa še tam do 9. Ta dva meseca sva se večinoma dojila, sem pa tja pa mal dodajala. Mi gre pa tole že prav na živce, ker ga v teh 2 mesecih še nisem poštekala al je lačen ali je kaj drugega, ker nikoli ne vem koliko se naje pri meni. To vem, da ne zadosti. Potem mu pa grem pripraviti mleko in včasih ga je pramalo, večinoma ga pa stran zlivam, ker noče več jesti. Več dni pa tudi že opažam, da še to kar sem imela mleka, da ga je vsak dan manj. Pa ful pijem, kuham sezam, čaje za dojenje, pa ni nič od tega. Tametila mi pa G noče napisat. Imela sem ga res čisto na začetku, pa še to samo eno stekleničko, zdaj je pa rekla, da pri 2 mesecih ga ne daje več. Sem že večkrat hotla enostavno nehat dojit, samo je fajn, ko ponoči ni treba flaške pripravljat, pa še za otroka je fajn, da dobiva mamino mleko. Samo kar bo, pa bo. dana, od kod pa si? mogoče se pa lahko kako zmenimo, da te katera pobere?