glugluglu
|
pigama, kako so odpustili kar mamice z majhnimi otroki in so zaposlene za nedoločen čas? Tu nekaj ni ok. Dopust- sedaj imam rezervacijo na vprašanje, ker je že vse zasedeno, ampak dvomim, da bo pozitiven odgovor, ker rabimo družinsko sobo, ki pa hitro grejo. Gre se pa za hotel v Rabcu, kjer so še bazenčki, (ker bo morje še malo mrzlo), pa za 1 teden junija, All inclusive preko Kompasa. Valjda je vse kar nam ustreza zasedeno, no, če pa to ne bo šlo gremo pa res najbrž kar v Žusterno, ker Mitja itak noče na hrvaško (sem ga komaj prepričala), jaz hočem na morje, no tako, da bo nekaj vmes. Med interesenti je bil še Šibenik, ampak tam smo že bili, pa Baška. Smo gledali pa hotel, kjer imajo družinske sobe, bazen in fajn plažo ter kakšen fajn popust za naše že malo večje otroke, no potem se pa izbor že kar zoža . Za bolj oddaljne države pa naslednje leto, če ne bomo šli že kar kampirat. metuljcek, a tebi ne delajo šumniki, al kaj? stajico smo tudi mi dobili v posojo, je lesena in kar velika. Če je Tian dobre volje se notri zaigra, drugače ne. Je pa praktična, če grem na wc, ali, če poštar pozvoni, ker trenutno še nimamo zaščitnih ograj na stopnicah in je treba paziti, da mali kam ne odrvi. Pa še isto pride do dvd-ja, je že en zvočnik iz mini kina, ki je tam zraven dol vrgel, pa časopise zmeče po tleh in jih da v usta, pa predale odpira, tako, da ga je treba imeti stalno na očeh.
|