buči -> POMOČ MAMICI - 2. DEL (8.5.2005 10:02:00)
|
Govorila sem z njo, bila je zelo vesela, da se je toliko ljudi odzvalo in ji želi pomagati. Pravi, da nima nikogar, ampak v bistvu je pa zdaj z njo skoraj cela Slovenija. Zahvaljuje se vsem in vam je zelo hvaležna. Mnogi so se že odzvali, mapk sedaj ima velik problem: nima več denarja na mobitelu - prazen račun, tako da ne more odgovarjati na sms-je, klicati pa tudi ne. Povedala mi je kaj potrebuje: - laminat ali topli pod (okrog 12, 13 m2)in nekoga, ki ji to položil - posodo za kuhanje - beštek - kakšen nož - kartice za mobitel (tea ni rekla direkt, ampak po moje jih bo vesela) - tricikel - kolo za malega, takega, ki ima palico za porivanje - TO SI NEIZMERNO ŽELI - prevoz oz. pomoč pri selitvi - VARSTVO (Ribica, a boš to ti vskočila, ko se bo selila, ker je stanovanje v 3. nadstropju, brez dvigala, mali pa bi bil ves čas z njo, sicer se neizmerno joka) - oblačila zanjo (št. 38, 36, ker ima le 48 kg, ji je skoraj vse preveliko) - DENAR (kolikor kdo lahko, ker mora plačati najemnino v materinskem domu) Vsem se vnaprej zahvaljuje. ;) Z možem ji bova peljala nekaj stvari, ko se bo vselila, sicer pa se stvari zanjo zbirajo na uredništvu Mame na Šmartinski. Sem z njo v kontaktu, tako da mi lahko pišete tudi ptivat. :kuza:
|
|
|
|