Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:21:36
|
|
|
|
ključek
|
kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:23:02
|
|
|
|
AinB
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... a prav plava more bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:34:11
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... a prav plava more bit kaj veš, mogoče tudi roza pali........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:35:46
|
|
|
|
AinB
|
[/quote] kaj veš, mogoče tudi roza pali........ [/quote]
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:45:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... a prav plava more bit kaj veš, mogoče tudi roza pali........ tole s kuvertami .... je ena fajn zgodba.... kako je eden pri dohtarju ....rihtal bolniško s plavo kuverto...... ....pa je dal dohtarju kuverto v žep uni pa mu jo je dal nazaj, češ saj ni potrebno..... .....pa je prišel dečko domow pa odpre kuverto pa je blo not več dnarja kakor ga je on nesel v plavi kuverti k dohtarju
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:48:25
|
|
|
|
AinB
|
Fajn dohtar. Kako se pa piše, da gremo še mi tja?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 12:52:36
|
|
|
|
RAČKAPK
|
...ja zdej je pa že v penziji..... za tisti dan je že izpolnil normo je že imel kuverto v žepu pa jih je zamenjal.... ko je vrnu dečkotu kuverto tko da mty al roza al pa plawo glavno da je kej not
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:11:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish a ga je Jaka spet sračkal? ja, na koncu pa pristal pri meni v postelji...... vsakič, ko je spet jamral, je bil problem obrat iz hrbta na bok...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:14:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: gold fish dober dan... ...mi smo pa imeli spet pestro noč...... zgleda, da imamo novorojenčka ...smo bli vsako uro gor ..... ma sploh ne vem kaj mu je, oči ima zaprte, pa se obrača iz hrbta na bok, pa spet nazaj, pa spet... ..... No posledično spet vse mokro.....in preoblačenje...... Spali smo pa glih do kakih 6.30 po starem času..... ..pa kaj bi to lahko bilo ....niso zobki.... po moje bi se on rad prav na bok spravil, pa se samo tak polovično zraven spravi, pa mu tak ne odgovarja in tečnari....... Naš se po navadi tako "muva", če mu je vroče. Pa povprek posteljice se obrne in brca v stranice. Vse sorte počne. Poskusi ga malce manj obleči oz. pokriti. moj nikoli ne preveč oblečen...tud nogice ima zdaj bose že, ko spi.... to skoraj ziher ni
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:14:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kje ste? Toliko vas je prijavljenih, pa nikjer nobene. jaz sem imela zdaj patronažno na obisku....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:15:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Ojla babike. Moram pohvcalit mojega pikeca, sma danes samo 1x jedla ponoči. Prvič se je zbudil ob pol enih in je bila dudica ok, potem sma ob 2.30 jedla in ob 5h se je spet zbudil in se nekaj muval po postelji, pol pa sem ga vzela k sebi in se je tako lepo stisnil k meni in zaspal do 7h . Sem bila tako vesela zjutraj. ...saj moj je danes tud ob 7 spal....sao jaz sem se morala vstati in ta velikega v šolo peljati... ...se mi zdi, da sem kot zombi...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:19:12
|
|
|
|
Alenka_
|
halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:21:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... a prav plava more bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:22:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: AinB IZVIRNO SPOROČILO: Me to you kakšne probleme imamo s tem krstom........v naši fari je problem, ker jaz nimam nič........v sosednji fari je problem, ker rabimo dovoljenje iz naše fare, pa ne bo hotu dat........... ........mislm.......mamo pa še tretjo varianto, da gremo k enemu župniku, ki za plavo kuverto naredi kar češ..............še midva se lahko cerkevno poročiva......... a prav plava more bit kaj veš, mogoče tudi roza pali........ tole s kuvertami .... je ena fajn zgodba.... kako je eden pri dohtarju ....rihtal bolniško s plavo kuverto...... ....pa je dal dohtarju kuverto v žep uni pa mu jo je dal nazaj, češ saj ni potrebno..... .....pa je prišel dečko domow pa odpre kuverto pa je blo not več dnarja kakor ga je on nesel v plavi kuverti k dohtarju ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:22:47
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB Sem glih pogruntala, da z Ajpesa nismo nič položnice dobili za bilanco, pa sem šibala plačat, da ne bo pol kakšnih zaj . Baje letos niso nič pošiljali, če mora še katera to urediti je samo še jutri čas. Podnapise prosim!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:23:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) dobrodošla.... .. povej nam kaj več o sebi.....me smo firbčne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:24:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: AinB Sem glih pogruntala, da z Ajpesa nismo nič položnice dobili za bilanco, pa sem šibala plačat, da ne bo pol kakšnih zaj . Baje letos niso nič pošiljali, če mora še katera to urediti je samo še jutri čas. Podnapise prosim! po moje se gre za s.p. al pa če ma kdo firmo ...računovodstvo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:27:06
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) O, pozdravljena! Napiši podatke za seznam, da jih bo naša MTY gor dala (če hočeš seveda).
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:30:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinB kaj veš, mogoče tudi roza pali........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:30:50
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) Dobrodošla Naša se je tudi rodila 8. 9.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:33:09
|
|
|
|
meta21
|
Jaz mam danes en tak hecen dan. Najprej je Lara sporočila, da je ne bo, potem je klicala ena kolegica, da pride na kavo in mi potem odpovedala. Potem je klicala Lana17, da pride na kavo in celo prišla . Vmes si je pa še una kolegica premisnla in tudi prišla... Zdaj pa čakam, da me še Lara preseneti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:33:53
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) dobrodošla.... .. povej nam kaj več o sebi.....me smo firbčne Jaz pa kadarkoli preberem post kake "nove" userke...se spomnim na uno...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:34:57
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) dobrodošla.... .. povej nam kaj več o sebi.....me smo firbčne Jaz pa kadarkoli preberem post kake "nove" userke...se spomnim na uno... Rata človek mal nezaupljiv, ne?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:41:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) Dobrodošla Naša se je tudi rodila 8. 9. naša tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 30.3.2009 13:41:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ halo mamice! pozna sem, ampak bolje zdaj kot nikoli :) Tudi jaz imam septembersko princesko, ki nama je polepšala življenje 8.9.2008 :) sem mal prebirala vaše debate in sem se kr odločila, da se vam še jaz pridružim. fajn ste :) dobrodošla.... .. povej nam kaj več o sebi.....me smo firbčne Jaz pa kadarkoli preberem post kake "nove" userke...se spomnim na uno... Rata človek mal nezaupljiv, ne? mhm
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?