Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tims IZVIRNO SPOROČILO: populis Zjutraj preden sem se zbudila, me je obiskala teta iz Krvavca, pol sem jo šla pa nazaj peljati, sam ni ostala gor ampak je hotela kr nazaj v dolino z menoj . . Lepo da sta se nauživala. Mi smo pa tud zdele s sprehoda. Smo ful užival, Nina je spala 2 uri, ampak ko smo prišli domov, sem pa ugotovila, da ima naša pupa pa vročino in to kar 39c. Nič mi ni jasn. Sicer mi je bila že pri kosilu malo čudna, ker je ful manj pojedla kot ponavadi, ampak ok. Sem si mislila, da ima pač tak dan. Na, zdej pa vročina . Sem ji kar dala žličko Panadola. Druzga pa sploh nisem porajtala, da bi bilo kaj narobe. Ne kašlja, nič jo ne boli (to bi verjetno jokala, če bi jo kaj bolelo), skratka, skoraj taka kot ponavadi. Aja, pa pri zobkih tudi nisem porajtala, da bi kaj ven lezlo. Sem skoraj prepričana, da bojo v pondelk pa kakšni spuščaji. Majuska, če bo kaj narobe z Aleksandrom potem veš, da se je nalezel od Nine. Sorry. Zdej jo grem pa mal cartat. Se beremo. nehi me strašit za Nino pa en