Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:43:08
|
|
|
|
RAČKAPK
|
FIŠI - kak je vreme pr vas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:43:31
|
|
|
|
RAČKAPK
|
virtualna - pa pr vas
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:43:47
|
|
|
|
Virtualna
|
Joj, kak me nervira ta novi Explorer...ma jst se sploh ne znajdem vec tle gor na RR... Ima katera instaliranega ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:44:09
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 naša tud O pa res - šele zdej sem opazla. Pa mere imata tudi podobne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:45:10
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK virtualna - pa pr vas Soncek jeeeeeeeeeeee....in ti si skustrana....tralala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:45:19
|
|
|
|
Alenka_
|
hvala sem 23 letna mamica moji bejbi Sari, ki se nama je pridružla 8.9.2008 (4310g, 56cm). je pridna, vesela, zdrava, predvsem pa se (jo) morm pohvalt, da že od tretjega meseca dalje spančka celo noč (18.00-6.00) drugače pa 2x dnevno že jemo skoraj cel obrok gh, 4 zobki rinejo na plano, imamo že 8700g in 70cm jaz pa sem študentka fakultete za organizacijske vede v kranju, čaka me le še nekaj izpitov in diploma , to leto pa sem si vzela frej, da sem res lahko vedno ob moji mali princeski o vas pa sem že in še bom še malo prebrala!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:45:36
|
|
|
|
Jazzy1
|
IN seveda spet napačno citiranje - jao meni!!!!!!!!!! Drgač pa medna ja ne mislite, da je treba bit spet nezaupljiv???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:46:47
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IN seveda spet napačno citiranje - jao meni!!!!!!!!!! Drgač pa medna ja ne mislite, da je treba bit spet nezaupljiv??? Upam, da ne
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:48:52
|
|
|
|
Alenka_
|
ammm... ja mal se še lovim ja... ne me narobe zastopit: podatke o? moji mali al kako? sorči moji nevednosti
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:00:37
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IN seveda spet napačno citiranje - jao meni!!!!!!!!!! Drgač pa medna ja ne mislite, da je treba bit spet nezaupljiv??? Upam, da ne am... ste imele kako slabo izkušnjo al kako? ker se kr mal čudn počutm takole na novo, ve pa govorite o nezaupanju in novih članicah... ?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:08:08
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK virtualna - pa pr vas Soncek jeeeeeeeeeeee....in ti si skustrana....tralala.... oooooooo, smo ti fouš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:17:40
|
|
|
|
pf
|
Alenka pozdravljena. Ja smo imeli slabe izkušnje. Ena punca se je prijavljala z različnimi nicki, v bistvu ena oseba in samo nakladala in si zmišljevala podrobnosti. Če je ena napisala, da ima mali vročina in kiha, je njena drug dan tudi kihala. Pa saj brezveze, da ti razlagam. V glavnem dobrodošla. Podatke za na seznam rabi Me to you. Datum rojstva, teža in cm po mesecih, kdaj je naslednja posvetovalnica. Tako nekako.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:18:20
|
|
|
|
AinB
|
Dobrodošla med nami! Napiši kaj o sebi in o svoji princeski, da se bomo malce spoznali.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:19:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... Mi smo dali kar brez kuverte.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:21:30
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje ste? Toliko vas je prijavljenih, pa nikjer nobene. jaz sem imela zdaj patronažno na obisku.... In kaj pravi patronažna? Pri nas je bila samo trikrat, štirikrat na začetku, potem pa več nič. A ti je dala še kak pameten nasvet?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:26:20
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tudi pri nas je ura ura. Prej sedem, zdaj sedem. Ma pri nas pa ni tako strog režim.... Kako pa nej jo prisilim, da zaspi?? in kako naj jo prisilim, da se bo zjutraj prej oz. kasnej zbudila? No saj pri nas tudi ni tako strogo, samo ob pol osmih je ona že ful zaspana in mi je brezveze jo dajat bolj pozno spat, glede na to, da sva še štirinajst dni nazaj zaspale pred sedmo zvečer. Mogoče je bila včeraj tudi bolj utrujena od čofotanja v bazenu. Sem pa opazila, da je gledala proti oknu, ker še ni bilo tak temno in sem žaluzije spustila. Poleti bomo pa tudi verjetno malo bolj pozni, če bomo še kje pohajali. Drugače pa mi paše tak, ker 4.8. bo hitro tu, ko grem v službo in bo treba zgodaj vstajat. Ne bo takih težav.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:30:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
ki za plavo kuverto naredi kar češ...... To ti lahko naredim tudi jaz,,,
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:34:57
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ki za plavo kuverto naredi kar češ...... To ti lahko naredim tudi jaz,,, Dobra si. Sploh me ne preseneča tvoj odgovor.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:35:28
|
|
|
|
pf
|
Kaj spet vse berete?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:39:37
|
|
|
|
Lara Croft
|
Zdaj pa čakam, da me še Lara presenetiuser posted image
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:45:48
|
|
|
|
Marsy
|
Alenka_, dobrodošla, čeprav se mi zdi, da takih s tako pridnimi otročki ne sprejemamo, ker pol nimaš nič za jamrat . (sej se hecam- zdej zmer to napišem, da me katera slučajno ne vzame resno) A da smo mele eno shizofrenično? To je šlo čist mim mene. Pol je pa tud ena dobra stran v tem, da sem več ali manj na primorskem brez povezave s svetom . Povejte mi no, kaj se smatra kot normalno kakanje, ko dojenček začne z GH. Kaja je nazadnje kakala v četrtek. In imam na sumu, da se bo jutri fejst usrala za nazaj in za naprej, ko imava ravno tehtanje...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:46:50
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, pa zakaj se moram zdaj vsakič, ko želim kaj napisat, logirat? Prej se mi ni blo treba nikoli in nikdar, sem bila avtomatično logirana, ko sem šla na RR. A so kakšne spremembe?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:58:26
|
|
|
|
pf
|
Marsy naša kaka vsako jutro in pazi skoraj ob isti uri vsako jutro, potem pa še enkrat tekom dneva, če je dosti papice pa še več. Je minil samo en dan, da ni kakala cel dan nič. Daj ji kak slivov frutek za pojest in bo kar hitro polna planica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 14:59:47
|
|
|
|
pf
|
Preveč dobro ni čakati, ker od četrtka je kar dolgo že. Res poskusi s slivovim frutkom in to čimprej.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 15:15:49
|
|
|
|
pf
|
Punce a ima katera voziček marela že mogoče od prvega ? A se tudi da v ležeči položaj, ali pa mogoče vsaj v polležeči? Mislim, da ne, ampak vprašam raje. Razmišljam, da ko bo babika v varstvu, bo treba voziček tam pustit. A čem pol trogat vsak dan voziček še v avto in iz njega? Tudi midve bova šle kaj na sprehod. Imam probleme a ne? Za par mesecev naprej si jih že naredim. Lana že spi uro in pol in nimam kaj za delat, ker sem vse pospravila, najedli smo se, zdaj pa čakam, da se zbudi, da greva k babici. Dopoldne sva bile tudi leteče, sva bile v Celju. Menjali sva moje premalo krile za dve fajn prav Vero moda majici.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?