|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 10:02:00   
buči
Govorila sem z njo, bila je zelo vesela, da se je toliko ljudi odzvalo in ji želi pomagati. Pravi, da nima nikogar, ampak v bistvu je pa zdaj z njo skoraj cela Slovenija. Zahvaljuje se vsem in vam je zelo hvaležna. Mnogi so se že odzvali, mapk sedaj ima velik problem: nima več denarja na mobitelu - prazen račun, tako da ne more odgovarjati na sms-je, klicati pa tudi ne. Povedala mi je kaj potrebuje:
- laminat ali topli pod (okrog 12, 13 m2)in nekoga, ki ji to položil
- posodo za kuhanje
- beštek
- kakšen nož
- kartice za mobitel (tea ni rekla direkt, ampak po moje jih bo vesela)
- tricikel - kolo za malega, takega, ki ima palico za porivanje - TO SI NEIZMERNO ŽELI
- prevoz oz. pomoč pri selitvi
- VARSTVO (Ribica, a boš to ti vskočila, ko se bo selila, ker je stanovanje v 3. nadstropju, brez dvigala, mali pa bi bil ves čas z njo, sicer se neizmerno joka)
- oblačila zanjo (št. 38, 36, ker ima le 48 kg, ji je skoraj vse preveliko)
- DENAR (kolikor kdo lahko, ker mora plačati najemnino v materinskem domu)

Vsem se vnaprej zahvaljuje. ;)

Z možem ji bova peljala nekaj stvari, ko se bo vselila, sicer pa se stvari zanjo zbirajo na uredništvu Mame na Šmartinski. Sem z njo v kontaktu, tako da mi lahko pišete tudi ptivat.

:kuza:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 10:49:57   
Blink1
Kaj pa kakšna kozmetika. Jaz bi rade volje prispevala kakšne šampone, subrine, gele za tuširanje, zobne paste, žele za lase... ne vem, verjetno to tudi potrebuje:zmeden2:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 10:56:54   
aj@ja
Tudi kozmetika, tudi!:bravo:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 11:11:07   
mdrevensek
nisem zasledila prvega dela. Jaz bi priskrbela kartice za mobi, pa kakšno posodo za kuhanje. Kam lahko prinesem?

lp, martina

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 11:17:00   
aj@ja
http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=39843&idk=101&stran=3

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 11:31:47   
Anonimen
Glede varstva ni problema, če le ne bo med tednom, ko se moram full učit:((

Komot, samo če bom imela čas, ni problema!:)

lp,:fis:

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 12:17:03   
mdrevensek
Nesem jutri. lp m

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 12:51:06   
BONI*
A to je za za Začetek? Sem brala na drugem forumu in bi jaz tudi pomagala, kolikor bom pač lahko.

Lp, Boni

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 13:01:06   
Anonimen
Ne, ni Začetek. Tole je sporočila Klavdija iz Mame.
lp,:fis:

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 13:17:16   
buči
O kozmetiki ni govorila, ker nase sploh ne misli. Tudi jaz sem že razmišljala, da bi ji dali nekaj zanjo, mogoče kakšno rožico, da bo imela cvetje na mizi. Saj vem, da je to totalno nepomembna stvar, ampak ti polepša dan. Punca je totalno znervirana, žal nezaupljiva. Tako je pač kot posledica vsega hudega, kar se ji je zgodilo.

Sem pa dobila idejo. A pozna kdo koga v Baby centru ali Arielu, da bi jih mogoče zrihtali trocikel za tamalega, kot kakšno sponzorstvo ali pa darilo firme? Ali pa lego kocke?

Ena je spodaj omenila, da lahko pomaga s prevozom. Prosim, če se javi, da kontaktiramo naprej.

Hvala v njenem imenu!

