mojca345 -> RE: krvni test (1.4.2009 18:42:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Jaz sem šla na krvi test zjutra na 29 dan ciklusa(M imam na 32-33dni), pa je bil negativen! Potem tisti večer je bilo vse čudno, močen glavobol, bolečine v jajčnikih, drugo jutro so me začela zelo boleti prsi..vse tako kr naenkrat..pa sem potem čez 3 dni delala CB ki je pokazal rahel +, ker nisem mogla vrjeti sem potem čez 2 dni naredila še 2 testa in ni bilo dvoma, sem noseča! Tako da jaz se nebi prenaglila s testi, ker jaz sem bila potem 100% da nisem noseča, ker je test krvi pokazal neg (pod 5)! Vrjetno je prišlo do ugnezditve tisti večer, pa zjutraj še ni moglo nič pokazati, ker Bhcg se začne izločati takoj po vgnezditvi, če pa ti 1 uro pred tem narediš test pa bo neg! kje si pa to delala krvnega ? Zadnjič sem bial pri zdravnici, pa mi je vzela kri, ker sem bila bolana, pa sem prosila, če bi bilo možno, da pogledajo, če sem mogoče noseča, pa je rekla, da tega ne delajo ( zdravstveni dom šentvid ) in da bi mogla it na ginekološko, ampak da tudi tam mi tega ne bodo naredili, ker delajo to, samo z napotnico in če je utemeljen vzrok. toliko se govori o tem krvnem testu, ampak v resnici ga ne moreš delat. kje se pa to samoplačniško dela lahko, pa se mi sanja ne.
|
|
|
|