Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:24:09
|
|
|
|
Anonimen
|
mi imamo fake, pa jih ima tamal najrajši
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:28:40
|
|
|
|
TomTaylor
|
Razen v ceni nisem "ugotovila" nobene razlike. Slišala sem pa že ful veliko komentarjev, da so originalni boljši, pa še nisem ugotovila v čem.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:32:37
|
|
|
|
pety78
|
Najboljš, da še sama sprobam, pa si dam na levo nogo original, na desno pa ponaredek, pa bom videla. Torej ni bistvene razlike. No, super!
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:39:42
|
|
|
|
Belika
|
Odvisno od ponaredka. Znajo biti prav trdi in nič udobni...
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:44:02
|
|
|
|
sanja nk.
|
raje kar nobenih ... je tolikšna izbira dobrih sandalov za otroke...
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:47:06
|
|
|
|
Volga
|
Ne vem, kakšna je razlika, ker nimam ponaredkov. jaz imam japanke kroks, mali je imel lani tagrde kroks, letos dobi nove, moje japanke so še kot nove, čeprav sem jih celo poletje nosila....jih ne zamenjam za noben sandal ali kaj drugega. Res so mi zakon.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 13:58:02
|
|
|
|
Nika v službi
|
Pety, saj najbrž veš, da imamo mi Crocse - jaz, ker šparam na sebi , ponaredek (pa ne slab, sem videla še mnogo slabše), Tomaž in Nika pa original. Zdaj, ko vidim razliko, bi vsakemu priporočila original.
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:00:02
|
|
|
|
ninocka
|
Nas ma ponaredke, pa ful rad jih nosi. Sem mu pa kupila lani ene ponaredke in so v 2h urah razpadli in se podplat se je ful znucal. Sem jih nesla nazaj in zahtevala denar (ti so bli res poden od podna zgleda). Z ostalimi pa nimamo problemov, pa jih je uporabljal za bremzanje na biciklu in na skiroju . Pa jst mam tud ene fejk, pa so mi cist kul.
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:02:52
|
|
|
|
Korina1
|
Lani sem v dar dobila crocse -ponaredek in jih nosila celo poletje, upam da mi zdržijo še letos. Kakšna je razlika med ponaredkom ali originalom ne bi vedla. Me pa moti to da se ne dajo lepo sčistit.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:04:55
|
|
|
|
tažana
|
jest imam tudi ponaredke. Na boso nogo jih težko nosim- kratek čas (sestrica ma tudi ponaredka ampak malo mehkejše so mi boljše). Z nogavicam so pa zakon. V vrtcu ne obujem drugega. Ko jih boš kupovala poizkusi tvojo številko. Poizkusi jih čim več pa boš videla (čim bolj mehki morajo biti). Sem prepričana, da tudi ponaredke dobre dobiš.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:06:08
|
|
|
|
tažana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Me pa moti to da se ne dajo lepo sčistit. Moji se čisto lepo čistijo. Jaz jih fliknem v stroj na 40 stopinj in so kot novi.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:08:04
|
|
|
|
pety78
|
A vse jih že mate? ČE bi si jih jaz kupila, bi si verjetno japonke, za Vida bodo pa kar klasični. Verjetno.
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:08:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zdaj, ko vidim razliko, bi vsakemu priporočila original. Če ni blazna skrivnost - v čem pa je razlika?
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:10:34
|
|
|
|
Korina1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tažana IZVIRNO SPOROČILO: Korina1 Me pa moti to da se ne dajo lepo sčistit. Moji se čisto lepo čistijo. Jaz jih fliknem v stroj na 40 stopinj in so kot novi. a kar v stroj jih daš? Pa ni z njimi nič narobe? To moram pa probat, ker res niso več lepi, sem jih imela tudi za na vrt pa bi jih blo res potrebno sčistit.
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:16:08
|
|
|
|
Freycha
|
Tiste, ki imate ponaredke, pa ste z njimi zadovoljne - kje ste jih pa kupili?
