Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 2.4.2009 14:07:39
|
|
|
|
Rožica82
|
Punce, še jaz! Sem konec 15.tedna pa še vedno nisem povedala za nosečnost. Kako ste ve povedale, da ste noseče? Hvala za vsako mnenje (s šefico sve v dobrih odnosih)
|
|
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 2.4.2009 14:52:36
|
|
|
|
tassika
|
Prvič nisem povedala, so izvedeli, ko sem zaradi SS pristala na bolniški, zdaj pa tudi še nisem povedala, ampak že vse vejo, baje prepoznajo znake, sem pa v sedmem tednu. Pa mi je vseeno, se mi zdi bolje tko kot pa da nekaj veliko računajo name, ker se čisto lahko zgodi da ostanem na bolniški, čeprav tega nimam v načrtu. Mi je slabo, ampak preguram teh 8 urc, pa še čas mi gre hitreje.
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 2.4.2009 15:21:49
|
|
|
|
nikolinca
|
v katerem tednu se pa slabo počutiš in bruhaš?
|
|
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 2.4.2009 22:04:19
|
|
|
|
lana24
|
Pozdravljene! Mene pa zanima kdaj se vidi na ultrazvoku ,če je izvenmaternično?Noseča sem 5 tednov.Hvala in lp
|
|
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 3.4.2009 15:23:34
|
|
|
|
AnciM
|
Pri 5t že, saj je ponavadi takrat že vidna vrečka. Ni pa še srčka, zato raje še malo počakaj. Sploh pa IMN baje zelo boli in po tem ženske vedo.
|
|
RE: kdaj je treba povedati za nosečnost 3.4.2009 23:01:05
|
|
|
|
lana24
|
Jaz sem namreč že imela eno izvematernično in me v 7t ni nič bolelo.Hvala za odgovor!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?