Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 1.4.2009 18:55:16
|
|
|
|
petrax
|
Aha vidm da ni nobene mamice iz medvod ali se pa nobena noče pridružit. Ja pol pa nič
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 10:26:33
|
|
|
|
ketinejko
|
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 11:25:38
|
|
|
|
birdy
|
Čav Petrax, ti kr tle pišem. Kako ste? Mi smo bolj slabo, tamala je bolna tko da nimam glih velik cajta Dons mamo pregled pr dohtarju pa bomo pomoje mogl it naprej na Vrazov trg Dejte no, pa sej je ziher kr neki medvoških mamic, pa okolice seveda... Mi smo iz Smlednika.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 11:44:38
|
|
|
|
SpeliG
|
No, da ne bomo zdej medvoščanke izpadle kot totalno nesocializirane mamice... Sem mamica 11,5 mesečne deklice, živimo v Goričanah. Škoda, ker se nisi oglasila kaj prej, jaz se čez en teden odpravljam nazaj v službo , tako da bo časa za kavico velikoooooo manj. Sicer pa smo v redu, zobki nas matrajo že od 6. meseca sto na uro, ampak jih imamo že 14., čakamo pa št. 15... No, lep pozdrav za zdaj!
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 12:06:20
|
|
|
|
SpeliG
|
Evo me nazaj, sem morala it nujno, ker je bejbiki rita eksplodirala . Ja, torej, že hodimo, čebljamo skoz bolj razločno (če mami kaj ne razume, naj si pač kupi slovar, a ne) in se cartamo. Ko hodim po Medvodah z vozičkom srečam ful mamic z vozički, nekatere že kar poznam na videz, se pozdravimo in gremo dalje. No, v Medvodah me ful moti, ker smo skoz brez pediatrinje in potem vskoči kdor ima pač čas; verjetno jo bo kdaj še zobar pregledal, če ne bo druzga... Zato sva imele zadnjo posvetovalnico pri 6. mesecih in zdaj pri 1. letu naslednjo. No, hvalabogu je mala skoz zdrava in ni blo potrebe jo nikamor vozit, pa vseeno no. Vrtca itak nismo dobili, pa se zdej tut ne sekiramo več, jo bo pazila babi, zaenkrat. No, zdej pa res zaključujem in upam, da se opogumi še kakšna sokrajanka!
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 15:15:21
|
|
|
|
petrax
|
No pa sm že obupala, pol se pa javite. Sej je prov. Ketinejko sej se ti tud loh prdružš, si bolj medvoščanka k jaz Birdy joj bogica mala, upam da bo kmal bolj. SpeliG ja škoda k se nisem prej spomnla odpret te teme. In te je kej groza k je treba it delat? Niste dobil vrtca? Kam si pa dala prošnjo? No jaz upam da ga bomo, če ne ga bo pa tud babi pomerkala.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 2.4.2009 15:25:22
|
|
|
|
dushka
|
Živijo. Jaz pa živim blizu Medvod. Sem iz Vodic in imam 7 tednov staro punčko.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 3.4.2009 13:09:30
|
|
|
|
SpeliG
|
Me je mal groza, ja, iti nazaj v službo, ampak to seveda iz tega vidika, ker bo treba dat mojo deklico iz rok...Ne bova več po cele dneve skupaj, ampak se zavedam, da je to pač normalno in ne gre drugače. Pa še vem, da bo v dobrih rokah... Po drugi strani pa se veselim spet biti v družbi odraslih, ker imam prijeten kolektiv, tako da - mešani občutki, no. Vlogo za vrtec sem oddala ko je bila mala stara 8 dni (!!), in to v največjega, na Svetju, pa itak dopišeš rezervne variante. Pa so mi že po telefonu rekli, da sredi leta skoraj ni možnosti, da bi dobila vrtec. No, potem pa se je itak odprla ta varianta, da jo čuva babi, tako da letos nismo oddali.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 4.4.2009 22:51:30
|
|
|
|
anaj22
|
ojla sem šele dons vidla tole temo no jaz sem pa iz Vaš in imam skorja 10 mes. sinka se pa strinjam da je v medvodah kriza z P in mi je žal da smo jo izbrali ker je vedno odsotna, HB smo zdravi in je ne potrebujemo lohk se zmenmo za kakšno kavo in vožičkanje lp
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 5.4.2009 12:18:32
|
|
|
|
petrax
|
Špelig mene je že dons groza k bom mogla delat, pa mam še 4mesce lufta. Sam nažalost moram jaz še službo najdt, mi je med porodniško potekla pogodba in mi je niso podaljšal. Tko da mi je tud zarad tega kr dost groza. Včeraj sem slišala da je baje letos 100 preveč vpisanih otrok za v vrtce. Lansko leto je bilo pa v Preski še 5 prostih mest. Tko da bomo sploh videli če ga bomo dobili. No se tud ne sekiram preveč, bomo že nekak. Dushka in Anaj22 dobrodošli! No pa se nas je vsaj nekaj zbral, na začetku je kazalo da sem edina s tega konca. Anaj22 ja tale problem z P gre meni strašno na živce. Mi smo meli samo taprvič našo P, potem pa vsakič druzga. Prava beda. Vsak mal po svoje dela.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 5.4.2009 16:06:46
|
|
|
|
birdy
|
Petrax, kdaj je pa blo v Preski premal otrok? Ker mi smo z Neli šele v drugem krogu prišli v vrtec, prej je blo povsod vse zaseden. Tud Preska. Pa a si ziher da jasli, da niso bla frej mesta za večje otroke od treh let naprej? Zdravnica pa menda pride poleti, če bo vse po sreči. Ima menda neke težave z nogo...