:angel:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:00:32   
buči
Joj, kako bo vesela!! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:01:35   
Anonimen
:morje:kaj ste rekle kolko ima št.čevljev pa oblačil?nekaj mam viška samo nevem kam naj prinesem.gremo pa 24.maja v Lj.bi ji mogoče lahko tja peljala samo nevem kam.Denarja pa tudi ne morem dat,ker sem sama na tesnem.smo zidali pa še fasado imamo v načrtu letos.

(odgovor članu buči)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:01:57   
buči
A ja, Nika, a boš sama kontaktirala z njo, a ga boš dostavila na uredništvo Mame? Če si iz Lj., ga lagko dostaviš tudi meni oz. se midve kje zmeniva, pa ji jaz potem peljem. Hvala.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:04:09   
buči
Oblačila 36 / 38, čevlji 38. Glede denarja smo tako vsi na istem: ga ni, čeprav ga imamo gotovo 10x več kot ona. Ampak ni panike, to je bilo bolj mišljeno kakšnega jurja ali pa 500 sit namesto kavice in soka, pa bi dali njej, da si kupi laminat ali pa kar še nujno potrebuje za stanovanje.

:kuza:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:06:56   
Annny
Kot sem že spodaj napisala: jaz imam zanjo super hladilnik z zamrzovalnikom in še vedno iščem nekoga s prikolico ali kombijem, ki bi ga bil pripravljen prepeljati z Gorenjske v LJ.
Tudi oblačil in čevljev imam ogromno (zanjo), tako da tu sploh ni panike. Aja, pa jogi rjuhe imam tudi čisto nove.

Meni je rekla, da bi mogoče kakšno odejo, samo jaz tega nimam...ima katera druga?
Lp

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 15:38:22   
Nukec
Pozdravljene, jaz sem sosedova Nataša, ki je z Urško odgovorna za zbiranje na štajerskem koncu. Tudi jaz sem že kontaktirala z Dunjo, ker nimam takšnih stvari, ki bi ji v tem trenutku prišle prav, ji bom darovala denar. Tega je bila neizmerno vesela. Res ga potrebuje. Ker pa grem v sredo v Avstrijo, ji bom pa še tam nabavila nekaj stvari za otroka, predvsem hrane, kašic,sokcev in plenice.

Sem pa vesela, da smo se forumi med sabo spet tako povezali in sodelujemo! Veselim se srečanja z vami!
LP, Nataša

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 16:22:56   
aj@ja
A bi šel tvoj hladilnik v Kangooja ali Multiplo?? Ker če gre, pol imamo prevoz:bravo:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:20:45   
kimi
Če ne drugače je Erdbeere rekla da lahko pelje v karavanu. Jaz pa bi rada njeno št. če bom kaj dala bi ji rada dala osebno tako vsaj vem da bo dobila ona.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:24:27   
aj@ja
Pa pralni stroj! Tega tudi nujno potrebuje!!!

Njena telefonska številka je 051 239 752!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:27:26   
Urška*
Ojla!

Kaj pa kakšni krožniki? Globoki, plitvi, desertni?

Jaz bi ji lahko to dala. A že ima to?

LP:)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:49:31   
Willson
Pozdravljene!

Jaz sem iz Maribora in me zanima kje se zbirajo stvari zanjo, ker bi tudi jaz želela dostaviti kakšne stvari zanjo in za otročka.Podarila pa bi ji tudi majnšo vsoto denarja. Kakšno št. oblačil pa nosi njen otrok? LP

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:52:11   
aj@ja
Lahko, lahko.:rozica:

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:52:29   
Urška*
Ojla!

Gori je tema. Evo link:

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=39923&idk=101

Aja, otrok pa je star mislim da eno leto.

lp:)

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:53:31   
Urška*
Urška, a to je namenjeno meni?

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   POMOČ MAMICI - 2. DEL
8.5.2005 17:55:35   
aj@ja
Wilson, zgoraj je tema MB - zbiranje. Oblačil ima sicer dovolj, lahko pa kaj zimskih, da ne bo takrat pomanjkanja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?