Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 14:10:24
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Jaz sem šla v maju, rok pa sem imela ravno tako kot ti julija. Junij zna biti prenaporen, april je načelom tud OK, samo jaz sem že tako in tako vse pozabila do poroda, tako da prehmalu tud ni za it, vsaj zdaj, drugič, bom isto naredila.
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 14:13:35
|
|
|
|
end1
|
jaz sem hodila ko sem bla v sedmem mesecu, izstopala lih nisem če bi pa v drugi nosečnosti hodlia, pa bi ker sem bla ko balon. Svetjem ti da greš maja, ker si boš še kaj zapomnila in se učila dihat.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 14:23:39
|
|
|
|
Najaa
|
Rok sem imela novembra, šla sem pa sept.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 14:36:23
|
|
|
|
*Junona*
|
Rok konec aprila, šla 10. marca.
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 14:38:53
|
|
|
|
Majuska
|
Rok sem imela konec julija, z materinsko šolo sem začela 2.6.
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 15:20:49
|
|
|
|
PC Baby
|
Ma fajn je it malo prej, ker dobiš veliko uporabnih informacij okoli nabave opreme, oblekic, prehrane v nosečnosti, ko je še čas za te stvari. Pa tudi proti koncu je po moje težko sedet na tistih lesenih stolih pa še zraka ni notri. Vsaj v LJ porodnišnici ne.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 16:52:26
|
|
|
|
tia12
|
Šla sem v začetku marca, rok imam pa čez en teden.
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 17:23:27
|
|
|
|
taši84
|
ravijo da je fajn it čimprej. odvisn pa je tut od posameznice kako se počuti. js mam rok 2.9. pa grem že 6.aprila
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 17:55:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Nisem šla nobenkrat
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 29.3.2009 18:36:20
|
|
|
|
detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: anika87 Mene pa zanima, kdaj ste šle v materinsko šolo? Jaz sem v 26. tednu zdaj in ne vem al bi začela v aprilu ali v maju... V katerem tednu ste začele ve oz. v katerem tednu naj bi se šlo, da ne bom "izstopala" ... rok 10.4. v mat. šoli bila januarja...uvod v mat.šolo smo imeli nekje v 5 mesecu...me nesmo imele možnosti izbirat kdaj bi šle v mš....smo dobile vabilo...edino smo lahko izbrale, če bomo hodile, pa kdaj-popoldan/dopoldan....
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 31.3.2009 8:49:43
|
|
|
|
Deja
|
rok sem imela 22.2., v materinsko šolo sva šla 6.1., najin škrat se je rodil 22.1. Tako da je boljše iti malo prej, da te ne preseneti
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 31.3.2009 22:46:12
|
|
|
|
šrimpf
|
Jaz sem noseča 26 tednov, rok mam 7.7., v MŠ bom šla v začetku maja, ko bom že na dopustu. Je rekla sestra, da okrog 30. tedna je pa že dobro it.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 1.4.2009 9:21:34
|
|
|
|
lananai
|
Jst sem bila v 32. tednu in se mi je zdelo ravno prav.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 3.4.2009 11:18:23
|
|
|
|
unamaca
|
Živijo punce! Tudi jaz sem v 26. tednu, ker imamo slučajno v našem kraju naslednji teden materinsko šolo sem se kar odločila da se vpišem. Mislim da ni prehitro, vsekakor pa prepozno tudi ne.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 3.4.2009 17:07:45
|
|
|
|
anika87
|
Ojla. Hvala za odgovore in mnenja. Jaz sem zdaj že v 27. in včeraj se je pri nas začela šola, pa se nisma vpisala, sma se zmenila z možem, da grema v maju. Pri nas v ZD je vsak prvi četrtek v mesecu začetek, unamaca a pri vas ni vsak mesec tečaja?
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 3.4.2009 17:51:19
|
|
|
|
Nepoznana
|
Meni je medicinska sestra pri ginekologinji svetovala, kdaj je najbolj primerno, da grem. Rok imam konec septembra in prva tri predavanja (teme: od zanositve do poroda, nega zob in telovadba v nosečnosti) sem že dala skoz marca, junija greva pa oba s fantom na drugi del (porod, nega dojenčka in dojenje). Na drugi del bi šla sicer kasneje, vendar poleti nimajo šole, zato junija.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 8.4.2009 13:30:54
|
|
|
|
anci banci
|
jaz imam rok v sredini julija in sem začela sedaj hodit na predavanja, ker kasneje ne bom imela časa
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 9.4.2009 9:12:09
|
|
|
|
mancag
|
Hay! Jaz sem noseča 15. tednov, rok imam (27.09.) .V materinsko šolo bom šla v mesecu juniju. Lep pozdrav!
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 9.4.2009 17:27:04
|
|
|
|
L1ana
|
V LJ porodnišnici priporočajo, da se gre v Šolo za starše po 7. mesecu. Vsaj tako piše na njihovem letaku (KLIK). Sama sem ravno začela hoditi in glede na količino informacij, ki jih prejmeš, se mi zdi res brez smisla, da bi hodila že pred sedmim mesecem, ker bi najbrž veliko stvari pozabila pa še gnečo bi delala. Glede na to da imaš rok julija, bo najbrž maja kar OK.
< Sporočilo je popravil L1ana -- 9.4.2009 17:28:56 >
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 9.4.2009 19:49:59
|
|
|
|
Lenck
|
zaradi rizičnosti (da se slučajno dete ne bi spomnilo preveč pohiteti, in pa, ker se vedno težje gibam, in vedno več počivam) bom šla verjetno v šestem mesecu, morda sedmem, če zamudimo. kasneje vprašanje, če bom še lahko kaj hodila okoli, že zdaj ne smem... zato ne bom pretirano čakala.
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 8.5.2009 12:49:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa zanima,če katera mogoče ve ali lahko grem v MŠ,kljub temu da sem na bolniški in mi na odločbi piše mirovanje? To bo moj prvi otrok in res bi rada šla saj dosti stvari še nevem. Ne bi pa rada imela problemov s komisijo.
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 8.5.2009 13:35:52
|
|
|
|
baby blue
|
ker se pri nas Šola za starše izvaja v mesecu juniju in sptembru bova šla kar junija ker septembra imam rok... bom pa takrat v 25 tednu
< Sporočilo je popravil baby blue -- 8.5.2009 13:36:11 >
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 8.5.2009 15:04:36
|
|
|
|
Taddy78
|
Isto kot Najaa imela rok novembra, v šolo hodila septembra. Pa če povem še svoje mnenje o MŠ...mogoče se je že kaj spremenilo, saj sem rodila 05, ampak to vse skupaj je zame izguba časa, saj so predavanja, na katera sem hodila v MB bila tako utrujajoča ....namesto da bi dali povdarek na pravilno dihanje (2x smo ponovili, ko sem stopila skozi vrata že nisem več vedela kako gre) so nam predavali o zgradbi telesa nosečnice in nam podrobno predtavili mišice ki sodelujejo pri porodu, kakšna je njihova funkcija in zakaj Od vseh predavanj mi je bilo najboljše tisto, ko si imeli prikaz poroda
|
|
|
|
RE: kdaj v materinsko šolo? 8.5.2009 15:34:34
|
|
|
|
Čebel@
|
hodila sem novembra,rodila pa februarja ......lažje sediš z majhnim trebuhom na tistih trdih stolih
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 8.5.2009 15:35:15 >
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?