Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:41:54
|
|
|
|
*bubi*
|
No, vidiš Marsy. Tako darilo je veliko vredno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:45:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... Ja, v MB imajo 2 trgovini. Nimajo pa niti spletne strani. Ko boš šla kej mimo, mi prosim pogledaš, koliko stane? Številka za eno leto... Potem bo itak spet treba zimsko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:49:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... Ja, v MB imajo 2 trgovini. Nimajo pa niti spletne strani. Ko boš šla kej mimo, mi prosim pogledaš, koliko stane? Številka za eno leto... Potem bo itak spet treba zimsko... bom pogledala. Bubi je imel enega 70 cm in enega 90 cm. V tistega 90 cm ga še zdaj not spravim, pa je že preko 100 velik . Začel pa ga je uporabljat pred enim letom, itak ga ne moti predolgi, ko leži. Tistega 70 pa moram počasi za bubiko poiskat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:52:35
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Lara, Pikapolonica ima take iz pliša, meni zgledajo kar tanke. Ma nebi pliša... jaz bi iz naravnega materiala za pomlad in poletje... Vem, da so imeli tudi v C&A vse sorte, mogoče tudi bombažne, samo se ne spomnim točno, ker jih nisem podrobno gledala, čisto slučajno sem opazila, da imajo tudi tako z rokavčki, ki jih pozimi ni bilo nikjer ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 21:53:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Punce, imam lento. Sicer izgleda kot pogrebni trak za k svečam, ampak je tud v tem mal štosa . Tako da res hvala za nasvet. Bom probala kakšno fotko gor dat. Jutri se bo dogajalo. Fajn žurajte!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:11:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Sem malo po Neckermannu gledala - veliko vreč je takih, ki so tanke na videz in otip, ampak so podložene s flanelo in so za poletje prevroče. na bubiju ne ostane nobena odeja, zato ga še vedno v vrečo dajem. Razen res v največji vročini poleti.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:52:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish jaz mam pa maxi cosi cabriofix..... ma bom kar tak pustila..... je v bistvu polovična cena kolk maš ti ceno,fiška jaz jo bom tud kasneje prodala,po moje se šparat ne splača.... polovičko od polne ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:52:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Lana spančka, meni pa je tak slabo. Počutim se kot ob menstruaciji drugače. Nisem je še imela, je pa čas tak, da bi lahko bila. Joj, joj v kakem bedu sem. Pa napihnjen trebuh sem dobila danes ful. ja,jaz mam zdaj tud probleme s ,po porodu,prej sploh vedela nisem,da jo imam...zdaj je tak hudo,da moram 2 dni skoraj odležat jaz pa razen tega, da je močna....ni bolečin al kaj druga.....2 dni je panika...curlja in kaplja, da je
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:54:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 se mi zdi, da si ti govorila, da pečeš to nutelino torto. A je dobra? Sem razmišljala da bi mogoče to spekla za Galov krst. je dobra, ful simpl, pa vsakemu rata.... ....sem jo za moj r.d. tud nardila, pa smo vse zmazali..., sem pa dobila še eno slaščičarsko...pa ni nobeden hotel jesti.... ..ti pošljem recept po mailu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:55:15
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria jaz sem blond ampak ne štekam tisto na zs .....ponovi na bolj izi način če sploh je ..... ...sem , upam, da zdaj gre..... bom pa šla sama počasi skozi, da vidim, kje je blem....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:56:17
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Evo, zdaj pa imaš razlog, da nas obiščeš ....lara in larika prideta mogoče v mb
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:56:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... tak se govori ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 22:58:38
|
|
|
|
gold fish
|
.....spet monologi.... .....ma res sem neka čveka..... gloria- grem probat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:04:22
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....spet monologi.... .....ma res sem neka čveka..... gloria- grem probat.... ..ma meni sploh ne shrani ko sem prenesem ...ena ja drugo ko hočem dati pa ne ....joj grem še spakirat za ju3 pa pridem spet probat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:12:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
na bubiju ne ostane nobena odeja, zato ga še vedno v vrečo dajem. Razen res v največji vročini poleti. Ma ja, sej zato.... more bit res vroče, da sem jaz lahko celo noč čisto odkrita... Jupiiiii, sem končno fotoknjige in revije naredila.... eno revijico s fotkami s trebškom - glih tolk, da jih ne bom samo na računalniku imela... pa eno revijico za mojo mamo.... za nas pa eno lepo fotoknjigo... ma bom kr z mehkimi platnicami, sej bo OK, ne?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:13:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... tak se govori ... Boš prišla v Evro butik na kufje? Častim...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:18:10
|
|
|
|
gold fish
|
...imaš še en zs
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:20:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma kaj ta Aladdin je samo pri vas? Bom pa prišla, če bo treba... tak se govori ... Boš prišla v Evro butik na kufje? Častim... če ti prideš...no vidve...veš, da pustim vse in pridirkam ...no, pikeca bi že zraven pobasala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:21:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Boš prišla v Evro butik na kufje? Častim... ...ta evro butik...... ...... mora bit nekaj fajnega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:22:42
|
|
|
|
gold fish
|
...lara ...pripravi se...prihaja nekaj slik .... ...tistih..... o đizus...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:23:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
če ti prideš...no vidve...veš, da pustim vse in pridirkam user posted image ...no, pikeca bi že zraven pobasalauser posted image Ma sej verjetno tok hudo dolga vožnja ni iz LJ, ne? Ma zdej imam za k Meti it en dan najprej.... Me prow zanima, kdaj bom to realizirala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:23:21
|
|
|
|
gold fish
|
....lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:25:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma jooooj, kake besede klamfa skupaj naše bejba.... ma midva se tooook reživa noooooooooooo.... Pa kaj z jezikom dela.... hahaha.... če bi kak odrasel tko počel, bi mislil človk, da je malo na kuku...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:25:57
|
|
|
|
gold fish
|
...kaj še ne spi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 27.3.2009 23:26:54
|
|
|
|
Lara Croft
|
lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo... Ma nej mu bo, ki je tak cartek...
|
ime za julijske otročke 2.delkatrinkapiščančki (
14%)
princi in princeze (
10%)
poletne žabice (
29%)
morski ježki in zvezdice (
27%)
bombončki (
20%)
Število vseh glasov: 254Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!