|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske cvekice 2008 - 10. del
31.3.2009 17:14:01   
glugluglu
pigama, kako so odpustili kar mamice z majhnimi otroki in so zaposlene za nedoločen čas? Tu nekaj ni ok.

Dopust- sedaj imam rezervacijo na vprašanje, ker je že vse zasedeno, ampak dvomim, da bo pozitiven odgovor, ker rabimo družinsko sobo, ki pa hitro grejo. Gre se pa za hotel v Rabcu, kjer so še bazenčki, (ker bo morje še malo mrzlo), pa za 1 teden junija, All inclusive preko Kompasa. Valjda je vse kar nam ustreza zasedeno, no, če pa to ne bo šlo gremo pa res najbrž kar v Žusterno, ker Mitja itak noče na hrvaško (sem ga komaj prepričala), jaz hočem na morje, no tako, da bo nekaj vmes.
Med interesenti je bil še Šibenik, ampak tam smo že bili, pa Baška. Smo gledali pa hotel, kjer imajo družinske sobe, bazen in fajn plažo ter kakšen fajn popust za naše že malo večje otroke, no potem se pa izbor že kar zožauser posted image .
Za bolj oddaljne države pa naslednje leto, če ne bomo šli že kar kampirat.

metuljcek, a tebi ne delajo šumniki, al kaj?

stajico smo tudi mi dobili v posojo, je lesena in kar velika. Če je Tian dobre volje se notri zaigra, drugače ne. Je pa praktična, če grem na wc, ali, če poštar pozvoni, ker trenutno še nimamo zaščitnih ograj na stopnicah in je treba paziti, da mali kam ne odrvi. Pa še isto pride do dvd-ja, je že en zvočnik iz mini kina, ki je tam zraven dol vrgel, pa časopise zmeče po tleh in jih da v usta, pa predale odpira, tako, da ga je treba imeti stalno na očeh.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 426
31.3.2009 17:20:19   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

izlet na Primorsko-obisk hd & uzivancija v sprehodih ob obali - jaz bi tuduser posted image , pa glugluglu & Tiana lahko poberem usputuser posted image  Does it sound OK?

SUPERuser posted image

glugluglu, kako pa je na simpl nacin mogoce narest tisto tvojo nalogo? Daj, zaupaj nam. Ker jaz bi se kar s spremenljivkami igrala in jih racunala.

3jemi je izračunala, pa tims je zračunala, se mi zdi: 35glav x2 nog=70 94-70=24 ostane ovcam 24/2 =12 dobiš ovce, 35-12 =23 gosk, otroci v 4r. naj bi to reševali s poskušanjem. Aja pa ne me spraševat kje je tu kakšna logika, ker jaz je ne vidim.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 427
31.3.2009 17:21:40   
glugluglu
mojcek, sem pogledala slikice Žive - luštna, pa faca je fuluser posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 428
31.3.2009 18:06:11   
ksenci
dobr, men je spipaluser posted image po netu poslušam narodni radio-hrvaški, ki ga vedno poslušamo na vikendu v medulinu, joj, kak noro, kot da sedim na lep sončen dan v senčki, pijem kavico in uživam v naravi, miru,....user posted image pa, ne vem zaka, ampak hrvaška muzika mi gre tak fajn v uho, pa se večkrat prepričujem, da to pač ne bom jz poslušalauser posted image
mojcek- ful je luštkanauser posted image
metuljček- noga super. nism pričakovala, da se bo tak lepo celil, sam morm pazit, da nimam tesnih čevljev, kr se lahk hitr ponovi, ko še ni čist zaceljen
mirjam- pamtn si izbrala, eh kaj boš pucala, če je pol spet takoj vsranouser posted image
stajica- imamo že od 4. meseca. not se rad igra, seveda ni not cel dan ampak nekje 1-2 urci na dan, čist odvisn. je super, ko se zamoti in se sam igra, tako lahko v miru kaj nardim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 429
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 18:09:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 430
31.3.2009 18:39:21   
neboglasnica
Tudi naš je očitno pozabil kaj je to spanje user posted image .

Živa, user posted image user posted image user posted image user posted image in bravo za stanje.

Glugluglu: metuljčica je že enkrat napisala, da šumnikov na laptopu ne uporablja. Mi gremo tudi na dopust prvi teden junija, na Mali Lošinj.

Opa, zdaj pa je DD.

Neposredna povezava do sporočila: 431
31.3.2009 18:52:41   
pigama

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

pigama, kako so odpustili kar mamice z majhnimi otroki in so zaposlene za nedoločen čas? Tu nekaj ni ok.

Dve sta bili za določeni čas, dve za nedoločeni. Pa jutri gre spet nova runda ven. Baje še 5 komadov, vsi zaposleni za staln. Drek je to!!!

glu Morje Rabac je fajn izbira, ampak Baška za male otroke še boljša!! Upam , da dobite termin!!

Ja, neboglasnica, ti se boš pa zgodaj namakala. Sam ti kar fauš!

