Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:30:13
|
|
|
|
Čarli08
|
Rožle pošilja Leyli čestitke za polovičko!
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 28.3.2009 21:31:04 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:30:32
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga O madona, pa res... pa kje ti to tok kvačkaš... hahaha... grem kr po pir.... boš nazdravila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:30:49
|
|
|
|
arabela*
|
itak,če vodim....me kera dohiti?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:30:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zeham k tak slon........... Jst pa sem tk zmatrana... ful ne neki cmizdakala naša pupika danes.... pa nisem vajena tega, je prow utrudljivo to poslušat... madonca, vse ji je prav prišlo, da se je lahko zjokala.... .... je dragi danes kavč zasedel, jaz sem se pa kr v spalnico z laptopom spokala.... da se malo stegnem.... pa še kako, a?? Pa Lana Neja, se še kej dere?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:31:02
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... ja, saj je toliko ura
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:31:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe.... čestitke vsem... za Kr tk... ker je sobota... .....ok ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:32:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga O madona, pa res... pa kje ti to tok kvačkaš... hahaha... grem kr po pir.... boš nazdravila? Pa seveda.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:32:30
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? za sovoznikom, da ga vidiš, ko voziš....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:32:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... ja, saj je toliko ura pardon,sem mislila pol enajst...sem jo na rač.prestavila,pa mi je bedak sam nazaj naštimal na prvoten čas...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:34:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
Katera bo vedla... Mene bolijo kolena.... in to ful.... ko čist dol počepnem in vstanem... ajutoooooo.... tudi, ko se na wc vsedem in pol ko vstanem... ajutoooooooooooooooooooooo... kaj je zdej to?! Pa tudi vrat in hrbet me bolita.... đizus...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:34:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? za sovoznikom, da ga vidiš, ko voziš.... ga vidiš ja,z glavo naprej
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:34:25
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zeham k tak slon........... Jst pa sem tk zmatrana... ful ne neki cmizdakala naša pupika danes.... pa nisem vajena tega, je prow utrudljivo to poslušat... madonca, vse ji je prav prišlo, da se je lahko zjokala.... .... je dragi danes kavč zasedel, jaz sem se pa kr v spalnico z laptopom spokala.... da se malo stegnem.... pa še kako, a?? Pa Lana Neja, se še kej dere? sm trkala zdle po lesu..........se je umirila........v lupinici je sedaj ok..........sicer sva jo menjala, imamo spet staro, samo v njej uživa.........kadar tatko pelje, se še občasno dere, kadar jaz, je tišina....... .........tudi v vozičku je boljše........pride še kakšen dan ko je vpitje, je pa veliko boljše............samo je ne bom preveč hvalila, ker se potem ponavadi vrne na stare tirnice, ko jo hvalim.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:34:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zeham k tak slon........... Jst pa sem tk zmatrana... ful ne neki cmizdakala naša pupika danes.... pa nisem vajena tega, je prow utrudljivo to poslušat... madonca, vse ji je prav prišlo, da se je lahko zjokala.... .... je dragi danes kavč zasedel, jaz sem se pa kr v spalnico z laptopom spokala.... da se malo stegnem.... naš je pa ponoči in še pol dopoldan nekaj tečkal..... ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:34:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya itak,če vodim....me kera dohiti? jaz sem se eno leto in 2m kasneje prijavila kot ti. Te lovim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:35:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Katera bo vedla... Mene bolijo kolena.... in to ful.... ko čist dol počepnem in vstanem... ajutoooooo.... tudi, ko se na wc vsedem in pol ko vstanem... ajutoooooooooooooooooooooo... kaj je zdej to?! Pa tudi vrat in hrbet me bolita.... đizus... ne vem...mogoče se premalo razgibavaš....ne vem ,ugibam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:35:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
sem jo na rač.prestavila,pa mi je bedak sam nazaj naštimal na prvoten čas...user posted image Na računalniku ne rabiš premikat.... se avtomatično premakne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:35:36
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Katera bo vedla... Mene bolijo kolena.... in to ful.... ko čist dol počepnem in vstanem... ajutoooooo.... tudi, ko se na wc vsedem in pol ko vstanem... ajutoooooooooooooooooooooo... kaj je zdej to?! Pa tudi vrat in hrbet me bolita.... đizus... ja lara.............emšo..............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:36:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... daj nena se zezaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:36:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga ni več daleč .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:36:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Katera bo vedla... Mene bolijo kolena.... in to ful.... ko čist dol počepnem in vstanem... ajutoooooo.... tudi, ko se na wc vsedem in pol ko vstanem... ajutoooooooooooooooooooooo... kaj je zdej to?! Pa tudi vrat in hrbet me bolita.... đizus... ja lara.............emšo.............. joke............ne vem........mogoče spomladanska utrujenost?? al pa da ne boš fasala kakšne viroze......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:37:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish naš je pa ponoči in še pol dopoldan nekaj tečkal..... ponoči sem ga 2x preoblačila...mu je 2x premočila plenica...ko leži na boku, mu nekak ob strani ven pride....mi ni jasno....pri prvem mi ni niti 1x si že začela 4ko uporabljat? Jaz jo že lep čas, pa ni še nikoli nič premočilo. Pri bubiju sem pa imela ful težave s tem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:37:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya itak,če vodim....me kera dohiti? jaz sem se eno leto in 2m kasneje prijavila kot ti. Te lovim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:37:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya itak,če vodim....me kera dohiti? jaz sem se eno leto in 2m kasneje prijavila kot ti. Te lovim Bubi.. ti si se en dan za mano prijavila.... Jaz sem se prijavila malo kasneje, ko smo začeli delat na bebici... in sem v tistmu koledarčku vsak mesec prestavljala datum zadnje menstruacije.... haha
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 28.3.2009 21:38:12 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:37:44
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Rožle pošilja Leyli čestitke za polovičko! .....mi se pa kar podpišemu tu zraven ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:38:11
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, Saraya................ dejmo, dejmo..........še malo............
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?