Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 21:24:43
|
|
|
|
anikabd
|
Pri babici najraje sedim na fotelju. Včasih si sposodim mamina očala. Mami rad pomagam obesiti perilo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:26:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 21:31:00
|
|
|
|
netki
|
pri našem 11. delu spet manjka letnik 2008
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:44:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:45:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:48:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:50:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 21:51:24
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska kaj spet manjka?? samo pri naslovu foruma...julijke 2008 11 del...majuska ni napisala 2008....nisi ti kej narobe nardila, pupa moja pa dobr no na koga se moram obrnit, da se to popravi?
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:52:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:55:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 21:57:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.4.2009 22:14:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 22:16:12
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Kako ste preživele ta lenoben dan? Mi smo zabušavali, uspelo nam je it celo na en sprehod do Žal. Mi smo tudi zabušavali ... celo jaz sem imela čas it zadremat ... popoldne smo šli do tašče in tasta, ker se že neklaj časa nismo videli Zdaj se zabavam ob How to lose a guy in 10 days
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 22:22:32
|
|
|
|
rovar_ka
|
Zimska - ne se sekirat če kaj zmanjka na seznamih, že tak al tak je veliko dela in odgovornosti s tem. Super je! Majuska - se strinjam z zimsko - pa kaj zdaj, če ni 2008, glavno da me vemo kje smo Flower - ulala smo lepi Pa btw - take lušte si mi naredla danes s kitajsko, da sem hitro mogla mojega poslat v Tanggao. Mmmmm je pasal piščanec z zelenjavo in arašidi + solata iz kalčkov, sem se nažrla ko Kaj ste jedli vi dobrega? Je bil Lan priden? neboglasnica, anikabd, pa še mogoče katera, ampak se zdaj več ne spomnim..Ja pa se - Inigo, rebeca, ksenci, lili3, majuska - za slikice se pardoniram, če katere nisem omenla, vidla sem sigurno vse No, zdaj sem se spomnila tudi malega Lovra, ki je zaspal kar v obročku, faca prava Populis - Tvoja mala Lara pa me ful spominja na nečakinjo, vsakič ko jo vidim se spomnim na njo - ima tud ona take velike rjave očke neboglasnica - majuska - fajn film ne? Men sta tak dober "par" tadva. Si že gledala Fool's gold? Tud onadva igrata Drugače pa nič novega pri nas, pravkar delam seznam kaj vse še morem jutri nabavit in spakirat, da ja slučajno ne bom kaj doma pustila.. Tak morem vse Tiino zraven vzet In končno grem po stotih letih nekam za 1. maj, pa napovedano tako vreme da kozlaš
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 22:39:56
|
|
|
|
lili3
|
Jaz sem končala z likanjem, zraven pa gledam Kako se znebiti fanta v 10 dneh, mi je tudi fajn film. Pa Matthew Mcconaughey mi je tud fajn tip. Rovarka, jaz si moram tud seznam nardit, kaj moram še kupit pa zraven vzet na morje. Če se prav spomnim, greš ti tudi v Poreč? V kateri hotel greste? Mogoče pa se kaj vidimo, pa upam da vsaj dežja ne bo. Anikabd in Neboglasnica , fajn slike. Zimska, ti kar urejaj sezname, takrat ko boš imela čas, pa četudi bo to samo 1x na mesec. Verjamem, da je to veliko dela.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 22:48:44
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lili3 Rovarka, jaz si moram tud seznam nardit, kaj moram še kupit pa zraven vzet na morje. Če se prav spomnim, greš ti tudi v Poreč? V kateri hotel greste? Mogoče pa se kaj vidimo, pa upam da vsaj dežja ne bo. ja, v hotel Istra, pa vi? Jaz tud upam da ne bo dežja - če že misli bit grdo nam naj vsaj dež prizanese
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 27.4.2009 23:49:46
|
|
|
|
lili3
|
Mi gremo v hotel Laguna Park. Lepo se imejte. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 0:23:41
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Majuska - se strinjam z zimsko - pa kaj zdaj, če ni 2008, glavno da me vemo kje smo To se strinjam, ampak sem res smotana, da sem pozabila ... majuska - fajn film ne? Men sta tak dober "par" tadva. Si že gledala Fool's gold? Tud onadva igrata Res sta luštna, se mi zdi, da je med njima kemija ... hvala za predlog Rovarka, lepo se imejte na počitnicah - pa vse ostale tudi, ki greste počitnikovat
< Sporočilo je popravil Majuska -- 28.4.2009 0:24:45 >
|
|
[Brisano sporočilo] 28.4.2009 8:13:08
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:17:05
|
|
|
|
metuljcek321
|
Morning! Ej, k tejle fotkici sem se pa morala vrnit. Majuška, se spomniš - tudi jaz sem nekaj dni nazaj objavila podobno. Evo, še 1x, pa povej(te), če nista faci mala 2. IZVIRNO SPOROČILO: Majuska a sem že povedal, da sem nor na trakce?? Tudi Anji teknejo ... Aleksander ima rad modre, naša mala pa roza - tipično Da o oranžni ne govorimo
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 28.4.2009 8:18:56 >
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:24:57
|
|
|
|
metuljcek321
|
Sharon Stone se stara & to zelo očitno ... o tem, kam so šle njene prsi, ni podatkov : KLIKNI Suri Cruise je čisto pomladna (pa hitra tudi ): KLIKNI Maddox Jolie-Pitt je našel svoj modni stil: KLIKNI Sexy Megan Fox: KLIKNI Megan Fox v ultra stezniku - OMG!!!: KLIKNI
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:28:37
|
|
|
|
metuljcek321
|
Speaking of Matthew McConaughey ... tule je lepotec s svojo familijo ... o, kje so časi, k je bil samski & nam je mahal pri Jay Lenotu v LA-ju : KLIKNI Nagradno vprašanje - ali tudi vas njegov Levi (rojen julija 2008, remember?) spominja na enega izmed naših julijčkov? Koga? Me zanima, če še katera vidi podobnost:
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:30:00
|
|
|
|
metuljcek321
|
Babe-žabe, spet ste dale tolk kjut fotkice gor, ej Čauči, grem čekirat, če misli slučajno kaj nehat deževat ... probat ni greh, ne?
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:39:56
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: zimska kaj spet manjka?? samo pri naslovu foruma...julijke 2008 11 del...majuska ni napisala 2008....nisi ti kej narobe nardila, pupa moja pa dobr no na koga se moram obrnit, da se to popravi? se opravičujem!!!!!! s tem nisem mislila da nisi dobr odprla novega dela pač omenila sem ker je že v tem delu ena omenila, pa so se vse strinjale da se popravi....ok, men je vseen tud če se ne in to tud nisem zahtevala, samo opazila sem...pa mi je že žal da sem kej napisala
|
|
|
|
RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del 28.4.2009 8:44:39
|
|
|
|
rovar_ka
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 Nagradno vprašanje - ali tudi vas njegov Levi (rojen julija 2008, remember?) spominja na enega izmed naših julijčkov? Koga? Me zanima, če še katera vidi podobnost: tilen od netki Je ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Šola za staršeMichonne RRAli ste v nosečnosti obiskovale šolo za starše?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 123Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!