|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 21:33:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1251
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 21:36:13   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
4.4.2009 21:38:03   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A pa pri 6. bolezni so izpuščajčki po celem telesu, ali samo po posameznih delih?

Naj bi bilo tak, da je najprej 2 dni visoke vročine (okrog 39), potem se pojavijo pikice po obrazu, naslednji dan po telesu in še naslednji po udih (ampak baje samo do komolcev/kolen). Pri nas je Tia imela 2 dni 38 vročine, par pikic po obrazku, naslednji dan so tam zginile in jih je dobila po trebuščku, nato po hrbtu.. na ude pa niso šleuser posted image Naj bi vse skupaj trajalo 5 dni in konec.. Je pa bla nenormalno sitna takrat.

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
4.4.2009 21:39:14   
frutka_
Pozdravček mamice!
Nič se kaj ne javljam veliko. Mala je imela driskico prejšnji teden in jo je kar zdelala. V četrtek pa je še moja zlata babica umrla. V 10-ih mesecih sem tako izgubila dedka, atija in zdaj še babico. Moja mami pa starše in moža. user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti. Full nas je babi skupaj držala in tolažila. Pol pa naenkrat to...Kot da se je vse zarotilo proti nam. Niti 3mesece ni kar je ati umrl...

Lili v glavnem lepo napreduje. Spušča se že. Čeblja in reče ati, pomaha pa-pa in lupčka cmokne. Pravi sonček je. Bratec je tudi OK.
Upam, da se imate lepo, da juliji super napredujejo in da se imate radi. To je najbolj pomembno!user posted image

Čaubau!

Neposredna povezava do sporočila: 1254
4.4.2009 21:39:57   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

A pa pri 6. bolezni so izpuščajčki po celem telesu, ali samo po posameznih delih?

Naj bi bilo tak, da je najprej 2 dni visoke vročine (okrog 39), potem se pojavijo pikice po obrazu, naslednji dan po telesu in še naslednji po udih (ampak baje samo do komolcev/kolen). Pri nas je Tia imela 2 dni 38 vročine, par pikic po obrazku, naslednji dan so tam zginile in jih je dobila po trebuščku, nato po hrbtu.. na ude pa niso šleuser posted image Naj bi vse skupaj trajalo 5 dni in konec.. Je pa bla nenormalno sitna takrat.

Mogoče 5.otroška bolezen?!

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
4.4.2009 21:47:16   
rovar_ka
peta bolezen:

Znaki: ni povišane telesne temp., pojavi se samo izpuščaj.
Izpuščaj: sprva živordeči na licih, nato rdeč lisast izpuščaj na udih in obeh ritnicah, nato pa na trupu. Nato izpuščaj lahko zbledi in se ponovno pojavi.
Trajanje: od 2 - 30 dni

šesta:

Znaki: nenaden dvig telesne temperature tudi od 38,9-40,5 °C (3-5 dni), vnetje zgornjih dihalnih poti, po padcu temperature se pojavi izpuščaj.
Izpuščaj: podoben ošpičnemu izpuščaju (traja 2 dni)
Trajanje: 5-7 dni

mislim, da je pri nas šlo za šestouser posted image

frutka - user posted image žal mi je za tvojo babi..user posted image Pa toliko izgub v tako kratkem časuuser posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 21:47:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1257
4.4.2009 21:47:36   
glugluglu
frutka, iskreno sožalje, prav žalostno res tako naenkrat,user posted image no držite se

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
4.4.2009 21:48:50   
rovar_ka
Aja, to za ude pa to, pa sem v eni knjigi brala, ki jo imam doma (je pisalo to tud pri šesti..da se pikice selijo..) pa jaz sem določla, da smo imeli šesto, nismo nič k dohtarju hodliuser posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
4.4.2009 21:52:43   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

hojla tudi midva sva iz rekordnega 5 urnega sprehoda, noge me bolijo za znoretuser posted image

lepe slikce ste naleple vse te dni user posted image

AAA, jaz sem tudi v fazi iskanja škatle, da naredim lukcu hiško. lahko prosim slikaš ono prejšno sliko, da dobim kakšno idejo? hvalauser posted image

včeraj shrani.si ni delal, bom poskusla danes če dela, da pokažem kje sva se vse potepala danes, nor dan je bil.user posted image

Bom probala v ponedeljek slikat, ko bom imela čas, pa da pripopam. Sej ni ne vem kaj ampak mu je pa ful všeč. Če bi ti povedala kaj je že vse ta škatla prestala, bi mislila, da je samo še za v smeti. No, sej jeuser posted image user posted image , sam stoji pa še kar.

