Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: julam piruri: težko ti svetujem, ker 3 otroci so ZAKON! Res, fanta sta itak družabnika, se igrata skupaj non stop. Tako da ne rabita animacije. mala sicer ne spi veliko, ampak jo družba bratcev tako zanimira, da ne potrebuja ekstra moje pozornosti oz časa. ko sta bolana in sta doma, si že zjutraj nardim plan animacije - npr vodenke, plastelin,... Ta čas je njun, mala pa ali spi ali pa v lupinici opazuje dogajanje. Ko kuham, mi pomagata ali se igrata v kuhinji. Mala spet spi ali je zraven. Ko se dojiva, beremo kako knjigico, mogoče ravno malicata,... Skratka, ni moteče. zunaj pa itak ni panike. Je pa tako pri nas, da je mala močno na zadnjem mestu, če je treba, Se mi včasih prav smili. Ko moram posežt v kakšen fajt, jo enostavno odložim v posteljico, pa če še tako joka. Enostavno fanta morata imeti prednost. Nisem ti pomagala, a ne? Ojla SUPER MAMI!!! Ma, vsem, ki ste mi kaj napisale na to temo HVALA...sem si že zoorganizirala par reči in bomo videli, če deljue...sem pa opazila, da če ji posvetim že pol ure 100% pozornosti, ji je dovolj..pol se bol samostojno zaigra...in itak problem zdolgočasenosti pride le ob slabem vremenu, ko smo cel dan v hiši... Pasenje kravic...naš pa že skoraj od štarta dviguje glavo pokonci in tudi, ko ga dam na trebuh obrača glavo iz leve na desno stran in rokice si že podstavlja tako, da se bo kmalu zvrnil na hrbet...mislim, da bo ta naš Neo en pravi nagajivko, ker je motorično bolj "napreden" kot Mia...tako, da ga bom kmalu lovila kje po stanovanju...