Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:14:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Koliko vaši otročki popijejo čaja/vode/soka dnevno? Naš dobi dvakrat po deci in pol. Je to dovolj? ...naš noče nič.... ....v tem primeru dobi tvoj ful... Moj bi še kar pil, menda tudi če bi bilo 3 deci. Vode pa ni šans, mu je fuj in fej ..če hoče, bi mu jaz kar pustila...... sploh zdaj, ko uvajamo gh..... naš pa ništa.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:14:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ups... ups...zakaj? psihologija
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:15:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... me pa spet mika, da bi šla naredit pedagoško- andragoški izpit..... Bi pa mogla pol naredit 5 izpitov...no, mogoče se bi mi psihologija priznala A ve katera mogoče kak je s tem? psihologija pa res ni problem pri PAI. Gre preko e-učenja. Sem delala to 2006/07
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:15:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile.... Ti pošljem eno po pošti za probat? ..če ne prej grem v četrtek v mb..... ..... drugače pa ....ideja ni slaba..... Kaj bo v četrtek v MB? Ma res ti pošljem, če češ... samo, če ga boš na bok dajala, ti bo vsaka spušala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:15:58
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha Se ga bova skupaj napili naslednje leto! Jaz še tamalega nisem zapila, tako kot moj . Ni nujno, jaz sem menda kar med starejšimi tu gor. Naslednje leto pa res..... jaz jih bom 40 mela... yihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... stara koka, dobra juha... haha... fajn tolažba... Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:16:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Saj res, ko smo že pri cukru. S čim pa lahko sladim čaj? Včasih vem, da je bil saharin ali nekaj podobnega. Zdaj je tudi v modi? Ker jaz mu dam kar Hippov čaj. ....ta saharin......je kao natren....je baje bolj nezdravo kot pravi cuker..... tak pravijo.... strokovnjaki naj povejo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:17:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haaha.... fiška... gledam oke od moje Lare in oke od tvoje ribice... Tam tam so...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:17:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
Vode pa ni šans, mu je fuj in fej Lara pa samo vodo.... pri nas se za žejo pije voda.... IN to toplo ima rada...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:17:42
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Saj res, ko smo že pri cukru. S čim pa lahko sladim čaj? Včasih vem, da je bil saharin ali nekaj podobnega. Zdaj je tudi v modi? Ker jaz mu dam kar Hippov čaj. ....ta saharin......je kao natren....je baje bolj nezdravo kot pravi cuker..... tak pravijo.... strokovnjaki naj povejo Se mi je kar zdelo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:18:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile.... Ti pošljem eno po pošti za probat? al pa si pridi k meni iskat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:19:03
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vode pa ni šans, mu je fuj in fej Lara pa samo vodo.... pri nas se za žejo pije voda.... IN to toplo ima rada... Našemu je ne bi prodala
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:20:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Haaha.... fiška... gledam oke od moje Lare in oke od tvoje ribice... Tam tam so... ..ja, pa še iz iste strani gledata
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:20:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!! .... da ki med starejšimi si....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:20:47
|
|
|
|
gold fish
|
...2 krat napisala, pa nekaj čudnega piše psihologija mi ni problem...samo sem jo že 2 x delala...srednja, faks..zato sem mislila, da ni treba več...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:20:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Saj res, ko smo že pri cukru. S čim pa lahko sladim čaj? Včasih vem, da je bil saharin ali nekaj podobnega. Zdaj je tudi v modi? Ker jaz mu dam kar Hippov čaj. najboljše da z ničemer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:21:16
|
|
|
|
Čarli08
|
Naš ati ga pa že drugi večer žura. Mama pa doma kinder frajla. In tako bi on imel 3.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 28.3.2009 22:23:03 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:22:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ....mene skrbi, da mu tud te ne bi premočile.... Ti pošljem eno po pošti za probat? ..če ne prej grem v četrtek v mb..... ..... drugače pa ....ideja ni slaba..... Kaj bo v četrtek v MB? Ma res ti pošljem, če češ... samo, če ga boš na bok dajala, ti bo vsaka spušala... ...midva grema na uz glave, na bok pa ga ne dajem jaz...ampak se ponoči sam obrača....v bistvu premetava.... ...če češ mi lahko, da ne kupujem brezveze ..pa bodo isto točile
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:22:14
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vode pa ni šans, mu je fuj in fej Lara pa samo vodo.... pri nas se za žejo pije voda.... IN to toplo ima rada... tako je najbolj prav
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:22:34
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!! .... da ki med starejšimi si.... Če pa piše npr. Meta 21 itd.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:23:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha Se ga bova skupaj napili naslednje leto! Jaz še tamalega nisem zapila, tako kot moj . Ni nujno, jaz sem menda kar med starejšimi tu gor. Naslednje leto pa res..... jaz jih bom 40 mela... yihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... stara koka, dobra juha... haha... fajn tolažba... Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!! in pol si ti med starejšimi..... .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:23:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš ati ga pa že drugi večer žura. Mama pa doma kinder frajla. In tako bi on imel 3.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:24:07
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft est sem pa naredila na rd, 19.1. to je bilo veselja !!! Imaš rojstni dan 19.januarja? Jaz tudi... Samo moja letnica je precej drugačna, verjetno... haha Se ga bova skupaj napili naslednje leto! Jaz še tamalega nisem zapila, tako kot moj . Ni nujno, jaz sem menda kar med starejšimi tu gor. Naslednje leto pa res..... jaz jih bom 40 mela... yihaaaaaaaaaaaaaaaaa.... stara koka, dobra juha... haha... fajn tolažba... Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!! in pol si ti med starejšimi..... ....... Vzamem nazaj. Se mi je zdelo, da sem, pa ne me vprašat zakaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:24:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jaz bom pa 33. In jih bom zapila!! .... da ki med starejšimi si.... ..nas je enih par starejših.. ne lara ..... samo smo pa mlade po duši
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:25:46
|
|
|
|
arabela*
|
ma dajte...stare smo toliko,kolk se počutimo..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 28.3.2009 22:25:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..... samo smo pa mlade po duši
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?