Mi pa morje?? Še nič ni dorečeno, ampak mislim da bomo šli. Letos ne kam daleč. Je pa tako kot je rekla glu, ko mi z big family, pategnemo črto čez vse kar nam ustreza, se zelo skrčijo možnosti!

mojcek tvoja dječva je tak cart user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 432
31.3.2009 18:53:58   
ksenci
baje je ena kača v city parku(na tej rastavi kač ko je prejle glugluglu link dala gor) ugriznila lastnika kač, da so ga mogl odpelat v nemčijo. pol pa se je po centru razširila govorica da je ena kača ušla!!! joj, kaka norišnca je mogla bituser posted image  

< Sporočilo je popravil ksenci -- 31.3.2009 18:55:29 >

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
31.3.2009 18:59:20   
ksenci
Aljaž dans že 3. spi. neki je sitku pred pol ure in sm ga položla v postlco in je v hipu zaspal. pa vrjetno ni to že nočno spanje, saj ni nč jeduuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 434
31.3.2009 19:03:38   
pigama
Punce, sem v nebesih!! Mož je tavečja dva odpeljal ven. Maja se pridno igra na tleh!! NEBEŠKI mir!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 435
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:11:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 436
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:14:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 437
31.3.2009 19:16:55   
ilatic
Čao punce!
Ste me kaj pogrešale?
Jaz vas sm mal. Tarik mi da polno dela. Tako se je razvadu! Konc je s tem da sam zaspi, morm zravn njega, pol se pa še zbuja pa takoj panika če me ni. Igra se samo takrat ko te vidi v sobi. Noro. Je pa začel HB jesti normalno, pa tudi že pit je začel, kašlja pa tud že bolj malo.
Mene je malo vrglo iz tira, sem bila včeraj pri zdravnici pa mi je malo spet moralo dvignila tko da sem bolje. Me je pa spet začelo že stiskati, pa tesnoba, pa...mah kr neki. Ful sem se preveč ustrašla za Tarika. Sam da je zdaj ok z njim.

Kaj je pr vam kaj novega?

< Sporočilo je popravil ilatic -- 31.3.2009 19:18:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 438
31.3.2009 19:19:45   
ilatic
0đ0000000000000000000000000000000002000000000000000000000022222222222222222222222222222222222222222222dcv
b vvvvvvv        

Tarik vas pozdravlja !

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 439
31.3.2009 19:24:40   
ilatic
Če mi bo katera znala pomagati.Pošiljam eno vlogo za službo in poleg CV in prošnje želijo tri razloge zakaj se želim pridružiti njihvem kolektivu.Imam občutek da so to ziher kakšne psihološke finte.Podjetej pa je Pharmamed.

V mislih sem imela nekaj v zvezi s tem da so uspešno podjetje z tradicijo, kar zagotavlja "varno službo" in še kaj zraven.

Po moje je bolje da napišeš, da se boš lahko izpopolnjevala pri njih, tole varna ni po moje najbolj. Da je tvoj cilj da delaš v tako uspšnem, mladem kolektiv itd Mal jim pihaj na dušo. Lahko tudi napišeš, da ti paše delovni čas..bla bla

Kak si pa napsiala svoj CV. a bi mi lahko poslala kakšen predlog kako naj jaz svojega napišem?

Neposredna povezava do sporočila: 440
31.3.2009 19:25:58   
ilatic
Danes sem poklicala v vrtec in seveda ne bo do septembra NIČ. Jaz ne vem kam bom ga dala to je vse za en šit!!!

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 441
31.3.2009 19:28:53   
Tinky
Uf sem jezna.

Dopolne bi Teo moral dat kri, ker ima jutri posvetovalnico in glej ga zlomka.... pridemo v laboratorij in nas odslovijo, ker jim računalniki ne delajo user posted image user posted image
Pol smo šli na pizzo in na prisiljen šopinguser posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 442
31.3.2009 19:34:47   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Uf sem jezna.

Dopolne bi Teo moral dat kri, ker ima jutri posvetovalnico in glej ga zlomka.... pridemo v laboratorij in nas odslovijo, ker jim računalniki ne delajo user posted image user posted image

no, a ni bolš šoping&pica kot pa kri datuser posted image a vedno date kri pred posvetovalnico, kr Aljažu so jo do zdaj sam 1x vzel. no njega so itak v bolnci dost prepikal in nikol ni blo problema, da kaj ne bi blo ok.

< Sporočilo je popravil ksenci -- 31.3.2009 19:35:39 >

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 443
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:37:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 444
31.3.2009 19:37:16   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Punce naša frače je danes že 4 * kakala.Pri tazadnji rundai je bilo mogoče že malo driskastouser posted image user posted image user posted image user posted image .Upam da nisva kje kaj pobrale, hudiča glih sem kihnila .

mogoč ona dans kak namest Aljaža, kr še on niuser posted image ponavad pa zihr 1x al pa 2x na dan

Neposredna povezava do sporočila: 445
31.3.2009 19:37:27   
Tinky
HD

če ste zadevo že več krat sami sanirali, vam napake ne bojo priznali, ker se bojo sklicevali nad tem, da ste sami kej za.je.bali.
Lahko vam pa bojo šli na roko, nikoli ne veš, tako da vseeno napiši reklamacijo. Oz. prej pokliči, da vidiš kaj ti bojo rekli.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 446
31.3.2009 19:39:18   
Tinky

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: Tinky

Uf sem jezna.

no, a ni bolš šoping&pica kot pa kri datuser posted image a vedno date kri pred posvetovalnico, kr Aljažu so jo do zdaj sam 1x vzel. no njega so itak v bolnci dost prepikal in nikol ni blo problema, da kaj ne bi blo ok.

Teo mora dat kri, ker je bil na zadnje slabokrven oz. na meji, pa je tokrat samo kontrolno.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 447
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:39:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 448
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:40:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 449
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 19:44:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!