Neposredna povezava do sporočila: 1260
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 21:58:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1261
4.4.2009 22:00:16   
glugluglu
Tudi mi smo bili ves dan leteči, najprej v Citiparku, potem na obisku, potem pa še na rojstnem dnevu od nečakinj. Smo vsi utrujeni.

Jaz sem pa dala Tiana v trgovinski voziček sedeti, že ko je bil star ene 5 mesecev in pol, slabih 6, no enkrat  decembra je prvič notri sedel.

Populis, almera, super , da sta se odločili za smučanje in še lep dan je bil za touser posted image .

Pri teh znakih za peto bolezen, meni še na kraj pameti ne bi prišlo, da je peta bolezen, jaz bi najprej pomislila, da je dobil alergijo na kakšno hrano.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
4.4.2009 22:04:48   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: frutka RR

Pozdravček mamice!
Nič se kaj ne javljam veliko. Mala je imela driskico prejšnji teden in jo je kar zdelala. V četrtek pa je še moja zlata babica umrla. V 10-ih mesecih sem tako izgubila dedka, atija in zdaj še babico. Moja mami pa starše in moža. user posted image user posted image user posted image Sploh ne morem verjeti. Full nas je babi skupaj držala in tolažila. Pol pa naenkrat to...Kot da se je vse zarotilo proti nam. Niti 3mesece ni kar je ati umrl...

Lili v glavnem lepo napreduje. Spušča se že. Čeblja in reče ati, pomaha pa-pa in lupčka cmokne. Pravi sonček je. Bratec je tudi OK.
Upam, da se imate lepo, da juliji super napredujejo in da se imate radi. To je najbolj pomembno!user posted image

Čaubau!

Frutka, prav nič mi ni všeč, da ti ponovno izrekam sožalje user posted image   pri nas je bilo tudi podobno, v roku enega meseca sem izgubila najprej staro mamo in kasneje očeta. Vsekakor ni lahko, ampak po toliko letih lahko rečem - čas bo prinesel svoje in bolečina bo manjša ... čeprav se ta trenutek zdi drugače. Da bo vsaj kanček lažje, objemi svoje sončke. Drži se!

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 22:05:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1264
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 22:17:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1265
4.4.2009 22:24:08   
nanka
Frutka iskreno sožalje.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1266
4.4.2009 22:27:17   
nanka
Pri peti otroški bolezni se na lčkih naredi spuščajček v obliki metulja in je rdeče obarvan, ni pa nedolžna tako kot šesta. In ja ponavadi so znaki za 6. zelo visoka vročina otrok pa ne kaže znakov bolezni ( normalno je, nič ga ne boli, ne kašlja, ne smrka, moji še tečni niso bili), to so moje izkušnje s to boleznijo, in po treh dneh visoke vročine se pojavijo drobni rdeči izpuščajčki, ki se selijo iz enega dela telesa na drugega. Ko jo otrok preboli, je ne more več dobiti.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
4.4.2009 22:27:59   
nanka
nočko punce user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
4.4.2009 22:52:28   
lex
sem se mislila razpisat, pa me je frutkin post kar stisnil - TOREJ: frutka iskreno sožalje user posted image user posted image

lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 23:40:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1270
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 23:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1271
5.4.2009 1:00:57   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Zvedela sem, da je v našem kraju umrl 1,5 star otrok zaradi rotavirusa. Zaradi dehidracije, odpoved ledvic. Groza, ful sem pretresena, čeprav jih ne poznam. user posted image user posted image user posted image

Grozna zgodba, ja. Njena sestra dvojčica pa se v bolnišnici še bori za življenje.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 5.4.2009 1:02:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 1272
5.4.2009 1:01:41   
Blacky30
Frutka, prejmi moje iskreno sožalje.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 8:54:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1274
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 9:03:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?