|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvni test
30.3.2009 10:08:31   
tlusin
Zdravo, naju s ženo pa zanima, kdaj se lahko gre na krvi test za ugotavljanje nosečnosti? Nekje sva prebrala, da se pokaže že po 23. dnevu od zadnje menstruacije. Menstruacijo ima redno na 28 dni. Upava, da nama tokrat uspe, ker si zelo želiva še enega otročka. Hvala vam, držite pesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvni test
30.3.2009 14:43:51   
murkica
Joj ne znam vama čisto točno odgovoriti. Vem, da naj bi bila vrednost hormona takoj po vgnezditvi povišana, ampak sem mnenja, da vama bodo najbolj privarčevani živčki, če bosta počakala kar do izostanka M in šele takrat napravila test, ker bo takrat sigurno najbolj pravilen.
Drugače pa v vsakem primeru držim pesti, da vama je uspelo.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.3.2009 15:18:20   
Anonimen
Jaz sem šla na krvi test zjutra na 29 dan ciklusa(M imam na 32-33dni), pa je bil negativen! Potem tisti večer je bilo vse čudno, močen glavobol, bolečine v jajčnikih, drugo jutro so me začela zelo boleti prsi..vse tako kr naenkrat..pa sem potem čez 3 dni delala CB ki je pokazal rahel +, ker nisem mogla vrjeti sem potem čez 2 dni naredila še 2 testa in ni bilo dvoma, sem noseča! Tako da jaz se nebi prenaglila s testi, ker jaz sem bila potem 100% da nisem noseča, ker je test krvi pokazal neg (pod 5)! Vrjetno je prišlo do ugnezditve tisti večer, pa zjutraj še ni moglo nič pokazati, ker Bhcg se začne izločati takoj po vgnezditvi, če pa ti 1 uro pred tem narediš test pa bo neg!

(odgovor članu murkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.3.2009 20:18:23   
tlusin
Zdravo,
verjetno bova počakala kar na tisti dan,ko naj bi prišlauser posted image . A močno upava,da je ne bo.V kolikor nama je uspelo, bo v soboto 11.aprila zame to najlepše darilo za 32. rojstni dan.Otročka si res žeiva,sicer nama dvakrat ni uspelo, a tokrat upava, da bova zagledala tisti plusek. Imava že čudovito 4-letnico, ki si tudi zelo želi bratca ali pa sestrice.Upajte za naju in držite pesti. Sporočiva, kako bo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.4.2009 18:42:45   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Jaz sem šla na krvi test zjutra na 29 dan ciklusa(M imam na 32-33dni), pa je bil negativen! Potem tisti večer je bilo vse čudno, močen glavobol, bolečine v jajčnikih, drugo jutro so me začela zelo boleti prsi..vse tako kr naenkrat..pa sem potem čez 3 dni delala CB ki je pokazal rahel +, ker nisem mogla vrjeti sem potem čez 2 dni naredila še 2 testa in ni bilo dvoma, sem noseča! Tako da jaz se nebi prenaglila s testi, ker jaz sem bila potem 100% da nisem noseča, ker je test krvi pokazal neg (pod 5)! Vrjetno je prišlo do ugnezditve tisti večer, pa zjutraj še ni moglo nič pokazati, ker Bhcg se začne izločati takoj po vgnezditvi, če pa ti 1 uro pred tem narediš test pa bo neg!

kje si pa to delala krvnega ?

Zadnjič sem bial pri zdravnici, pa mi je vzela kri, ker sem bila bolana, pa sem prosila, če bi bilo možno, da pogledajo, če sem mogoče noseča, pa je rekla, da tega ne delajo ( zdravstveni dom šentvid ) in da bi mogla it na ginekološko, ampak da tudi tam mi tega ne bodo naredili, ker delajo to, samo z napotnico in če je utemeljen vzrok.

toliko se govori o tem krvnem testu, ampak v resnici ga ne moreš delat. kje se pa to samoplačniško dela lahko, pa se mi sanja ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.4.2009 18:44:49   
mojca345
IZVIRNO SPOROČILO: tlusin

Zdravo,
verjetno bova počakala kar na tisti dan,ko naj bi prišlauser posted image . A močno upava,da je ne bo.V kolikor nama je uspelo, bo v soboto 11.aprila zame to najlepše darilo za 32. rojstni dan.Otročka si res žeiva,sicer nama dvakrat ni uspelo, a tokrat upava, da bova zagledala tisti plusek. Imava že čudovito 4-letnico, ki si tudi zelo želi bratca ali pa sestrice.Upajte za naju in držite pesti. Sporočiva, kako bo.

držim pesti tlusin, da vama je uspelo...drugače, če pa ne...je tukaj še vedno naslednji mesec....

javi kak bo....user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.4.2009 20:08:26   
tlusin
Zdravo, v Adrialabu na Parmovi se da narediti ta krvni test za nosečnost, je pa seveda samoplačniško. Mislim, da tudi v porodnišnici (stari del), zopet samoplačniško. Po mojih informacijah seveda.
Sva že kar nestrpna ali nama je ratal ali ne. Žena je včasih tako na trnih, da mi v jezi pravi, da naj upam, da nisem spet s praznimi naboji straljaluser posted image
Žena si full želi biti spet user posted image in če nama tudi tokrat ne bo uspelo, vem da bo še bolj user posted image kot jaz. Seveda sporočiva, ko bo napočil čas. Da bi vsaj pregnala user posted image za naslednjih 9 mesecev.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.4.2009 7:30:17   
tlusin
Žal nama ni uspelo z  . Full sva žalostna, ker sva res upala, da ta mesec bo pa res Ne bova obupala, doker ne uspe, če ni v tretje bo pa v četrto. Da le končno zagledava spet  . Držite pesti, naslednji krog se pripravlja.

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.4.2009 9:33:38   
majalina
močno držim pesti!!!

(odgovor članu tlusin)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.