Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 31.3.2009 7:34:55
|
|
|
|
Leela
|
Tamal je lani samo te crokse nosil-original. jih ima zelo rad, so zelo mehki noga pa res malo švica. Zdaj čez zimo je imel iste crocse doma kot copate. Drugih copat ni hotel. Tako, da za nas zelo dober nakup. Kupila sem mu tudi crocse v daihmanu pa so trdi in tisti "šraufki" so ga fajn užuliti.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 31.3.2009 7:59:13
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. zdej ko se pa ta tema že tako vleče.... pa kaj je na njih tako posebno dobrega, da vsi samo še o crocsih govorite, pa jih nosite ne bit užaljene samo meni in ljudem okoli mene so ugabni..., ma raje nosim tiste bosanske z dvem črtam iz najcenejše plastike , ker so res , pa ni važno če so udobne,.... no nekdo iz "US and A" je spet dobro zaslužil, ko je v smehu naredil ta , če se sploh lahko reče sandal.... lp A si mogoče že slišala za avto, ki gre po vodi in po suhem? Na pogled ni prav nič lep, je pa presneto praktičen. Lani sem bil točno takega mnenja kot ti, potem sem dobil v dar ene fake krokse in jih celo morje nisem dal dol. Za na sekret, za preganjat se z otroki po vodi, na sprehod zvečer...ni da ni. Letos grem po original in to oranžne....če so kroksi morjo ven sekat.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 31.3.2009 8:59:22
|
|
|
|
smigli
|
Bila sem proti dragi, grdi, preveč folka jih ima potem so nekega dne po zaslugi popustov, pristali na nogici mojega sina ( originalni) nikoli se ni maral obuvat, vedno je imel vse nogice prepotene ipd., odkar ima njegove zelene crokice, jih ne sezuje več Letos jih dobim še jaz, komaj čakam
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 31.3.2009 9:12:42
|
|
|
|
Marogica
|
Mi imamo vsi ponaredke, jaz celo trojne(oranžne, vojaško-zelene in bele-za šiht) in smo super zadovoljni. Otroka sta celo spala z njimi, ko sta jih dobila.... Prve sem kupila v Mercatorju in se mi zdijo najbolj podbne, kar se materiala tiče, originalu za 5,99, eni so iz Spara 4,99 , eni iz Metroja 5,99. Se pa mi zdi, da sem se jih tako navadila, da drugega sploh več ne nosim poleti. Tudi oblike(te grde, seveda ) sem se navadila.
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 31.3.2009 11:30:01
|
|
|
|
ZARA
|
Se strinjam s Kalbom. Meni so bili ti čevlji, ko sem jih prvič videla odurni. Zdaj sem pa ugotovila, da si moram še kakšne kupit.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?