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 5.4.2009 18:32:22
|
|
|
|
tejkaz
|
O Medvoščanke Še jaz in sicer iz Svetja. Imam 2,5 letno hčerko, ki hodi v vrtec na Svetje in 8 mesečnega sinka. Kar se pa P tiče. Jaz sem z njo super zadovoljna. Mi je zelo žel, da bo do poletja odsotna, ti ki jo nadomeščajo so kr neki, sploh ta moški zdravnik. Torej, kakšno vozičkanje, kavica?
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 5.4.2009 20:15:02
|
|
|
|
petrax
|
Birdy joj ne vem tko se jaz slišala, ne me za besedo vzet. Tejkaz dobrodošla! Ja tud jaz sem bla kr zadovoljna z P čeprov smo jo mel sam enkrat. Sam takrat si je res čas vzela, k te k nadomeščajo greš k po tekočem traku. Še časa za kej vprašat ni. Sploh pa ta moški, sem vse ostalo zvedla, kdo ma otročka z istim imenom k mi in podobno. K da me res to zanima. Aja kako je pa vašim malčkom sploh ime? Mi mamo Kristjana. Ja za vozičkanje pa kakšno kavico se pa le zmenmo zdej ko je tako toplo. Mi smo bli zdej 2dni zuni od jutra do večera. Res super. No kdaj bi se pol dobile?
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 5.4.2009 20:47:20
|
|
|
|
anaj22
|
če bo ta teden lepo vreme bi se lohk kej dobile kaj prevte? sej P je vredu sam organizacija ZD Medvode je katastrofa, da ne dobijo enga pediatra, ki bi nadomeščal če vedo da bo tako dolgo odsotna oz. lahko bi zaposlili še enega P saj je v Medvodah dost otrok. Jih kar nekaj poznam ki vozijo otroke v Šentvid ali Šiško k P Jaka ne gre v vrtes ga bo čuvala babica tko da nismo dal nobene prošnje, bomo jasli preskočili in šli kasneje v vrtec
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 6.4.2009 9:34:08
|
|
|
|
SpeliG
|
No, pa smo pokazale, da internet vleče tudi v Medvodah .... Meni je P. sicer v redu, ampak kaj mi pomaga v redu P. , ki je skoraj nikoli ni? Namreč, to letos ni izjemoma, zelo veliko je odsotna zlasti pozimi, vem, ker ima sestra tudi male otroke in imajo pozimi vedno težave - pa največ bolnih otrok takrat. In tako ugotavljaš sam, naša mala ima npr. alergijo na mleko, kar sem morala ugotovit sama, ko je pri 9 mesecih še kar imela trebušne krče (začeli so se po 6. mesecu, še kot novorojenček jih nikoli ni imela), pa pogosto drisko. In ker nimaš stalnega zdravnika, se nihče v to ne poglablja, vsakič drug zdravnik, vsak pove nekaj druzga, otrok se pa matra?! Kar se vrtcev tiče pa se mi zdi, da sem nekje prebrala, da naj bi še letos odprli novega v Preski in to jasličnega? Bomo videli....
