metuljcek321
|
Heeeej ... bili zunaj, je pasalo, da je joj. Najprej 1 sprehod, potem pa sva z dedijem udarla eno pospravljalno akcijo po delavnici, Anja je pa od zunaj asistirala - dobra je, fajn sva začela ... nadaljevanje sledi - pretty soon. hd, za Kalijino mega spanje! rebeca, to pa je prigoda - kot iz kakšnega filma. Srčno upam, da ti rata dobit slikce! Poročaj!!! zimska, hej, bejbi, no hard feelings, please ... sam tisti "l" mi je v uč padel - nč slabga mislila, pa se je potem pravi cat fight razvil iz tega ... sorči, Nataša ma te rada, veš Pa ve kar pište v angleščini - meni se dopade zelo, zelo ... prav, narobe - whatever, samo, da je kanček moje ta druge šprahe every now and then mojček, kvaaaaaa??? Ja, ti revček naš. Kako se držiš? A si se ornk porezala? Piham, da bo boljš ... (A si morda ? K je glih ob podobnem času k lani ... just asking ...) O, nosečka maja, lepo, lepo te je brat - in vau, vau, kva že počne tale vaša Lara 3jemi, tole z brezplačnim vrtcem za bejbija nr. 2 & dijaško prehrano, ki ju mislijo skenslat, je pa kar nekaj. Koooolk je še drugih načinov, kjer bi se dal prišparat - kar glava peče. Packi packasti smotani! Almera, kako kaže zob? Majuška, Aleksander pripravljen na žurko ju3? SE VIDJAMO!!!! Almera, te pokolam jutri, da mi daš navodila. Ena frendica je nekoč živela prav blizu Žabarja - morda si pa čist blizu ... no, kmalu bom izvedela, a ne? Se veselim! magični lonček - najprej ga ni šmerglala 5 posto, včeraj se ji je pa očitno zdel ful zanimiv, nagnila sem ji ga in je vlekla ... no, danes pa spet kar neki?! Do slamice še nismo prišli. neboglasnica, ja, kolk je pa velik in težak Staš? Kaj pa je rekla? Da mu daj druge reči za jest al kaj? Ali se samo ni strinjala s kilažo?! Umpa, kako pa Luka je danes? Si mu potem postregla sadje in zelenjavo? Koliko je pojedel? Todi, vi pa imate pestro - ampak, hej, bo pa kmalu tehle noric konec, k jih bojo vsi pokasirali ... potem ste pa na konju ... ha, ha, vabiš na igrarajanje ... I'll pass, thanks zimska, jaz že kar nekaj časa kupujem sok rdeče pese in vsak dan spijem en kozarec - škodit ne more, pa še fajn se odžejam zjutraj. populis, ti je uspelo zglancat? Almera, ti si bla pa tud čist preveč pridna --- si to že za jutri pripravljala al kaj? Mimogrede: prej sem ene par žametk odnesla v zgornje omare, med njimi so bile tudi Urkotove ... ne uganeš, ampak velikost je 29/34 ... ma, itak, da mi bojo tvoje hlače kot ulite ... kavbojke mam 32/34 - očitno mi je pa tud vse vmes prav - moja rit je prav univerzalna ratala AAA, zanimivo vprašanje glede vrtcev - 1 otrok v javnem, drugi v zasebnem - ima slednji zastonj? I wonder ... Čauči, ilatic, fajn, da si prišla na RR ... vidim, da imate pestro - RD ste praznovali doma? Kaj je mlada dama dobila za darilo? In Tariku za nove vragolije - pester nabor besed ima, ni kaj, dober čebljalček je. glugluglu, ma, to je najbolj smotano, če imaš več otrok in takole skozi padeš. Drek, no ... veš kaj - predlagam, da hitro (ampak res hitro, da ne bi te bonitete prej skenslali) naredita še četrtega & ta bo imel pa res zastonj. Kaj praviš? Todi, marička, mate pa pestro na vašem koncu ... in glih na Majuškino mami si naletela? Kako sta se pa spoznali/prepoznali?