Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: poka1 Pozdravček! Pa še jaz, da se malo oglasim dokler moja frajlica se "igra" v ležalniku. No pri nas se pa ne dojimo več..se je moja tamala odločla, da ne bo več. Zakaj? Pa nimam pojma. Zdej se že 2 dni ubadam s tem AM, ki je zame znanstvena fantastika.Pa peri flaške, kuhaj vodo...joj kako je joška komot. Vi ki imate tamale na AM kaj ste jih točno na 3 ure dajale al kako? Sej to vprašanje se sliši nekam neumno ma meni ni nič jasno Aja..pa kako veš, če mleko ugaja dojenču oz po kolkem času se opazi če je Am ok? Vidim, da preučujete jezik dojenčka..ma jaz sem ga že od rojstva probala razvoslat pa nikakor mi ne rata...verjetno sem jaz čudna Krči..mi jih imamo močne, močne..sem mislila tudi jaz, da se dere ker je preveč utrujena...je pa včeraj ob 24.30 tak jok bil in pol se je še pokakala zeleno, ko ena špinača..pa pravijo da se tako pokakas ko so krci. Tako, da ta noc je bila katastrofa!!!!! V pon imamo posvetovalnico tako, da bomo dali nove mere...sej me že roke bolijo od teka kako se redi Punce lepo se imejte..pa se še kej beremo!! AM mleko, vode če je ustekleničena se ne prekuhava, ker ima v sebi minerale, ki otroku ne škodujejo... Kaj si mislila s tem, če mleko dojenčku ugaja nevem, ker dojenčki dokler ne uvajaš goste hrane sploh ne razlikujejo okusa, občutijo namreč le sladko. Naš je na AM in dojenju od vsega začetka pa mu AM čisto ugaja, je kadar je lačen in poje toliko kolikor želi. Edina omejitev je naj kao poje približno 1/6 svoje teže (to pa je okrog 1 litra v 24 urah). Če kaka zeleno je to od AM, dodajaj ji čaj, pa se bo popravilo (ti govorim iz lastnih izkušenj, 20-50 ml čaja na dan zadostuje). Upam, da sem ti kaj pomagala
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|