Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 8:39:03
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Jaz sem sirupe vedno dala v cucelj od flaške, otroka polegnila in ji dala popit. PA ni bilo težav.
|
|
[Brisano sporočilo] 30.3.2009 8:44:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 8:57:13
|
|
|
|
koala
|
Pri mojem je palila brizga.
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 9:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Probaj dat v flaško pa malo večjo luknjo v cuclju, al pa probaj z brizgo ... tako kot naredijo pri cepivu za rotavirus ... vbrizgajo zadevo v usta in potem hitro dudo otroku, da s cuzanjem dude še cepivo pogoltne.
|
|
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 9:16:51
|
|
|
|
afnica mala
|
Jaz naši dajem po brizgi- za antibiotik ni problema, ker ga ima rada, za eno drugo zdravilo pa je ful težko, ker ga pluva in sem ga dajala po brizgi, potem pa stisneš čeljust- grozno, ampak ne gre drugače- tako so mi pokazali v bolnišnici, ko sem rekla, da vse spljuva- HB ni treba več- ni pomagal
|
|
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 9:54:39
|
|
|
|
CIPRESA
|
Z brizgo smo probali pa se ji dvigne in vse zbruha, mogoče če bi zmešala z vodo da bi bilo kot čaj da bi šlo
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 14:40:16
|
|
|
|
Balonchy
|
Mi vsa zdravila (praške in sirupe) konzumiramo "na žličko" s čajem... Bo imel pa zadnjega marca mali 3 mesece....
|
|
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 14:47:29
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK Jaz sem sirupe vedno dala v cucelj od flaške, otroka polegnila in ji dala popit. PA ni bilo težav. enako ko je bil tako mali, zdaj ni problem na žličko popit, ker ko vidi sirup dela njam, njam.
|
|
RE: dajanje zdravil 3,5 mesečnici 30.3.2009 15:01:07
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz ji železov sirup zdaj sicer dajem po žlički, v P pa sem ji ga zmešala z majhno količino mleka v flaški.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?