Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:09:11
|
|
|
|
*bubi*
|
A, OK
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:11:04
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe.... čestitke vsem... za Kr tk... ker je sobota...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:11:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet kakšno grozljivko? ne,to sem včeraj gledala-londonskega vampirja...super film.. danes pa je igra solz..o obsojencu na smrt...pa njegovi punci,ki mu jo prijatelj spelje....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:12:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Babe.... čestitke vsem... hvala,tud tebi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:12:31
|
|
|
|
ključek
|
zeham k tak slon...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:12:44
|
|
|
|
arabela*
|
kak je fajn....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:13:08
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet kakšno grozljivko? ne,to sem včeraj gledala-londonskega vampirja...super film.. danes pa je igra solz..o obsojencu na smrt...pa njegovi punci,ki mu jo prijatelj spelje.... do kdaj pa je film?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:14:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet kakšno grozljivko? ne,to sem včeraj gledala-londonskega vampirja...super film.. danes pa je igra solz..o obsojencu na smrt...pa njegovi punci,ki mu jo prijatelj spelje.... do kdaj pa je film? ne vem,začne se ob enajstih na popu..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:14:55
|
|
|
|
ključek
|
če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:15:57
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you spet kakšno grozljivko? ne,to sem včeraj gledala-londonskega vampirja...super film.. danes pa je igra solz..o obsojencu na smrt...pa njegovi punci,ki mu jo prijatelj spelje.... do kdaj pa je film? ne vem,začne se ob enajstih na popu.. si se pa čist navadila, da ne spiš več tako veliko kajne? jaz tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:18:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? mi imamo na sovoznikovem-je bolj pregledno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:19:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you si se pa čist navadila, da ne spiš več tako veliko kajne? jaz tudi. ja,res...prej če nisem spala,sploh nisem funkcionirala..zdaj brez težav...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:21:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zeham k tak slon........... Jst pa sem tk zmatrana... ful ne neki cmizdakala naša pupika danes.... pa nisem vajena tega, je prow utrudljivo to poslušat... madonca, vse ji je prav prišlo, da se je lahko zjokala.... .... je dragi danes kavč zasedel, jaz sem se pa kr v spalnico z laptopom spokala.... da se malo stegnem....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:22:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? mi imamo na sovoznikovem-je bolj pregledno bubija sem vedno imela za sovoznikovim sedežem. In je še zdaj tam, ker sam ven in not v avto pleza. Bubika je pa za voznikovim. Najbolj varno mesto v avtu je zadaj na sredini. Samo je nerodno not dajat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:23:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you če imaš samo enega ...........kam namontiraš avtosedež? za voznikov ali sovoznikov sedež? butasto mogoče, sam res ne vem........ ........kje je boljše? Jaz ga bom za sovoznikov sedež....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:23:04
|
|
|
|
arabela*
|
naši babiki pa se je full dogajalo.Sta bile s sestrico pri babici,pa so pohajkovali po štacunah,pa kolegice sta imele potem pri njih in so se igrale,pa navijače od nogometa so srečali in je mala celo pot domov vriskala v vozičku in se smejala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:23:27
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you zeham k tak slon........... Jst pa sem tk zmatrana... ful ne neki cmizdakala naša pupika danes.... pa nisem vajena tega, je prow utrudljivo to poslušat... madonca, vse ji je prav prišlo, da se je lahko zjokala.... .... je dragi danes kavč zasedel, jaz sem se pa kr v spalnico z laptopom spokala.... da se malo stegnem.... pa še kako, a??
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:23:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši babiki pa se je full dogajalo.Sta bile s sestrico pri babici,pa so pohajkovali po štacunah,pa kolegice sta imele potem pri njih in so se igrale,pa navijače od nogometa so srečali in je mala celo pot domov vriskala v vozičku in se smejala....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:25:37
|
|
|
|
ključek
|
naša madam je pa včeraj kr sama začela z roko mahati-kot živjo ali pa adijo. smo šli v porodnišnico, na obisk, in ko pridemo tja, začne mahati z rokico kot ne vem kaj. in sedaj skoz...........ko se zbudi, maha, ko pride kdo na obisk, maha........samo maha......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:25:57
|
|
|
|
arabela*
|
danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:28:22
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ste premaknile urne kazalce?? pri nas je že pol deset... Nam na termostatu od centralne sploh ni treba.... je že ura naprej, ker je sploh nisva dala nazaj jeseni.... Samo zdej ugotavljam, da so naši otročki rojeni eno uro prej... glih tok, če bo katera dala delat astralno karto... ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:29:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga O madona, pa res... pa kje ti to tok kvačkaš... hahaha... grem kr po pir....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:29:39
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya danes ga pa nakloftam do 8000,pol pa se ga tole si že parkrat nalimala.............. ..............dons se morš pol res...........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 21:29:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Samo zdej ugotavljam, da so naši otročki rojeni eno uro prej... glih tok, če bo katera dala delat astralno karto... ... kako pa to?
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?