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 8.4.2009 21:06:42
|
|
|
|
petrax
|
Aja da je tko z P v medvodah? Ja to pa lih ni fajn, no upam da moj škrat ne bo velikrat bolančkan pa ne bo treba hodit tja. No če bo kej po očku pol ne bo. Naš mali pa že par dni proti večeru tako joka, sploh ga ne morm umirit. Dons je blo pa res hudo, tud če sem ga nosila okol ni nč pomagal. Zdej pa ne vem a so to zobki al je kej druzga. Pa ga dam že spat in skor spi, pol pa en preblisk in sem ga spet komi umirila. Ubistvu je fajn kupčka podru, pa mal pobruhcov, pol pa zaspal. Ne vem a ga je tok trebušček matru? Joj k bi vedla kaj narest. Mi gre kr na jok k on tok joka. Če bi mi le znal povedat kaj je.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 9.4.2009 9:53:10
|
|
|
|
tejkaz
|
Pozdravljene medvoščanke Kaj kofetkate na sončku? Jaša zdaj spančka, potem pa greva na en sprehodek po Medvodah. Mogoče na kavico na Zbilje. Glede P - Ta starejša Eva je bila do prvega leta vedno zdrava. Cepljena in obiskovala je P tako kot je treba. Logarjeva si je vedno vzela čas, vedno mi je odgovorila na vsa vprašanja, meni je bila super. Po prvem letu je bila velikokrat bolna, sploh čez zimo. Nikoli nam ni predpisala AB brez pojasnila zakaj in brez laboratorijskih preizkav. Sem pač vztrajala da jo prej dobro pregleda preden ji predpiše AB. Zdaj pri Jaši so mi pa ti pediatri grozni. Še sestre ne opravljajo več svojega dela. Nihče mi ne odgovarja na vprašanja, vse je kao normalno. Pri 6 mesecu je imel pregled, zdaj ga ima pri enem letu. Pri 9m baje ni potrebno več. Šušter ali karkoli je že, mi začne običajno zgodbe njegovega življenja pripovedovat, kot da me zanima. Po njegovem mnenju sem sama kriva da ne spimo, ker 8mesečnika še dojim. To baje ni več normalno. Tista P iz kranja je malenkost boljša, ampak še vseeno se za moje pojme ne more primerjati s Logarjevo. Petrax, tvoj fantek je ravno v obdobju ko je mamica in. Ko je imel naš takšno obdobje mu še hrbta nisem mogla pokazat. Je že bil jok. Ponoči nismo spali, samo cartal se je. Ko je pa začel sedet in je bolj pokazal interes za igranje in raziskovanje, se je pa to umirilo. Zobki pa tudi našga mučijo. Tri že ima zunaj, trije so pa fino nabrekli. anaj33, čestitke še za enega škratka. Pa fino, da ga lahko babi čuva. Naša dva sta primorana k temu da bosta v vrtcu. Ena babi in dedi še delata, druga dva sta pa na žalost predaleč.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 9.4.2009 10:51:29
|
|
|
|
petrax
|
Tejkaz ja mi smo kar po cele dneve zunaj, je tako fajn. Sem si pa zadala da bova en dan šla peš od preske do zbilj. Upam da nama rata Nam je pa P oz. sestra pri P rekla da imamo pregled pri 9mescih, naj kr pokličemo. Tko da zanimiv da je teb rekla da ne. Obdobje?! Joj to pri nas traja že kar nekaj časa, čeprov je zadnje dni bolj pestro. Drugače že sedi in se ne zna več kot 5min sam s sabo ukvarjat. Je takoj jok k mu neki ne paše.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 9.4.2009 11:11:54
|
|
|
|
tejkaz
|
Petrax, sporočita kdaj bosta šla na Zbilje. gremo skupaj. Lahko pa tudi na kavico k mačkam.
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 10.4.2009 6:53:52
|
|
|
|
anaj22
|
dobro jutro tejkaz hvala za čestitke petrax glede joka ti ne znam svetovati, mi nismo nikoli imeli problemov z spanjem (naj tako ostane) v jaz sem mnenja da bi v medvodah lahko imeli dva pediatra saj je ful otrok a boste kej vozičkale, midva bova šla verjetno dons mal za soro pogledat
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 10.4.2009 11:00:11
|
|
|
|
petrax
|
Ja jaz sem za kerkoli dan da gremo na zbilje, samo za vikend bom bolj zaposlena, pa se lahko zmenmo, če je še katera za. Dokler je še lepo vreme, k sred naslednjega tedna baje že dež neki napovedan.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 11.4.2009 19:40:12
|
|
|
|
clara23
|
Evo, še ena medvoščanka imam 7m starega fantka, P pa obiskujemo kar v Šk. loki.
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 13.4.2009 13:33:07
|
|
|
|
clara23
|
No evo, zdaj imam malo več časa in lahko svojemu odgovoru še kaj dopišem . Mi imamo že 2 zobka, se že plazimo, sedimo, kričimo in se non stop smejimo. Vozičkava vsak dan, po cele dneve in vidim kar veliko mamic...jaz sem tudi za da se kdaj na kakšni kavici dobimo..mogoče v Stanu? Tam je lepo, umaknjeno v naravi, pa še moj škrat obožuje tamkajšnji ribnik . Lahko se pa tudi samo za kakšen sprehodek zmenimo.. V vrtec še vsaj 1 leto ne bo šel, ker sem jaz itak še mamica študentka in imam še 2 letnika za narest .
|
|
|
|
RE: mamice iz medvod in okolice 14.4.2009 11:43:05
|
|
|
|
tejkaz
|
Pozdravljene Kako ste preživele praznike? Bomo ta teden končno kaj kofetkale? Je katera na FB in si malo kontakte menjamo, se bomo lažje zmenile?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?