Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 0:07:48
|
|
|
|
tims
|
Lex in Zimska imata knjigo na meilu. Lex, sem prepozno vidla, da ti je že Flower poslala. Boš pa lahko 2x prebrala . Ja, nisem šla še spat, sem še likala, zdaj pa še eno rundo ven iz sušilca poberem, pol pa res v pojstlo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 0:10:53
|
|
|
|
tims
|
Lex nisi grozna. Jaz bi verjetno čist isto naredila, če drugega ne bi bilo. Pa saj je ne moreš pustit jokat. A pa čist ti ga je zmanjkalo, al kaj? A kar tako?
< Sporočilo je popravil tims -- 10.4.2009 0:11:21 >
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 7:09:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 7:37:04
|
|
|
|
neboglasnica
|
Dober večer ali pa je že jutro??? Ne bi vedela, noči ni bilo, pa še peščeni vihar je v mojih očeh... Flower: post - bi se ga držala, če bi zdržala... Lex: tudi jaz sem dva dni nazaj Stašu v alpsko mleko zamešala zdrob. Pa mu ni nič. Kaj pa naj bi ti naredila, če je pa zmanjkalo tvojega mleka. Ah, daj nehaj no, včasih smo že pri treh mesecih domače kravje mleko dajali otročkom, razredčeno z vodo. Upam, da je lepo prespala noč. Zimska: tudi Staš potrebuje red, tako imamo lep spanec. Pri vseh treh je bilo tako. Jaz sem se držala nekega reda, pa so se ga otroci tudi. In naš Staš je v globokem vozičku še kaj spal, medtem pa ko v mareli sploh ne. Ne zna spati niti v naročju, tako da on potrebuje samo posteljo. Blacky30: veš kaj je meni sestra nekoč rekla, ko sem bila čisto preč, ker moja sodelovka je s familojo ves čas naokrog, pa evs čas jamrajo, da so brez denarja. Da mi, ki živimo v hiši, ne potrebujemo toliko letanja naokrog, da se mi umaknemo drug pred drugim v kakšno sobo, če pa si v stanovanju, pa je vedno kak hrup prisoten (sosedje gor, dol..). Je pa tudi res, da sem jaz pri prvem otroku bila tako leteča kot je , pri drugem mnogo, mnogo manj, pri tretjem bi bila pa najraje ves čas doma. Pa še leta...
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 7:37:08
|
|
|
|
netki
|
jutro najprej kavica in potem veselo v nov sončen dan.....komi čakam lex...ne sekiraj se, tud jst bom kmal začela kr alpskiga dajat, sej za čokolino ga že dam in je vse ok....pač dojenje je pa tko- vse enkrat mine rebeca....a si v A vidla mogoče tud kej igral za zuni, gugalnice, hiške.....??? a ima katera kak predlog kam it mal na oddih od 24.4. pa do 29.4. tko nekje 4 ali 5 dni, pa da bi blo ugodno? kako je s temi hiškami v čatežu, pozna katera? al pa na slo. obali? mal sem že iskala, pa brez uspeha! a ve boste kam šle na oddih?
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 7:38:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Netki: pojma nimam, za prvomajske smo mi ponavadi doma. Zimska: jap, jaz sem se javila za knjigo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 7:48:15
|
|
|
|
Tinky
|
dobro jutro moja dva še spita, Teo je ob 7 ruknu 210 ml mleka in zaspal nazaj. Še vedno sem brez ideje kam it poleti na morje. Destinacije za katere sem bla zapaljena, ne dobim prostega apartmaja, tako da bomo na koncu šli na Cres, kjer imamo že rezervirano. Lex, se vidla, da hodite na Rab. Mi priporočaš kak kraj, ki je primeren otrokom razen rajske plaže? IZVIRNO SPOROČILO: netki a ima katera kak predlog kam it mal na oddih od 24.4. pa do 29.4. tko nekje 4 ali 5 dni, pa da bi blo ugodno? kako je s temi hiškami v čatežu, pozna katera? al pa na slo. obali? mal sem že iskala, pa brez uspeha! a ve boste kam šle na oddih? kaj. če bi šli v Umag?
< Sporočilo je popravil Tinky -- 10.4.2009 7:49:36 >
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:11:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:12:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:13:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:14:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:15:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:17:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:19:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 8:19:33
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: flower IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Flower: post - bi se ga držala, če bi zdržala... Ne mislim posta, da ne ješ nič, ampak samo brez mesa. To pa ja zdržiš, saj imaš mleko in piškote. Flower; sem ravnokar klepetala z neboglasnico in pravi da je danes popolni post.Samo voda, sonce in veter sta dovoljena . Pa nič jagod!!!!
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 8:20:41
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower Ne mislim posta, da ne ješ nič, ampak samo brez mesa. To pa ja zdržiš, saj imaš mleko in piškote. Če mi tole vzameš, popizdim!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:20:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 8:23:15
|
|
|
|
neboglasnica
|
Aja, naši Ani je pa lunca svetila in je celo noč stokala...klicala: moja mami, pridi k meni. In ko sem ugotovila, da ji luna sveti direkt v glavo, sem odpravila tole lampico in je mirno zaspala do jutra. Jo imam danes doma, ker imajo v vrtcu rota virus, pa ne da bi mi njena vzgojiteljica kaj rekla, pa sva se včeraj čez ograjo pogovarjali. Znala je špikniti, da bodo kolegice, ki bodo dobile Staša, takoj septembra na bolniški, ker jih bo v kiž uščipnilo. Kura blentava. In sem rekla zvečer možu, da jutri kao danes pa Ane ne bo treba buditi. In res, ob 06.00 je že stala pred posteljo. Čavči, Staš je že oddremal jutranjo kitico. Preživite lep dan!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:24:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:28:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:29:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 8:32:37
|
|
|
|
nanka
|
Jutro, danes mi gre pa vse narobe , vstala je že pre 6, rada bi vplačala 30% akontacije za dopust, ker mi samo danes špara mesto, pa ni plačilnega prometa in je prvi plačilni dan šele v ponedeljek. Zdaj pa čakam, kaj mi bo teta iz agencije odgovorila, pa mi ne in ne . Tudi midve sva najrajši doma, da ima tamala mir in red, ker zaenkrat še vedno ni preveč družabna. Drugače pa je pri nas enako kot pri Neboglasnici, pri prvi sva letali kot strgani vsak dan, potem pa pri vsakem manj, zdaj pa najmanj, najbrž so res leta naredila svoje. Za prvi maj smo doma, ker zaenkrat uspem napraskati denar za dopust samo enkrat na leto in to so poletne morske počitnice, tako da se mi ne sanja kam bi se lahko šlo.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 10.4.2009 8:33:45
|
|
|
|
nanka
|
Neboglasnica pa je nisis mogla nekam poslati, mislim, si pa dovoli...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:41:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 8:44:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?