Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 16:06:47
|
|
|
|
gold fish
|
dober dan... ...mi smo pa imeli spet pestro noč...... zgleda, da imamo novorojenčka ...smo bli vsako uro gor ..... ma sploh ne vem kaj mu je, oči ima zaprte, pa se obrača iz hrbta na bok, pa spet nazaj, pa spet... ..... No posledično spet vse mokro.....in preoblačenje...... Spali smo pa glih do kakih 6.30 po starem času..... ..pa kaj bi to lahko bilo ....niso zobki.... po moje bi se on rad prav na bok spravil, pa se samo tak polovično zraven spravi, pa mu tak ne odgovarja in tečnari.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 16:10:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kakšna žalost je zunaj ... pa to pop... jaz sem našega oblekla, pa vzela dežnik in sma šla malo okrog na sprehod..... zdaj spi....še sploh kosila ni imel ..... pa ne vem al mu naj dam zdaj zelenjavo in meseka al rajši kar kako kašico al pa skuto....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 16:14:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish Jaka ima pa lep tricikel. ..ga je včeraj dobil od botrce za pisanko, pa taki mali šarkeljček zraven...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 17:23:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....lara...to je to.... ....evo tak mi jemo žemljo.... ...kok ti je podoben
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 17:27:07
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kakšna žalost je zunaj ... pa to pop... jaz sem našega oblekla, pa vzela dežnik in sma šla malo okrog na sprehod..... zdaj spi....še sploh kosila ni imel ..... pa ne vem al mu naj dam zdaj zelenjavo in meseka al rajši kar kako kašico al pa skuto.... ...tko sem jaz poslala z malim ven ker je taka tečka za pop .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 17:27:48
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: pf Gold fish Jaka ima pa lep tricikel. ..ga je včeraj dobil od botrce za pisanko, pa taki mali šarkeljček zraven... ...sem tko na hiterco preletela da ga nisem vidla.....ponovi vajo od začetka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 17:31:00
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a vse fuzbal gledate?? jaz sem imela cel dan obiske, pa pikec folklorni nastop, ...... Je dobil ta mali danes tricikel za pisanko......malo hitro ampak kasneje botrca ne more prit v mb..... mu je ful fajni... tak to zgleda.... ....glejga frajerja.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 17:47:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
jaz sem našega oblekla, pa vzela dežnik in sma šla malo okrog na sprehod..... zdaj spi. Midve sva pa kr doma.... bo glih tku dobro...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 18:00:29
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft jaz sem našega oblekla, pa vzela dežnik in sma šla malo okrog na sprehod..... zdaj spi. Midve sva pa kr doma.... bo glih tku dobro... ja, zoprno je. Bubiko mi je babica že opoldne odpeljala, bubi je itak moral bit not cel dan. Vsaj kuha ne več . Jaz sem se še malo učila. Zdaj pa je, kar je Možek je pravkar šel v službo, tak da smo sami ponoči.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:34:52
|
|
|
|
gloria
|
...kaj tudi vama nagaja rr .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:36:36
|
|
|
|
sonček33
|
jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:38:28
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj tudi vama nagaja rr ..... nekaj so delali na forumu, ja. Zdaj pa avatarjev ne vidim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:38:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...kaj tudi vama nagaja rr ..... nekaj so delali na forumu, ja. Zdaj pa avatarjev ne vidim no, so že nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:40:45
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi ima težave zaspat Ga ura muči, jaz sem ga po risanki skopala in dala v posteljo, kot ponavadi. Nema pri nas "po stari uri, po novi uri". Ura je toliko kot je Bubika pa ni imela problemov zaspat. Jo je pa bubi motil. Sem 1x pogledala v posteljo in me je taaaaakimi očmi gledala in se mi režala V naslednjem trenutku pa se obrnila v kot in zaspala nazaj
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:49:36
|
|
|
|
arabela*
|
naši dve smrklji tud spita in sicer od 7.30
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:54:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naši dve smrklji tud spita in sicer od 7.30 pridni
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:57:36
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...za kaj se to gre ....ti ti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:58:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:58:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* nekaj so delali na forumu, ja. delali ja,naredili pa spet nič....meni melje ko polž....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:58:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst sem Laro sicer skopala prej, da sem lahko pol mal tv gledala.... ma jedla pa je namesto ob 19.30 ob 20.30.... zaspala pa ni do malo prej.... ponavadi je nekaj čez osem že spala... Jao, že vidim... zjutraj bom vstajala glih tako zgodaj, zvečer pa bom imela manj cajta zase.... buuuuu
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:58:59
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...zakaj se gre
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:59:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...za kaj se to gre ....ti ti jaz pa vem
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 21:59:52
|
|
|
|
gloria
|
mail je na poti
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:01:25
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 jaz tud vse probam ...... Ja gloria, če pa ti ne bi probala, pol pa res ne vem ...za kaj se to gre ....ti ti jaz pa vem ...povej mi...pa hiter ker bom kmal šla z malim v pojstlo ker mi noče zaspat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 29.3.2009 22:02:39
|
|
|
|
gold fish
|
naša dva sta tud zaspala....ima ta velik uro 9 in je to to.... Ta mali je zaspal tud nekje tam okrog 9, mogoče malo prej....ampak se je do sedaj že 3x predramil ...zgleda, bo spet pestra noč ... ..jaz ne vem kaj mu je.... ..... pa ni tak, da bi se jokal...samo nekaj se muva..... čez dan je pa dobrovoljček.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?