|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:06:17   
lan
Vsi trije bi odsli nekam kjer bi se imeli fino,kopali,masirali,dobro jedli....
Odlocamo se med kaksnimi toplicami (Atomske,....) ali med Portorozem (Hotel Riviera ali Slovenija).Kaj predlagate?Imamo pa eno in polletnika s sabo,tako da hrana mora biti organizirana.

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:19:36   
Anonimen
Po sezoni paše, a ne? ;)

Navijam za naš konec: Šmarješke ali Dolenjske Toplice. Imaš vse, kar iščeš + sprehodi.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:22:30   
india
kaj pa Podčetrtek, Atomske toplice?? Pa Moravci so tudi za tamalega in vaju idelani!
Kot pravi Albina: vse+ sprehodi, v Podčetrtku pa še Jelenov greben, Čokoladnica, Čarovničina hiša, super za tamalega!:rozica:

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:25:45   
Taša
Jaz predlagam Atomske toplice!:bravo::bravo::bravo::bravo: Vse na enem mestu.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:26:44   
Anonimen
Al bina, pa Šmarješke sploh nimajo otroškega bazena notranjega. Baje gradijo še en bazen, a kej veš?

lp,:fis:

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:27:44   
kofetek2010
mene po dolgem času mikajo Zreče ali Rogla, predvsem zaradi tistega sankališča, ki so ga kazali pri Sanjski ženski :)

z mojim :love: sva bila čez prvomajske praznike na Vrbskem jezeru, sva se tudi kopala, razvajala, masačica, papica :)

Lanu bo, po moje, najbolj zanimivo v Atomskih - zaradi vseh ostalih aktivnosti, ki ti jih je napisala miska :)

sicer - saj vseeno kje boste, samo da boste skupaj, itak se boste imeli lepo 8)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:28:11   
.ču
Al pa Čatež,se mi zdi tud fajn za otoke.Velik za sprehajat in rolat:zmeden2:
A ja,vprašanje kolk bo hotu tvoj kej na rolerje:)k je že itak skoz na drsalkah:)-
Zdej kr fajn preštudirej vse varjante,da poj k pride sam nabašete kufre in greste uživat9nebesavam iz srca prvošim:)

Čao

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:29:47   
.ču
Jana73,a to sankališče skoz obratuje:zmeden2:al delajo umetn sneg:)-:)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:31:45   
Anonimen
Deluje tut brez snega..:)

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:34:34   
Anonimen
Hja, Ribica, bi znalo biti, da ga res nimajo :zmeden2: Če kaj gradijo, ne vem, moram priznati, da greva midva ponavadi oz. vedno v Dolenjske Toplice - Balnea, no tam ga pa imajo, zagotovo, pa še gusarsko ladjo zunaj parkirano ;)

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:36:29   
Anonimen
Notri ga zagotovo ni, zunaj pa je en tak..ene pol metra globok..full topla voda:)- Notri sta pa dva..pa baje enga gradijo..nisem pa čist ziher..pa tut ne vem a zuni al notri..že dolg nismo bli...:)

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:37:37   
kofetek2010
ja Pikaču, no? :zmeden2: res, da sem blond ampak se mi je zdelo, da tisto sankališče ni na snegu ampak na tračnicah - zakaj potem pri hudiču nuca sneg? :zmeden2:

jana, pozabi, adrenalinski športi ti v letu 2005 niso naklonjeni :)- bo bolje z upokojenci kam na izlet it :)-

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:39:15   
Muffin
Letno sankališče imamo po novem tudi na Mariborskem Pohorju :bravo:
Bo treba enkrat probat :)

lp

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:41:27   
.ču
Evo,pa sm se spet nekej novga naučila:)

Sej sneg sm misla čist tko zarad vzdušja:)-:)ne da jes to ne bi vedla:)pišuka bo treba it probat...

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kaj predlagate?
9.5.2005 9:42:19   
Sara3
Čeprav sem iz Porto:rozica: tudi jaz bolj navijam za Podčetrtek; sem bila tam predlani - Super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Kakor piše Miška01 si je vse to vredno ogledati :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.
Zame pa je Portorož (še posebej v juliju in avgustu) prepoln (prevelika gužva)in za otroke (razen plaže....:morje:)ni nič posebnega.

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kaj predlagate?
9.5.2005 10:00:19   
Anonimen
:bravo:tudi mene zanima kam bi šli v kakšne toplice,samo,da imajo pokriti bazen,ker se :duda:ne sme kopati na soncu zaradi epilepsije. Nič še nimamo v načrtu za letos.smo bili lani na morju pa sva bila že drugi dan v bolnici je dobil takšen napad.po resnici povedano nimam niti volje nikamor iti.najraje bi kupila velik bazen pa marelo in bomo doma.

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   kaj predlagate?
9.5.2005 10:44:28   
Anonimen
Družinske počitnice v hotelu Oleander ob strunjanskih solinah v maju.

2-dnevne počitnice 18.300 SIT

5- dnevne počitnice 45.900 SIT

Cena vključuje:polpenzion,kopanje v bazenih zdravilišča Krka,uporabo koles,dodatna ponudba v hotelu z doplačilom.

Popusti: v dvoposteljni sobi z dvema odraslima osebama otroci do 7.leta bivajo brezplačno od 7 do 12. leta pa imajo 50% popust.

http://www.telekom.si/turizem

Hotel Oleander***,Strunjan 05 67181oo

www.telekom.si/turizem

(odgovor članu lan)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......