kaj predlagate? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

lan -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:06:17)

Vsi trije bi odsli nekam kjer bi se imeli fino,kopali,masirali,dobro jedli....
Odlocamo se med kaksnimi toplicami (Atomske,....) ali med Portorozem (Hotel Riviera ali Slovenija).Kaj predlagate?Imamo pa eno in polletnika s sabo,tako da hrana mora biti organizirana.

hvala

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:19:36)

Po sezoni paše, a ne? ;)

Navijam za naš konec: Šmarješke ali Dolenjske Toplice. Imaš vse, kar iščeš + sprehodi.

india -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:22:30)

kaj pa Podčetrtek, Atomske toplice?? Pa Moravci so tudi za tamalega in vaju idelani!
Kot pravi Albina: vse+ sprehodi, v Podčetrtku pa še Jelenov greben, Čokoladnica, Čarovničina hiša, super za tamalega!:rozica:

Taša -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:25:45)

Jaz predlagam Atomske toplice!:bravo::bravo::bravo::bravo: Vse na enem mestu.

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:26:44)

Al bina, pa Šmarješke sploh nimajo otroškega bazena notranjega. Baje gradijo še en bazen, a kej veš?

lp,:fis:

kofetek2010 -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:27:44)

mene po dolgem času mikajo Zreče ali Rogla, predvsem zaradi tistega sankališča, ki so ga kazali pri Sanjski ženski :)

z mojim :love: sva bila čez prvomajske praznike na Vrbskem jezeru, sva se tudi kopala, razvajala, masačica, papica :)

Lanu bo, po moje, najbolj zanimivo v Atomskih - zaradi vseh ostalih aktivnosti, ki ti jih je napisala miska :)

sicer - saj vseeno kje boste, samo da boste skupaj, itak se boste imeli lepo 8)

.ču -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:28:11)

Al pa Čatež,se mi zdi tud fajn za otoke.Velik za sprehajat in rolat:zmeden2:
A ja,vprašanje kolk bo hotu tvoj kej na rolerje:)k je že itak skoz na drsalkah:)-
Zdej kr fajn preštudirej vse varjante,da poj k pride sam nabašete kufre in greste uživat9nebesavam iz srca prvošim:)

Čao

.ču -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:29:47)

Jana73,a to sankališče skoz obratuje:zmeden2:al delajo umetn sneg:)-:)

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:31:45)

Deluje tut brez snega..:)

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:34:34)

Hja, Ribica, bi znalo biti, da ga res nimajo :zmeden2: Če kaj gradijo, ne vem, moram priznati, da greva midva ponavadi oz. vedno v Dolenjske Toplice - Balnea, no tam ga pa imajo, zagotovo, pa še gusarsko ladjo zunaj parkirano ;)

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:36:29)

Notri ga zagotovo ni, zunaj pa je en tak..ene pol metra globok..full topla voda:)- Notri sta pa dva..pa baje enga gradijo..nisem pa čist ziher..pa tut ne vem a zuni al notri..že dolg nismo bli...:)

kofetek2010 -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:37:37)

ja Pikaču, no? :zmeden2: res, da sem blond ampak se mi je zdelo, da tisto sankališče ni na snegu ampak na tračnicah - zakaj potem pri hudiču nuca sneg? :zmeden2:

jana, pozabi, adrenalinski športi ti v letu 2005 niso naklonjeni :)- bo bolje z upokojenci kam na izlet it :)-

Muffin -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:39:15)

Letno sankališče imamo po novem tudi na Mariborskem Pohorju :bravo:
Bo treba enkrat probat :)

lp

.ču -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:41:27)

Evo,pa sm se spet nekej novga naučila:)

Sej sneg sm misla čist tko zarad vzdušja:)-:)ne da jes to ne bi vedla:)pišuka bo treba it probat...

Sara3 -> kaj predlagate? (9.5.2005 9:42:19)

Čeprav sem iz Porto:rozica: tudi jaz bolj navijam za Podčetrtek; sem bila tam predlani - Super :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:. Kakor piše Miška01 si je vse to vredno ogledati :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.
Zame pa je Portorož (še posebej v juliju in avgustu) prepoln (prevelika gužva)in za otroke (razen plaže....:morje:)ni nič posebnega.

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 10:00:19)

:bravo:tudi mene zanima kam bi šli v kakšne toplice,samo,da imajo pokriti bazen,ker se :duda:ne sme kopati na soncu zaradi epilepsije. Nič še nimamo v načrtu za letos.smo bili lani na morju pa sva bila že drugi dan v bolnici je dobil takšen napad.po resnici povedano nimam niti volje nikamor iti.najraje bi kupila velik bazen pa marelo in bomo doma.

Anonimen -> kaj predlagate? (9.5.2005 10:44:28)

Družinske počitnice v hotelu Oleander ob strunjanskih solinah v maju.

2-dnevne počitnice 18.300 SIT

5- dnevne počitnice 45.900 SIT

Cena vključuje:polpenzion,kopanje v bazenih zdravilišča Krka,uporabo koles,dodatna ponudba v hotelu z doplačilom.

Popusti: v dvoposteljni sobi z dvema odraslima osebama otroci do 7.leta bivajo brezplačno od 7 do 12. leta pa imajo 50% popust.

http://www.telekom.si/turizem

Hotel Oleander***,Strunjan 05 67181oo

www.telekom.si/turizem

Stran: [1]