Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:02:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo Haha.... to si dobro naredila.... .... moški....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:02:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Jaz mu še nedajem jogurtov in skutk, uvesti jih nameravam po 7. mesecu. Potem mi samo še en obrok ostane za dojenje. Zvečer mu dam mlečno kašico, da je sit, ker mleko mu ni dovolj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:02:56
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haha.... to si dobro naredila.... .... moški.... ma v rit naj grejo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:05:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haha.... to si dobro naredila.... .... moški.... ma v rit naj grejo Se strinjam...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:06:14
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam. Moj , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak. Kam to paše?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:07:53
|
|
|
|
meta21
|
Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil... Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne? V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:10:32
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:10:43
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam. Moj , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak. Kam to paše? Tja k tistemu linku, kjer je Meta pisala kako Lovro gleda lučke v tunelu.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:11:50
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam. Moj , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak. Kam to paše? Sem že jaz prej hotla vprašat pol sem pa vidla, da je en post prenizko citirala . K mojemu Lovru, ki na široko odpre oči v tunelu...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:12:18
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne? V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo. Sej ne morem verjet ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:12:22
|
|
|
|
meta21
|
Aja, sem bla prepozna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:12:37
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* , kako sta rihtala danes s pikecom? Nič se nisi oglasila ..... zrihtala vse....samo ..... mi bili točno tam, srečali dr. nas poslala kar k sestri...pol je pa ni blo več kot pol ure...., ko je že bil drugi naročen še mi sploh not nismo bili.... pol pri njej not.....vse OK....., spet k sestri čakat na izvide....... gotovili smo bili ob kakih 9.30-10.00..... Sva se zmenile, da mi NFT pokaže malo vaje....mi da št. in reče naj pokličem ob polni uri.... Smo hitro šibali nekaj dvignit, pogledam..polna ura...pokličem in rečem, da bi se naročila..... pa reče...drug petek nas ni, potem pa sem 4 tedne na izobraževanju... A lahko pridete danes ob 12.45? jaz pa ja..... pol pa veš...dirkanje domov....hranjenje, previjanje,....spet v mesto..... smo prišli domov komaj ob 16uri..... Nisem prišla niti do A niti do telefona, da te pokličem .... ....ima pa naš pikec že 71 cm in 8200g ...in seveda danes polnih 8 mesecev ...vau super napreduje in čestitke za 8
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:13:05
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil... Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne? V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo. Ej tole me je pa šokiralo. Glej sram ga je lahko. Sram. Pa kaplan gor ali dol.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:14:42
|
|
|
|
pf
|
Grem počivat. Moja dva že spita, grem še jaz počasi. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:15:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...malo gledam seznam.....eni otročki so že pri 5 mesecih imeli mere mojega pri 8mesecih ...... ..moj je že tu ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:15:59
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Grem počivat. Moja dva že spita, grem še jaz počasi. Lahko noč. nocko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:16:56
|
|
|
|
Virtualna
|
Grem si juho skuhat
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:17:20
