Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 7:56:47
|
|
|
|
tejkaz
|
Super torej. Midva sva tudi z avtom, ker imava prej RA v Ljubljani. Bova ob dvanajstih ali pa kakšno minuto čez v 4ih mačkah. Bom poslala Petri sporočilo, od Clare pa nimam telefona. Upam da prebere.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 7:57:22
|
|
|
|
anaj22
|
zmenjeno se vidimo
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 8:02:12
|
|
|
|
clara23
|
ja, tale dež nam jo je zagodel . Sama nimam avta ker moj šele ob 2:30 pride iz službe, tako da upam da se ob kakem lepem vremenuu spet dobimo...
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 8:09:48
|
|
|
|
anaj22
|
mogoče je pa po dežju pri nas sije sonček
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 8:17:44
|
|
|
|
clara23
|
pri nas tudi vsake toliko časa pokuka..ampak imava do medvod kar ene pol urce hoje (sva iz Senice) in se bojim da naju bi dež ujel. Pa že tiste zaščite pri vozičku v primeru dežja nimam..
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 9:01:48
|
|
|
|
tejkaz
|
Clara, Petra pride, ima prevoz, lahko pa jaz pridem pote. Sem iz Svetja oz. že čisto blizu Senice.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 9:49:31
|
|
|
|
clara23
|
tejkaz, imaš ZS
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 9:59:40
|
|
|
|
tejkaz
|
Prebrala, poklicala, vse zmenjeno Midva šibava v Lj, se vidimo potem
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 15:37:23
|
|
|
|
clara23
|
Evo, midve s tejkoz sva se dobili, pri njej popili kavico, šli na sprehod, po Evo v vrtec in nato domov. Bilo je super in dobro sva se načvekali . Upam da kmalu ponoviva in da se nama pridruži še katera..
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 17.4.2009 15:54:26
|
|
|
|
anaj22
|
meni je tako zelo žal ker naju ni bilo še ne dokaz da se na šefe nemoreš zanest, smo bli zmenjeni za sestanek ob 10 in sva ga čakala eno uro in še mal, pa še nič se nismo dogovorili, moram v pon spet taj, šefi so upam da niste jezne in da se drug teden kaj zmenimo za vozičkanje in kavico lep vikend
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 21.4.2009 15:42:06
|
|
|
|
tejkaz
|
Pozdravljene medvoščanke Nič ne klepetate. Vreme nam nagaja, ne? Če imate jutri čas, se lahko kaj dobimo. Lokacija - Mačke, lahko pa tudi pri nas. Imamo veliko prostora in igrač. Kavo pa tudi skuhamo. Čas - okoli desetih. Je katera za?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 22.4.2009 16:08:02
|
|
|
|
clara23
|
tejkaz, tole sem pa čisto spregledala . No, pa še dobro da mi je moj šesti čut dejal naj ti zjutraj pošljem sms . Ampak res..kaj ste zdaj vse medvoščanke poniknile
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 22.4.2009 19:59:44
|
|
|
|
anaj22
|
hej hoj dons sem res nisem mela časa sem mela dr in pol mi gre cev dan če bo kej lepga vremena se pa lohk kej zmeno če ponudba še vela oz. če ste še za LP
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 22.4.2009 21:12:49
|
|
|
|
petrax
|
Pozdravček! Evo mene, spet sem končno do računalnika pršla. Joj punce men je zelo žal ker sem v petek zahinavla. Tist vreme je bil kar neki. Pol mi pa še tašča pride takrat k je najbolj deževal če jo bom lahko peljala po avto, k ga je mela na servisu. In sem itak rekla da ja, ker je tok deževal in si nism misla da bo pol tak sonček. No upam da me naslednjič vseen povabite. Tejkaz veš nisem dost na računalniku, k je pri nas težko pridt do njega, dragi ma tako službo da je skoz za računalnikom, al ga pa sabo jemlje in ostanem brez "komunikacije". Tako da bi te prosila, če me lahko pokličeš al pa pošlješ sms če se boste kaj menile. Ker bom verjetno spregledala, tako kot sem tvoje včerajšnje povabilo.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 23.4.2009 8:27:38
|
|
|
|
tejkaz
|
Ni panike punce. Itak bomo še en čas na porodniški. Mi bomo ob prvem lepem vremenu peskovnik postavili in naše "igrišče" potem se bomo pa res lahko igrali. Če bomo pa drugič kakšne datume postavljali, bom pa sms poslala. Clara, danes greš na srečanje avgustovk?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 23.4.2009 8:47:50
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Clara, danes greš na srečanje avgustovk? jaaaa
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 6.5.2009 21:41:02
|
|
|
|
petrax
|
Smo pa res velike klepetulje
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 7.5.2009 15:07:22
|
|
|
|
clara23
|
ja..
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 11.5.2009 13:34:37
|
|
|
|
tejkaz
|
Res A ste vse zunaj ali kaj? Ali katera ve, če bodo letos pri Jurčku postavili trampolin?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 12.5.2009 17:14:44
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Kukuc! :) Jaz sem pa šele danes opazila, da imate medvoščanke kr svojo temo Tud mi živimo v Medvodah - za ta malim Merkatorjem. Poleti sicer planiramo selitev, ampk ta čas pa lahko malo klepetamo ...no pa tud potem ne bo ovir! ;)
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 12.5.2009 17:15:59
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Aja doma imamo pa eno punčko lansko oktobrko :)
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 12.5.2009 17:33:12
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Pa ravno mal gledam datume in opažam, da niste glih velike čveke, glede nato, da ste samo slabe 3 strani spravle skupaj od 31.3. Naša Tijana je v tem tednu dobila svoja prva dva zobka :), spimo pridno, se po večini 1x zbudimo za jest, večkrat noč celo prespimo ...P imamo v Domžalah, ker se bomo v blićino Domćal selili, vrtca nismo dobili ne tam ne tu (jaz sem bom nazaj v Medvode vozila še v službo) - tko da pojma nimam, kaj bomo, moji starši so sicer v penziji, ampk na Štajerskem, moževi pa šwe delajo ...kriza ... tejkaz zate pa vem, kdo si in kje živiš
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 12.5.2009 17:34:16
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Res A ste vse zunaj ali kaj? Ali katera ve, če bodo letos pri Jurčku postavili trampolin? Pojma nimam ...a je lani bil? Kje jaz živim ma ne sej vem tebe zanima zarad ta večje in bl poznap igrala ...men pa še ni treba
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 7:44:58
|
|
|
|
tejkaz
|
Dobro jutro PikicaStonoga, a veš da nimam pojma kako me poznaš. Zadnje čase me ljudje kar ustavljajo in čudežno poznajo, medtem ko jih jaz prvič vidim. Res. Drugače je pa lani res bil postavljen trampolin pri Jurčku. Letos je samo še ogrodje. Upam da še plahto postavijo gor, da gremo spet kaj skakat. In čestitke za zobka in pridno spanje. Naš je star 9 mesecev, ima 6 zobkov in šele zdaj kakšen mesec dobro spi. Anaj, kako počutje? Clara, se samo spakiramo in gremo en krog. Mogoče se spet srečamo.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.5.2009 8:18:45
|
|
|
|
clara23
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz Clara, se samo spakiramo in gremo en krog. Mogoče se spet srečamo. težko ker sva danes oba bolj boga . Jaz imam neke prebavne težave, Marku pa ne vem kaj je-je pa siten kot hudič
|
|
|
prvič rezane - pa drugič??smeja2A ste bile drugič tudi rezane, če ste bile prvič??Bila sem rezana (
41%)
Nisem bila rezana (
59%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!