|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kdaj v materinsko šolo?
8.5.2009 17:49:01   
anika87
Anonimna, verjetno punce niso brale vseh odgovorov in odgovarjale na moje vprašanje, ki je v naslovu teme. Ker pa imaš ti vmes še drugačno vprašanje, naj ti povem, da sem jaz tudi od začetka na bolniški in sem včeraj začela hodit v MŠ.
Jaz HB nisem imela problemov glede bolniške, sem pa imela tudi napisane sprehode, ne le mirovanje, tako da presodi sama, jaz sem šla, ker sem komaj čakala, da se naučim še kaj novega, čeprav teorija je eno in praksa drugo... ampak vseeno.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 26
9.5.2009 13:39:00   
Anonimen
Očitno ne bo nič z mojo MŠ. Ker jaz pa sploh ne smem stopit iz bajte, kaj šele kak sprehod. Če ne bi imela tako fizičnega dela bi že zdavnaj šla v službo, tako pa sedaj gnijem doma. Vse skupaj me že spravlja v depresijo in komaj čakam da minejo še celi trije meseci do porodniške; potem pa tako ne bom sposobna hodit še v kako MŠ.

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
9.5.2009 21:58:51   
anika87
Pa imaš tako tvegano nosečnost, da moraš res strogo samo ležat?
Vprašaj osebnega zdravnika (ali pa G), naj ti on svetuje. Saj verjetno še gre kaj na komisijo tvoj primer, pa naj ti napišejo krajše sprehode, tako so meni. Jaz se nisem preveč obremenjevala s tem, ne vem kako je pri tebi sicer, ampak sem šla tudi v trgovino, pa kam tako (ne kam daleč in ne za dolgo).

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.5.2009 22:01:09   
botrca
Rodila decembra, v MŠ hodila oktobra (če me spomin ne vara). 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.5.2009 22:19:48   
Anonimen
Nimam strogega ležanja,mi pa piše da moram biti doma in imam izhode dovoljene le na kontrole pri zdravniku. Ginekologinji sem rekla če mi lahko napiše sprehode pa je rekla da ne, da mi potem komisija ne bo podaljšala bolniške. Pa še rekla mi je naj pričakujem kontrolo, ker baje kontrolirajo. Tako da si res ne upam lavfat okoli, čeprav mi kakšen sprehod res ne bi škodil. Razumem, da ne moreš lavfat okoli po trgovinah pa izletih pa nevem kam vse še nekatere hodijo. Ne razumem pa tega da te dobesedno zaprejo med štiri stene.

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
9.5.2009 22:28:05   
anika87
Ne vem zakaj ti ne bi napisala sprehode, saj malo se pa moraš pretegnit in užit svežega zraka. Jaz sem mela napisane, ginekolog je napisal na izvid in potem so mi vedno podaljšali. Na bolniški sem že od samega začetka nosenčosti, še malo pa se mi začne porodniška (12.6. - komaj čakam). Drgač pa malo pobrskaj, smo že debatirale o teh komisijah, niti niso ne vem kolk punce pisale, da bi imele komisijo. Tu pa tam katera...
A ginekologinja ti noče napisat? Pa naj napiše, pa probaj. Ker to mi je res malo tu mač, da ne bi smela it malo iz hiše, saj se ti obrne doma, dokler minejo ti meseci...

Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
10.5.2009 13:44:42   
Anonimen
27.5. mi tako poteče,potem bomo pa tako videli če mi bodo podaljšali. Nazadnje ko mi je poteklo so mi podalšali za en teden potem pa dali na šiht. Na šihtu me pa tudi nočejo ker nimajo dela zame. Tako da sem koristila nekaj dopusta pa nazaj na bolniško. Verjamem, da že komaj čakaš porodniško, jaz tudiuser posted image . Uf,kje je še 1.avgust! A ti povedo v MŠ kaj takega, kar ne bi mogla prebrati na netu (glede nege otroka in poroda)? Če slučajno ne bi mogla it.

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
10.5.2009 18:58:07   
anika87
Jaz sem bila ta četrtek prvič, smo imeli prvo predavanje, vse kar so povedali ni bilo meni nič novega, ker itak ful berem po netu in tudi knjige. Večino zveš že tako s forumov in iz knjig, veselim se recimo če bo naslednjič kaj novega o porodu, ki mamo tako temo, pa ne verjamem, da bom še kaj novega izvedela... pa veselim se še "prakse", ki pa bo itak samo na lutkah, a ne... no, jaz pač nimam nobenega dojenčka za prakso, nimam od prijateljic niti od sorodnikov, tak da sem glede tega neizkušena... znanja imam samo iz teorije.
Verjetno boš ravno tako dobra mama kot ostale, ki gremo v MŠ, četudi ne boš šla.
Je pa fajn tudi, če drugega ne, da malo vidiš ostalje ljudi, kdo je noseč, itd... malo tračat user posted image

Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
11.5.2009 14:04:25   
anika87
Sem se spomnila prej, da ti napišem, kaj je meni bilo recimo novega, da se mi je zdelo fajn vedet... da ne smeš recimo kalcija v tabletah oz. teh vitaminskih dodatkov pit z mlekom, ker ga potem takoj izločiš, pit moraš z vodo ali sokom.

Zala,

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 34
11.5.2009 20:04:32   
Anonimen
Tudi jaz bom prvič mamica in tudi jaz nimam preveč izkušenj z otroci. če bi jih imela se niti ne bi obremenjevala s to MŠ. Mogče mi bo pa uspelo, bomo videli, marsikaj se še lahko do takrat obrne. Drugače pa zadnji mesec, če bom še lahko prišla čez vratauser posted image . Drugače pa hvala za informacije,mi je kar lažje da ni nevem kaj novega na predavanjih,kar ne bi mogla zvedeti drugje.

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
12.5.2009 6:45:20   
anika87
Malenkost user posted image
No za prvič mi res ni bilo ne vem kaj novega. Ti še dopišem, ko grem naslednjič, če bo kaj zanimivega. Aja dihanje smo tudi poskusili, se mi zdi da je bil največji povdarek na tem dihanju, je rekla patronažna, da je to ful pomembno, saj če znamo prav dihat si prihranimo energije za sam porod (iztis).
Če hočeš ti pošljem list, kjer je opisano, pošlji mi ZS.

Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?