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna Jest sem pa danes taka ...sem se z dragim skregala...oz. se nisva nic prepirala, enostavno nimam volje pogovarjat se z njim....kakih par dni Ob petkih imam navado, da mu skuham oz. specem, kar si pac zazeli...in vceraj mi je narocil naj mu pripravim "nekaj lahkega brez mesa"... in mu pac specem neko jed po receptu njegove mame ... jaz seveda cela vesela, ker mi je uspelo... Pride iz sluzbe, se gre stusirat, jaz mu serviram....tip se vsede in pogleda na mizo in rece, da on tega pa ze ne bo jedel, ker ni niti malo podobno tistemu, kar njegova mama pripravi hallooooooooooooooooooooooooooooo, jest sem po.pi.zdi.la....poleg Leyle se trudim, da bo gospod imel skuhano...potem mi pa pride s tako izjavo....ma naj gre k vragu....tolk sem jezna nanj, da ga se pogledat nocem....po vrh vsega, ....je enostavno opazil, da ga ignoriram in da sem uzaljena .... in je sel v spalnico, se ulegel in ze od 17:30 spiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....joj, kako mi gre na zivceeeeeeeeee znorela bom od same jeze.... No in ga ze vidim, kako se bo zbudil tam okoli polnoci...in se bo plazil tam po meni....ma ga bom z golimi rokami zadavla.... Ful sem jezna, tolk sm jezna, da sem sla neko Leylino perilo rocno prat v kopalnico...prav tisto jezo, ki sem jo cutila, sem "zlila" na ubogo perilo ...pa kaj je to zdej z našimi deci ....tist je pa dober napisan....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:17:59
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Jaz sem pa prej govorila po telefonu in Lovrota držala v naročju in ko sem odložila sem se tak hecno počutila. Nekaj med žalostjo, viškom adrenalina in šokiranostjo, da sem bla na robu solz. In potem pogledam Lovrota, ki me gleda s široko odprtimi očmi in v šobico stisnjenimi ustki in samo še pikica je manjkala pa bi začel jokat. Pikec mali... Ko sem se nasmehnila je pa še on pobrcal od veselja in se nasmehnil... Vas zanima, kaj me je tak šokiralo ne? V nedeljo mamo krst pa sva misnla it po 15 letih k spovedi, da bi vsaj k obhajilu lahko šla pri krstu. kaplan nama j včeraj rekel, da naj danes prideva pred večerno mašo in prej me je župnik klical, da naj ne hodiva, ker naju, žal, ne more spovedat, ker nisva poročena in ne moreva dobit odveze. Sem se počutila, ko največji grešnik. Saj recimo, da ga razumem....tud on mora delat po nekih pravilih ampak malo me je pa vseeno šokiralo. Ej tole me je pa šokiralo. Glej sram ga je lahko. Sram. Pa kaplan gor ali dol. Ah. Mene je najprej tudi šokiralo pol sem pa premisnla in ga razumem. Kaplan mi je pač obljubil, župnik je pa rekel da ne, ker so taka cerkvena pravila. Če se drži nekih načel, naj kar bo enak do vseh ljudi. Konec koncev, če se že grem neko vero, res živim v grehu, če pogledam skozi njihove oči. To je tema za eno grande debato... Pustimo....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:19:21
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...jaz bom tudi mogla počasi zmanjšat dojenje ...upam da mi rata.....nevem zakaj se tega tko bojim Jaz zadnje tri dni samo še zjutraj in popoldan, za malico, ker mi spi že celo noč Kaj zdej s tem dojenjem.... kaj se lahko kar neha? Kam bo šlo tisto mleko, ki je v dojkah? Jst bi tudi nehala, itak pol sčuča še 150ml po flaški.... brez veze..... čeprav mi je tko lepo, ko se tako razveseli... Meni je bilo rečeno, da če se doji 6 mesecev, je to super. Poznam tudi nekaj primerov, kjer so mame nehale pri 6,7 mesecih. ...kaj je pa recimo z tistimi mamami ko dojijo tudi ko so v službi .... .bubi a je to sploh izvedljivo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:19:38
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...malo gledam seznam.....eni otročki so že pri 5 mesecih imeli mere mojega pri 8mesecih ...... ..moj je že tu .... Nisem sicer šla preverjat ampak jaz sem pa ravno pomisnla, da sem imela skoz občutek, da je drobižek in da v bistvu ni. Glej kako se je nam ustavilo... 200g v 1 mesecu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:22:19
|
|
|
|
gloria
|
Virtualana kok tvoja sestra
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:26:34
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria Virtualana kok tvoja sestra Dobro je, hvala na vprasanju ... ponovni bris ji je pokazal C4...in to ni bilo v redu...prevec nakopicenih ima teh nekih celic, ki povrzocajo rak na MV...po nevem koliksnih posvetih, se je odlocila za "odscip"...ravno vceraj so ji ga opravili...na vso sreco, ni in ne bo nikakrsih posledic imela ne ona, ne dojencek, ki ga nosi pod ... Ful lepo, da si se spomnila zlata si
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:27:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: pf Punce, ki ste imele carski rez a bolijo oz. skelijo katero šivi? Sem hotela napisati, da mene zdaj na stara leta. V bistvu me na začetku niso, sedaj pa me tu in tam. Moj , ko je bil mali je pa blinkal izmenično pri semaforju za vlak. Kam to paše? po moje je narobe citirala......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 17.4.2009 22:27:54
|
|
|
|
gloria
|
...jaz pa ful pogrešam Kahlo,Teychy,Lana Luno,Amor Real,Optimizem,Zoe,Bark,MarušaŠ,Marsy,Onina,Monika,Urska238,anckabanancka, in še druge babnce
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?