Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Dovolj kopalnih plenic? 9.5.2005 10:54:48
|
|
|
|
total
|
Mene to tudi zanima:zmeden2:
|
|
|
|
Dovolj kopalnih plenic? 9.5.2005 11:20:28
|
|
|
|
urla
|
Mi smo težavo rešili tako, da smo malemu pleničko slekli, ko je prišel iz vode in ko smo šli zopet v vodo je dobil na ritko mokre (prej sem jih splaknila v čisti vodi in ožela). Deluje, le če ni pokakana. Sicer pa porabiš isto preveč plenic. Urša
|
|
|
|
Dovolj kopalnih plenic? 9.5.2005 11:22:06
|
|
|
|
NinaŠ
|
Nam jih je za 5 dni toliko zadostovalo - smo bili v bazenu 2x na dan po samo 1x v vodo. Ko smo prišli iz bazena nujno mokro plenico takoj dol, potem smo se malo posušili in se oblekli v navadno plenico in šli v sobo. Če pa boste pri bazenu več časa in boste hodili večkrat v vodo (pri nas to ni šlo, ker Anže ne more sedeti pri miru, tekat okrog bazena pa tud ni mogel, ker mokre ploščice preveč drsijo) pa ne bojo zadostovale - računat moraš, da jo boš tkoj po vsakem kopanju vrgla preč. LP
|
|
|
|
Dovolj kopalnih plenic? 9.5.2005 13:38:45
|
|
|
|
PIAF
|
Hvala, mislim, da še bom morala iti kupit za rezervo. Kaj imajo samo te Pampers v DM-u?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?