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:19:16
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Tiste, ki imate ponaredke, pa ste z njimi zadovoljne - kje ste jih pa kupili? No, pa še za originale povejte, kje se jih dobi na Gorenjskem. Za Hervis vem. Kje še?
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:20:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zdaj, ko vidim razliko, bi vsakemu priporočila original. Če ni blazna skrivnost - v čem pa je razlika? Pri dolgotrajni nošnji te noga v fejkicah boli, peče, se ti poti... pri originalu ne. Mož, ki veliko stoji, je rekel, da jih ne zamenja za noben denar, da so originali vredni vsakega evra. Odkar jih nosi, ga noge sploh ne bolijo več. Jaz sem kupila zelo soliden ponaredek lani v Deichmannu in sem bila z njimi za vsakodnevno, krajšo uporabo povsem zadovoljna. Verjetno pa bom letos tudi sebi kupila original, tele ponaredke pa bom imela le še za na vrt in okoli bajte... Nika pa dobi znova original, brez pomišljanja. Lanske je namreč povsem uničila na poganjalcu...
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:22:02
|
|
|
|
Nika v službi
|
IZVIRNO SPOROČILO: pety78 IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Tiste, ki imate ponaredke, pa ste z njimi zadovoljne - kje ste jih pa kupili? No, pa še za originale povejte, kje se jih dobi na Gorenjskem. Za Hervis vem. Kje še? Za Gorenjsko ne vem, ampak v LJ jih imajo v Supernovi (tam smo jih mi kupili) in tule v MC Šiška je tudi trgovina, kjer imajo original Crocse. Hervis je imel pa tudi ponaredke, ne samo original, pozor!
|
|
velikosto kroksov 30.3.2009 14:22:37
|
|
|
|
mojcaziga
|
sem malo čekirala njihovo spletno stran pa nisem našla. Kakšne so oznake velikosti recimo 38, 39? Ker v njihovi spletni trgovini so oznake W10, 11,........ lp, mojca
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:26:09
|
|
|
|
Liya
|
Imam ponaredek in se mo zdijo super.Res da jih nosim samo po stanovanju sem pa res dosti na nogah,pa me tudi ne bolijo nič. Sem jih pa kupila v ljubljansem Massu.
|
|
|
|
RE: velikosto kroksov 30.3.2009 14:27:25
|
|
|
|
Ribica **
|
Tamal ima oboje - ene fejk, pa ene originalne. Ampak ker je dober ponaredek, se mu ne potijo bistveno noge v njih, umazan je pa v enih in drugih, pa oboje ful rad nosi Je pa prijateljica rekla, da je kupila ene fejk, pa se je tamali totalno noga potila. Tako da moras met sreco, ko kupis. So iz ful razlicne plastike. V Gardalandu so ok Jaz imam originalne, moj si je pa na morju kupil fejk, ker so mu to neznansko grdi cevlji, ampak kamni ga pa le niso pikal v noge
|
|
|
|
RE: Crocsi original ali ponaredek 30.3.2009 14:32:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Ne vem, kakšna je razlika, ker nimam ponaredkov. jaz imam japanke kroks, mali je imel lani tagrde kroks, letos dobi nove, moje japanke so še kot nove, čeprav sem jih celo poletje nosila....jih ne zamenjam za noben sandal ali kaj drugega. Res so mi zakon. Kar se mene tiče so vsi kroksi tagrdi. Zdej sem vidla še en kroks presežek - kroksi oblečeni z mufki
|
|
|
|
RE: velikosto kroksov 30.3.2009 14:45:19
|
|
|
|
Belika
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga sem malo čekirala njihovo spletno stran pa nisem našla. Kakšne so oznake velikosti recimo 38, 39? Ker v njihovi spletni trgovini so oznake W10, 11,........ lp, mojca US UK EU M4/W6 4 36-37 M5/W7 5 37-38 M6/W8 6 38-39 M7/W9 7 39-40 M8/W10 8 41-42 M9/W11 9 42-43 M10/W12 10 43-44 M11 11 44-45 M12 12 45-46 M13 13 47-48 evo to je z njihove strani...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?