Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:28:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...kaj še ne spi Jaaaaa.... ko je budna .... spi že od osmih naša pupi.... danes je do 7.30 spala, upam, da tudi jutri, ko mi ni treba vstat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:28:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo... Ma nej mu bo, ki je tak cartek... .... sem mu dala koruzno žemljo....se še bolj drobi kot tiste navadne..... pred tem kakih 10 min sem pa pometla in pomila tla...... sem tud jaz reagirala o đizus ...pa mamo gor klicala naj pride gledat kaj njen ta mlajši vnuk počne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:31:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz sem pa Lari dala kr škorjo od polnozrnatega kruha..... ampak sir ji je bil bolj všeč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:32:19
|
|
|
|
Erin
|
Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:32:55
|
|
|
|
gold fish
|
...mene tud zanima kak bo naš spal jutri...... je tud zaspal nekje ob 19.30...samo je že 2x nekaj jamral, pa dalje spi ..... ... danes se prestavi ura ne? ...enkrat sem že zaj s to uro, pa glih, ko je bil možek v bolnici....... sem prišla k njemu na obisk, ko so bli že mimo ....., me je klical ja kje te si....jaz pa nazaj ...saj pa še ni obiskov ....revček, on pa sam tam ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:34:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa saj mam slabo vest....priznam...... pa še bližnjico sem si ven brisala.....pa itak nonstop grešim , kaj bom tam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:34:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...evo, zdaj pa mam, ker sem taka čveka, me vsi najdejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:35:32
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...evo, zdaj pa mam, ker sem taka čveka, me vsi najdejo hihi.. Jutr se ura prestavi, da ne boš spet zaj****
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:36:33
|
|
|
|
gold fish
|
....evo...opet sem sama ostala.... ...babike..če sta v ilegali...jaz grem ....saj vesta...petek...dan (noč) za metek .... gloria - držim pesti, da ti rata.....pa fajn se imejte jutri, pa kaka slikica naj prleti....magari po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:38:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ...evo, zdaj pa mam, ker sem taka čveka, me vsi najdejo hihi.. Jutr se ura prestavi, da ne boš spet zaj**** zdaj mam vsaj doma, da se ne bi kje to ponovilo ...ma pa sine nastop s folkloro....zato sem rajši vprašala...da ne bo zdaj on tisti revček.....sicer pa bi mu pasalo, ker jutri dobimo obiske....pa mu ni najbolj za it...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:39:17
|
|
|
|
gold fish
|
erin - ti se držim....gre dol?...jaz pač pazim, pa glih tak gre...počasi..kak je prihajalo...tak odhaja ...za evik
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:39:49
|
|
|
|
gold fish
|
nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:39:50
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Erin Fišiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa saj mam slabo vest....priznam...... pa še bližnjico sem si ven brisala.....pa itak nonstop grešim , kaj bom tam ej ej ej... sej bo boljš... sej sem jaz tud obupala... tamal je skoz bolan pa ni cajta...drug mesec spet začnem...drugače naj se junija v toplicah ostali obiskovalci kar pod nosom obrišejo glede plavanja, ker bo bazen zasedel nasedli kit... Sori k smetim, že grem že grem...me že ni...zoooooooooooooom....
< Sporočilo je popravil Erin -- 27.3.2009 23:41:39 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:41:12
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sori k smetim, že grem že grem...me že ni...zoooooooooooooom.... nič ne smetiš.... ti se kar pridi pokazat ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:42:40
|
|
|
|
Erin
|
Evo me...se kažem... pa spet grem.. hihi... Pa bravo za kg da se topijo... Papa
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 1:16:39
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft če ti prideš...no vidve...veš, da pustim vse in pridirkam user posted image ...no, pikeca bi že zraven pobasalauser posted image Ma sej verjetno tok hudo dolga vožnja ni iz LJ, ne? Ma zdej imam za k Meti it en dan najprej.... Me prow zanima, kdaj bom to realizirala... V ponedeljek
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:25:08
|
|
|
|
pf
|
Jutro. Lara spalno vrečo bi verjetno dobila v H&M, C&A, Chiccotovi trgovini, pa še kje bi se najdla taka bolj tanka. Če jo kje opazim v kratkem ti javim, ker tudi jaz bi imela eno bolj tanko. To, ki jo imava sedaj je iz Leclerca s takimi puzlami in je topla ful. Je sploh ne pokrijem več nič zraven, ampak počasi bo pa treba, če ne prej kot maja dat katero drugo gor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:27:57
|
|
|
|
ključek
|
jutro..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:28:55
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara spalno vrečo bi verjetno dobila v H&M, C&A, Chiccotovi trgovini, pa še kje bi se najdla taka bolj tanka. Če jo kje opazim v kratkem ti javim, ker tudi jaz bi imela eno bolj tanko. mene tudi zanima........sem jo že iskala v H&M, pa so imeli samo debele.........hvala......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:32:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo.... kok je luškan......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:48:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz pa razen tega, da je močna....ni bolečin al kaj druga.....2 dni je panika...curlja in kaplja, da je , se še zdaj nisi h G spravila?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:48:45
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jupiiiii, sem končno fotoknjige in revije naredila.... eno revijico s fotkami s trebškom - glih tolk, da jih ne bom samo na računalniku imela... pa eno revijico za mojo mamo.... za nas pa eno lepo fotoknjigo... ma bom kr z mehkimi platnicami, sej bo OK, ne? bi nam malo pokazala? Aja, če misliš v DMu bon koristit, moraš pazit na datum veljave. Do torka, ampak dvomim, da bo knjigica v torek že tam V ponedeljek bo narejena, potem pa imajo 1-3 delovne dni za dostavo. Jaz sem ta teden nekaj delala, poslala eno v nedeljo zvečer, drugo pa v ponedeljek zvečer. V četrtek sem dvignila obe. No, saj če se tam zmeniš in malo zbuniš, bi ti morali upoštevat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:52:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo.... zlatek mali. spremenil se je, se mi zdi, da je vedno bolj big brotherju podoben
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:55:53
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro! kaki sonček je Jaka. A je tudi malo blond? Gal je čisti blondinec. Že en čas sem imela na sumu Gala, da se zjutraj zbudi, ko se zunaj zdani in noče več spat. Ker pa imamo po celem stanovanju žaluzije, se ne da naredit čiste teme. No in včeraj zvečer sem v spalnici okno prelepla z eno tako temno plavo deko, da ni skoraj nič svetlobe noter prišlo in danes smo spali do 6.30 . Tako da moram zdaj nekje dobit neko tako debelo blago, da bom v spalnici zašila zavese. Al ima katera kakšno idejo kako naredit temo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 8:57:57
|
|
|
|
pf
|
Jaka pa lepo žemljico papca. Saj mora malo drobtinit. Naša v vozičku ponavadi mlati. Jo lahko pol kar stresem in dam nazaj. Če jo doma stresem po tepihu nisem nič naredila. Razen svinjarije seveda.
|
|
|
Dekliško ime na črko KUnnaaKatero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?Karmen (
46%)
Katrin (
29%)
Kamila (
8%)
Klementina (
18%)
Število vseh glasov: 248Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!